Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs Sabaha karşı oynanan 4. maçta New York Knicks Boston Celtics'i 121 - 113 yendi ve seriyi 3-1 (Knicks) getirdi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs Jason Tatum acılar içinde soyunma odasına gitti Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs Sabaha karşı oynanan maçta Minnesota Timberwolves Golden State Warriors'ı 117 - 110 yenerek seriyi 3-1 (Timberwolves) getirdi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Salı 11:14 Yazar Admin Gönderi tarihi: Salı 11:14 Jalen Brunson 39 sayı 12 asist Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Salı 11:15 Yazar Admin Gönderi tarihi: Salı 11:15 Anthony Edwards 4. Maçta 30 Sayı 5 Asist 6 Üçlük Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Salı 11:45 Yazar Admin Gönderi tarihi: Salı 11:45 Sabaha Karşının en iyi 5 hareketi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Salı 16:09 Yazar Admin Gönderi tarihi: Salı 16:09 En Son Playoff tablosu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Salı 20:09 Yazar Admin Gönderi tarihi: Salı 20:09 Basketbolda 12 Dev Adam'ın Dünya Kupası Elemeleri'ndeki rakipleri belli oldu Kura çekimi sonrası A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın, FIBA 2027 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki rakipleri belli oldu ve açıklandı. Çekilişte 4'üncü torbadan katılan 12 Dev Adam, C Grubu'nda yer alacak. Milliler, Sırbistan, Bosna Hersek Ön elemeden gelecek Slovakya, İsviçre ya da Ukrayna ile karşılaşacak. Grubu ilk 3 sırada bitiren takımlar, ikinci tura yükselecek. İkinci turda ilk 3 sırayı alan takımlar FIBA 2027 Dünya Kupası'na katılacak. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 01:43 Yazar Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 01:43 Sabaha karşı oynanan 5. maçta Indiana Pacers Cleveland Cavaliers'ı 114 - 105 yenerek Doğu konferansında 4-1'le finale yükseldi. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 04:10 Yazar Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 04:10 Sabaha karşı oynanan 5. maçta Oklahoma City Thunders Denver Nuggets'ı 112 - 105 yendi ve seriyi 3-2 (OKC) yaptı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 10:15 Yazar Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 10:15 Thunder Nuggets maçının son 6 dakika 33 saniyesi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 11:42 Yazar Admin Gönderi tarihi: Çarşamba 11:42 NBA'de her şey çok kızıştı. Şimdi ne olacak. OKC Nuggets'a karşı bir adım öne geçti yani Denver'da kaybederse son maçı kendi sahasına taşıma garantisini aldı. Diğer yanda Pacers son ayların formda takımı Cleveland'ı 4-1 elemesi bir çok kişiyi şoke etti. Diğer yanda Warriors'ın Curry'siz playoff zamanı sona yaklaşıyor Timberwolves sanki seriyi bitirecekmiş gibi görünüyor. Gelelim Boston'a Jason Tatum'un geçirdiği sakatlık seriyi New York Knicks lehine sonlandırabilir. Bekleyip görmek gerkiyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 00:27 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 00:27 Jalen Brunson, Jaylen Brown'ın hayalarına vuruyor ardından Josh Hart kafasını yarıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 01:47 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 01:47 Sabaha karşı oynanan maçta Boston Celtics New York Knicks'i darmadağın etti 127 - 102 seride durum 3-2 (Knicks) oldu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 04:14 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 04:14 Sabaha karşı oynanan 5. maçta Minnesota Timberwolves Golden State Warriors'u 121- 110 yendi ve durumu 4-1 yaparak Batı konferansı finaline yükseldi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 10:58 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 10:58 Randle (29 PTS) ve Edwards (22 PTS, 12 AST) 5. Maçta BÜYÜK BİR BAŞARIYA ULAŞTI! | 14 Mayıs 2025 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Perşembe 11:17 Yazar Admin Gönderi tarihi: Perşembe 11:17 Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Medya Günü Düzenledi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 02:43 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 02:43 Sabaha karşı oynanan 6. Maçta Denver Nuggets Oklahoma City Thunders'ı 119 - 107 yenerek seriyi 3-3 getirdi. Seri son maça kaldı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 03:48 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 03:48 Jamal Murray ve Nikola Jokić 54 sayı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cuma 23:13 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cuma 23:13 Fenerbahçe Beko Basketbol takımı baş antrenörü Sarunas Jasikevicius: Cuma akşamı bütün ülkenin bizi izleyecek olması inanılmaz bir şey! Çünkü biz bunun için yaşıyor ve bunun için çalışıyoruz Turkish Airlines EuroLeague’de sezonun ‘En Değerli Koçu’ (MVP) seçilen Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Final Four 2025 organizasyonu öncesinde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Final Four’da mücadele eden tek Türk takımı olarak ‘Cuma akşamı bütün ülkenin bizi izleyecek olması inanılmaz bir şey!’ diyen Başantrenörümüz Jasikevicius, sezonun ikinci yarısından –ocak ayı- itibaren takım grafiğinin yükselişe geçtiğini ve gurur duyulacak çok fazla şeyin olduğunu söyledi. GURUR DUYULACAK ÇOK ŞEY VAR Fenerbahçe Beko’nun 2024-2025 sezonuyla birlikte toplamda 7, üst üste ise 2. kez Final Four’a kalma başarısı gösterdiği bu sezonu değerlendirerek sözlerine başlayan Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, “İlk başta zor bir sezon oldu, çünkü kadroyu tamamlayamamıştık. Oturtana kadar çok değişimler oldu ki bu da birçok takımın başına geliyor. Nitekim bu da işin bir parçası. İlk bölüm ‘yaşam savaşı gibiydi’ diyebilirim; hem yeni oyuncuların adaptasyonları hem sakatlıklar… Aslında hayatta kalmaya çalıştık ve bunu başardık. Aralık çok zor geçen bir aydı; çok fazla deplasmanımız ve sakatımız vardı. Ocak ayına gelince sakat oyuncular döndü ve tekrar diğer oyuncularla birlikte bir jel gibi birlik oluştu. O andan itibaren de yükselişe geçtik. Gerçek anlamda gurur duyulacak çok şey var.” dedi. OYUNCULARIMIZ; İNANDILAR, HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİLER VE HEP DAHA DA İYİ OLDULAR, OLMAYA DEVAM EDİYORLAR Geçen seneye oranla bu sezonki takım kurgusu hakkında bir değerlendirmede bulunan Jasikevicius, oyuncuların karakterine de ayrı bir parantez açarak şunları söyledi: “Aslında önemli olan sezon içerisinde yaşadığımız zorlukların üstesinden nasıl geldiğimizdi. Nitekim sporcuların karakterleriyle bu zorlukların üstesinden geldik. İnandılar, hiçbir zaman pes etmediler ve hep daha da iyi oldular, olmaya devam ediyorlar. EuroLeague ve Türkiye Ligi’nde de bu şekilde başarılı olabildik.” GUARDLAR OYUNLARI BELİRLİYOR VE BU BÜTÜN DÜNYADA DA BÖYLE Her bir oyuncunun takım içerisinde farklı bir role sahip olduğunu aktaran Başantrenörümüz, “Sağlıklıyken oyunculardan çok iyi performanslar aldık. Ama sadece sahadakilerden bahsetmemek gerekiyor. Arturs ve Melih gibi idmanlarda çok fazla katkısı olan oyuncularımız var. Şu anda yani son 2-3 aylık süreçte iyi oynuyorsak bu guardlar sayesinde oynuyoruz. Guardlar oyunları belirliyor ve bu bütün dünyada da böyle.” şeklinde konuştu. DAHA ÇOK SAHADAKİ SAVAŞMA RUHUNA BAKMAMIZ GEREKİYOR Final Four’daki ilk rakibimiz Panathinaikos ile ilgili düşüncelerini paylaşan Jasikevicius, “Aslında detaylar biraz daha farklı olacak. Çünkü onlarda koç da aynı, kadroları da aynı. Strateji biraz ikinci plana düşüyor. Daha çok sahadaki savaşma ruhuna bakmamız gerekiyor.” diye bir açıklama yaptı. Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius, takımımızın en az pozisyonla oynayan üçüncü takım olması yönündeki soruyu şu şekilde yanıtladı: “Basketbol oynamamız gerekiyor. Bizi buraya getiren şeylere sadık kalmamız ve Fenerbahçe olmamız gerekiyor.” OYUNCULARIN %100’ÜNÜ ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ, ONLARLA İYİ İLİŞKİLER KURMAYA ÇALIŞIYORUZ TIPKI BİR AİLE GİBİ Oyuncularla arasında olan iletişime dair de görüşlerini paylaşan Başantrenörümüz Jasikevicius, “Kameralar beni genelde bağırırken gösteriyordur. Çünkü sakinken sıkıcı oluyor. Ama her bağırmamda onlara kızıyor olmuyorum. Belki de pozitif bir motivasyon için yüksek sesle konuşuyor olabilirim. Her ailede olduğu gibi aslında biraz da içeride olmak lazım anlamak için. Oyuncuların %100’ünü anlamaya çalışıyoruz, onlarla iyi ilişkiler kurmaya çalışıyoruz tıpkı bir aile gibi. Bu denge çok önemli ve her zaman kolay olmuyor.” ifadelerini kullandı. CUMA AKŞAMI BÜTÜN ÜLKENİN BİZİ İZLEYECEK OLMASI İNANILMAZ BİR ŞEY! Abu Dhabi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Final Four organizasyonunu, “Gidip iyi basketbol oynamamız gerekiyor. İstanbul, Abu Dhabi ya da farklı bir yer… Otel-arena, işimizi yapacağız. Nerede olduğumuzun önemi yok.” şeklinde değerlendiren Sarunas Jasikevicius, taraftarımız ile ilgili şunları söyledi: “İnanılmaz destekleri var. İnşallah Yunanlılar gibi agresif olup bilet bulup gelebilirler. Cuma akşamı bütün ülkenin bizi izleyecek olması inanılmaz bir şey! Çünkü biz bunun için yaşıyor ve bunun için çalışıyoruz.” Kaynak: FB Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 02:35 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 02:35 Sabaha karşı oynanan 6. Maçta New York Knicks geçen senenin şampiyonu Boston Celtics'i darmadağın etti. 119 - 81 seride durumu 4-2 yaparak Finale yükseldi ve Doğu Konferans Finalinde Indiana Pacers'ın rakibi oldu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 03:40 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 03:40 6. Maçta MSG elektrikliydi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 11:26 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 11:26 Kevin Durant, Jayson Tatum'un Sakatlanmasının Ardından Tartışmalı Yorumunu Tekrarlıyor Boston Celtics, Çarşamba günü TD Garden'da oynanan 5. Maçta New York Knicks'e karşı 127-102'lik galibiyetle Doğu Konferansı Yarı Finalleri'nde elenmeyi önledi. Celtics, 4. Maçta sağ Aşil tendonunu koparan Jayson Tatum olmadan büyük bir galibiyet aldı. Celtics'in Tatum'un yokluğunda hakimiyeti, eski NFL oyuncusu Emmanuel Acho'nun oldukça cesur bir iddiada bulunmasına yol açtı. Acho, FS1'in "The Facility" programında Celtics'in Knicks'e karşı Tatum olmadan daha iyi eşleştiğini, bunun yetenekten değil, zihniyetten kaynaklandığını belirtti. Bu yorumlar Kevin Durant tarafından pek de iyi karşılanmadı. Durant, Tatum ile ilgili yorumları nedeniyle Acho'yu eleştirdi. 36 yaşındaki oyuncu ayrıca eski NFL oyuncularının basketbol hakkında konuşmaması gerektiğini ve kendi yollarında kalmalarını söyledi. Bu yorumlar oldukça tartışmalı oldu ve Durant bu yorumlar nedeniyle bazı tepkiler aldı. Ancak 15 kez All-Star seçilen oyuncu geri adım atmıyor ve bunun yerine bu görüşü ikiye katladı. "Bu o kadar da derin değil," dedi Durant. "Jayson Tatum olmadan Celtics'in daha iyi olduğuna inanmıyorum, yine de kazanabilirler mi? Evet, derin bir takımlar, ancak Jayson Tatum'ı bir basketbol takımına eklemenin kazanma şanslarını olumsuz etkileyeceğine inanmayı reddediyorum ve hokey oyuncularının veya futbol oyuncularının her gün profesyonel bir basketbolcu olmanın nasıl bir şey olduğunu anladıklarına inanmıyorum. İstediğiniz bir fikriniz varsa, sadece bilmenizi istiyorum, bunu gerçekten yaşamak ve izlemek arasındaki fark, 40 yıl boyunca izlemiş olsanız bile, asla bilemeyeceksiniz. Bilgi edinmek ve sporu desteklemek sorun değil, hikayenin bir parçası olmak zorunda değilsiniz." Durant bu konudaki duruşundan taviz vermiyor. Phoenix Suns yıldızı, basketbol oyununun iç işleyişini gerçekten anlamak için onu oynamış olmanız gerektiğine inanan kampta yer alıyor. Kaynak: Athlon Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 22:13 Yazar Admin Gönderi tarihi: Cumartesi 22:13 Fenerbahçe Beko Basketbol takımı, Galatasaray'ı farklı mağlup ett! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko sahasında Galatasaray'ı 24 sayı farkla 94-70 yendi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.