Gönderi tarihi: 16 saat önce16 saat Yazar Admin A Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’nda Son 16 Turuna Yükselmeyi GarantilediTürkiye: 95 - Portekiz: 54FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, Portekiz’i 95-54'lük skorla mağlup ederek grubundaki üçüncü maçını da kazanarak son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.Riga Arena'da oynanan ve TRT Spor Yıldız’dan da naklen yayınlanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti. Ay-yıldızlılarımız müsabakaya Shane Larkin, Kenan Sipahi, Cedi Osman, Ercan Osmani ve Alperen Şengün beşiyle başladı. Maçın ilk çeyreğini millilerimiz 22-13 önde bitirirken, karşılaşmanın ilk yarısını da 51-27’lik skorla ay-yıldızlılarımız önde tamamladı. Üçüncü periyot ise A Erkek Milli Takımımızın 73-37 üstünlüğüyle noktalandı.A Erkek Milli Takımımızda Alperen Şengün 20 sayı – 7 ribaund – 5 asist ve Onuralp Bitim 13 sayı – 4 asist - 3 ribaund - 1 top çalma ile oynadı. Portekiz’de Neemias Queta 16 sayı kaydetti.Millilerimiz grubundaki dördüncü maçında 1 Eylül Pazartesi günü 14.45’te Estonya ile karşı karşıya gelecek.
Gönderi tarihi: 16 saat önce16 saat Yazar Admin Milli Takımımız, A grubundaki üçüncü maçında Portekiz’i farklı mağlup ederek üçte üç yaptı ve FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası’nda son 16 turuna kalmayı garantiledi.Türkiye 95-54 Portekiz
Gönderi tarihi: 16 saat önce16 saat Yazar Admin Bir önceki maça kıyasla en yüksek verimlilik artışı yakalayan oyuncularımız!Onuralp Bitim +1️4Ömer Faruk Yurtseven +11
Gönderi tarihi: 16 saat önce16 saat Yazar Admin FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası’nda A Erkek Milli Takımımızın yer aldığı A Grubu’nda üçüncü maçların ardından oluşan puan durumu!
Gönderi tarihi: 16 saat önce16 saat Yazar Admin FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında Portekiz’i 95-54’lük skorla mağlup ederek son 16 turuna yükselmeyi garantilediğimiz müsabakadan en güzel kareler!Müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türk taraftarlar takip etti.
Gönderi tarihi: 16 saat önce16 saat Yazar Admin FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası’nda 2’de 2 ile yoluna devam eden Ay-Yıldızlılarımızın A Grubu’ndaki kalan maçları!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.