Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
fıstığım nasılsın aşkım

keyifler yerindemi kimya sınavın nasıl geçti. umarım iyi geçmiştir.

kızımın fen sınavı iyi geçmiş 90 almış türkçeden de 85 almış inşallah senden de iyi haberler alırım birtanesi... :wub:

sınıfa göre iyi....en azından zayıfımı kurtarırım bu sınavda...ama hocamız söylediğim gibi biraz değişik...puanlaması da kıt biraz...sürpriz olucak...ama ben bişeylere üzülüyorum ve bu da sınav değillllllll.... :(

• Cevaplar 719
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
özledim sizleri merhabaabbbb :w00t::w00t: naber cadııı nerdesin.. B)

işte geldim burdayımmm... :)

iyi olmaya çalışıyorum....bu arada geç geldiğin için bi önceki sayfada sana da bi yorum yazmıştım oku onu.... :):hug:

off...bi garipim ama..... :unsure:

Gönderi tarihi:
hissetmek ne kadar güzelse o kadarını yapıyorum şu an....

yarınımı hissediyorum...yarınımdakileri hissediyorum...ama düşünüyorum belki koca bir yalanı hissediyorum..yarınımı hissetsem de yarınıma çıkabileceğimin bir kesintisi yok....

ben siziiiiiiiiii çok seviyorum.....

canım abim...senin gibi bu kadar anlayışlı birini daha görür müyüm bu yeryüzünde bilemem..seni herşeyinle çok seviyorum..karadenizimin o yeşillerinin eşsiz güzelliği sanki içini bürümüş...seni seviyorum THE_BOSS...

canım abim....bu forumu bana söyleyen sensin...ve beni belki de herkessten daha çok tanıyanda....senin kalbin ne kadar iyi böyle...ne kadar düşüncelisin...bazen seninle konuşurken kendime diyorum duygusuz..sen çok duygulusun...burada ne kadar fark edildi bu bilmem ama senin içini de en iyi ben bilirim....seni seviyorum KAAN_BEBETO...

forumun biricik dedesii....bana duygusal diyerek duygularımı kıpraştırıcak kadar ince ve duygusalsın....herşeyden önce ne kadar da tamamlayıcısın...ne kadar da cana yakınsın..bir dede denir sana gerçekten..bunu önceden de belirttiğim gibi çok büyük,ince bi sevgi içindeki..seni seviyorum TAURUSMUTİS...

canım ablammm..(canım annem)...seni nasıl anlatabilirim ki...ben seninle konuşurken gerçekten bir abla değil bir anne gibisin bana...o yüzden sana bu şekilde hitap ediyorum...ve sen o kadar yücesin ki bende..sen bir annesin ve sen gerçek bir annesin herşeyden ötesin...kalbin hep evlat sevgisiyle dolu..bunu da o kadar güzel yyansıttın ki bana....seni seviyorum SARDUNYAM...

evet canım abim benimm...ne zamandır karşılaşamıyoruz seninle...ama ben yazılarını okudukça seni dahada çok özlüyorum...artık bir karşılaşalım...o günün özlemindeyim açıkçası....düşüncelerin benim için çok değerli...ilk seninle paylaştım ben içimi...iyiki de paylaşmışım..seni tanıdığım gün anlamıştım senin bu kadar ince ve inceliğinde huzur veren bir insan olduğunu...seni seviyorum EGZORSİST....

hey müzik dostum benim....hüzünlü arkadaşım...seni hüzünlü gördüğüm anlarda gerçekten çok hisleniyorum...hep mutlu olmanı diliyorum....o güzelim kalbinin içinin ne kadar da sıcak olduğunu biliyorum canım....seni seviyorum YUMOTE...

ve sen....fear of the dark...illk sohbetimiz bunun üzerine olmuştu...ve iyiki de oldu...ne kadar duygularını yitirdiğini söylesen de ben inanmıyorum buna...sen gerçekten duyguların en hislisine sahipsin...belki de buna inanamıyosun içine de ondan söylüyorsun...ama benim gözümde duygusal bir insansın bil...seni seviyorum E-MANYETİK...

canım kardeşlerim...sizi hiç bir şekilde ayırmıyorum...sizde gördüğüm bu bağı bozmak da istemiyorum ve sizi bir yerde anlatıyorum...içiniz burda....kendiniz burda....sıcaklığınız burda....herşeyden öte kardeşliğiniz burda...sizi seviyorum XPRENSESX...XMİNEX...

seni tanımıyo olduğum halde sana çiçek vermiştim...çünkü değer verilen birisinin bir çiçeği hakettiğini düşünüyorum...ve sen çiçeğimi alarak beni çok mutlu ettin...umarım sende hep mutlu olursun..seni seviyorum MURTİ_SAN...

foruma girmez oldun..artık gelmicek de olsan seni az-çok tanıdım...baana gülücüğüm diyerek çok muutlu ediyodun beni..seni seviyorum PRUSİAS...

ve çok tanımadığım için yorum yapamıcağım ama gerçekten sevdiğim arkadaşlarım....

NATALİE...OLİVİA....ERBAY....SESSİZLİĞİN KIZI....SEDELİNA....GECE YAĞMURU....XLARK TADES....İPEK....LEYLA24...ANUBİS...CİNDİRELLA...HONEST...KESKİNKALEM...EREN...

ve adını unuttuğum kim varsa..zaten önce de dediğim gibi...baktın ki burda adın yok..eğer okuduysan bile burayı seni seviyorumdur zaten..eğer unuttuysam da şimdiden özür dilerim....

:hug: :hug:

canım kardeşim benim ... bende seni çookk seviyorummm.....

Altın gibi bir kalbin oldugundan hiç bir şüphem yok ....

düşüncelerin için çok sağol canım kardeşim benim..

Gönderi tarihi:

benimde sana dediğim gibi önemli olan sensin

sen değerlisin ve ailen değerli, arkadaşlarında değerli ama onlar gelip geçici...

ve bazısı canını fazla acıtır onlardan uzak durmak en akıllıcasıdır.

seni sevdiğini söyleyen herkes doğruyu söylemez, sevdiğini gösteremiyorsa ve sürekli seni eleştiriyorsa sende çekemediği bişey var demektir. ;):):wub:

Gönderi tarihi:
benimde sana dediğim gibi önemli olan sensin

sen değerlisin ve ailen değerli, arkadaşlarında değerli ama onlar gelip geçici...

ve bazısı canını fazla acıtır onlardan uzak durmak en akıllıcasıdır.

seni sevdiğini söyleyen herkes doğruyu söylemez, sevdiğini gösteremiyorsa ve sürekli seni eleştiriyorsa sende çekemediği bişey var demektir. ;):):wub:

sağol ablamm....(canım annem..)bu sözlerin kulağıma küpe...duaların tacımın içinde.... :) dinlediğin için ve yorumların anlayışın sevgin için teşekkür ederimm.... :wub:

Gönderi tarihi:

canım kardeşim benim ... bende seni çookk seviyorummm.....

Altın gibi bir kalbin oldugundan hiç bir şüphem yok ....

düşüncelerin için çok sağol canım kardeşim benim..

o senin kalbinin güzelliği abimmmmmm.... :) sana da çok teşekkür ederim... ;)

---sizi çok seviyorum--- :)

Gönderi tarihi:

canım benim sana çok güzel bir şarkı armağan etmek istiyorum... Kerim Tekin'den Allah rahmet eylesin bugün aklıma geldi ve o benim arkadaşımdı... çok özledim... :crying:

Yar gidiyor soğuk gecede

Yüreği ihanette yüreğime

Ah duvarlar benim sırdaşım

Aman vermiyor hasret bedenime

Dur dinle

Karagözlüm gitme

Yapma bana küsme

Özlüyorum deli gibi muhtacım

Sevgine

Son bulsun ah derin ayrılık

Tükensin acılarım geldiğinde

Ah sokaklar benim yoldaşım

Kahrolsun umutsuzluk

Dön gönlüme

Gönderi tarihi:

evett...bilmem miii bu şarkıyı... :hug: kara gözlüm gitme..en sevdiğim şarkısı....

Hasret vuruyor gecenin koynunda

Anılar vuruyor göz yaşlarıma

Çılgın bulutlar dönüyor başımda

Uykusuz geceler kapımda...

Yıkılsa dünya kıyamet kopsa

Yine de vazgeçmem ölürüm derdimden

Karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm

Yine yoksun diye düşmanım her güne...

Dursun dünya dönmesin sensiz

Yaşanmasın Allahım sensiz

Karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm

Yine yoksun diye düşmanım her güne... :clover:

sağol ablam...(canım annem...) dinlerken duygulu olan yüreğime duygu katan biir isim...=) :wub:

Gönderi tarihi:
......Gül çiçeği....Şirine....Kalbi deryalar kadar güzel

Okyanuslar kadar sevgiyle dolu...sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm...

Can kardeşim Şeyda'cığım... :)

Bazen öyle bir an olurki,geçmi kaldım,yok tam zamanını kestiremedim...düşüncesiyle

Senin yazılarını okuyorum,olduğunda veya olmadığında,

sanki senin yokluğun benim içimde bir eksiklik...

Burada olman ve seninle tanışmam,buna vesile olan arkadaşada teş.ederim

Varlığın benim için bir mutluluktur..

Yazılarındaki hislerini,benim ve herkes için değer taşıyan o temiz kalbinin beraklığını,

ifade edebilmeni çok seviyorum.Herşey paylaşılınca güzeldir.

Yaşam sevdiklerimizle birlikteyken daha anlamlı ve yaşanılası.Bunun için tüm içtenliğimle,

senin uzun yıllar boyunca sevdiklerinle beraber olmanın mutluluğunu yaşamanı diliyorum.

Dilerim..her ayrılık insanların sadece sahip olduklarının değerini kavrayıp,herşeye kaldıkları yerden

başlayabilecekleri kadar kısa olur..senin içinde..!!

Sonuçta benim için insansın tanısamda tanımazsamda,

senden isteğim öncelikle okuyup tahsil yapman;kariyerini tamamlamış,üst seviyelerde yürümendir.

Bunları yaparkende her zaman örf adet ve ananelerine ve inançlarına bağlı yaşamandır.

Sağlık başarı mutluluk hak ettiğin herşey seninle olsun....

Allah'a emanet ol kardeşim....

Sevgilerimle.... :clover:

:crying: elimde değil hüzünlenmemek.... bu kadar yüce sevgi... bu kadar mana.... kalbin okyanus tanesi gibi olsa ne olurdu demişler...sen de ne fark eder ki gibi bi yorum getirmişsin... sen eğer bi damla olsan okyanusta seni aramak tüm yıllarımı alsa ben yine de okyanustan çıkmaz seni arar bulurdum.... ki sen bi okyanus düşünsem eğer senin ondan da büyük yüreğin.... ben ne söylesem az seni anlatmaya.... sevgi sessiz...sevgi masum... senin sevgin masum....

o kadar mutlu ettin ki beni bu yazınla....her yazında anlam taşıyansın... boş değil yüreğin... yazı yazmayı çok seven yüreğim yazılarında yüreğini çok seviyor... ben de seni çokk seviyorum abimm... :hug: sarılmak mmı yüreğine.... senin yüreğinin masum tarafını kaldırır mı bilmem yüreğim.... :):clover:

Gönderi tarihi:

Yesterday

Beatles

Yesterday,

All my troubles seemed so far away,

Now it looks as though they're here to stay,

Oh, I believe in yesterday.

Suddenly,

I'm not half the man I used to be,

There's a shadow hanging over me,

Oh, yesterday came suddenly.

Why she

Had to go I don't know, she wouldn't say.

I said,

Something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday,

Love was such an easy game to play,

Now I need a place to hide away,

Why she

Had to go I don't know, she wouldn't say.

I said,

Something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday,

Love was such an easy game to play,

Now I need a place to hide away,

bugün galiba foruma bir daha giremicem... tüm sevdiklerim size bu güzel şarkıyı armağan ediyorum... :clover: ayrıca çok sevdiğim duygusal bir şarkı... :) sizi seviyorum... mutluluk kaynağım... yaşlarımı akıtıp sıkıntımı atmama sebep....elleriyle gözyaşlarımı silmeye sebep... :hug: hepinizi sardım sıkı sıkı... :blushing::)

Gönderi tarihi:

canım kardeşim..

anı defterin hayırlı olsun..

maşşallah herkes seni bi anda sevdi ..

yakında usta olcun..

bende seviyom seni..

bak ne kadar çabuk anı defterin olmuş..

daha benim yok..

çuk şanslısın kızım..

bil kıymetini..

bi baktım sebtin anı defteri var..

Gönderi tarihi:
canım kardeşim..

anı defterin hayırlı olsun..

maşşallah herkes seni bi anda sevdi ..

yakında usta olcun..

bende seviyom seni..

bak ne kadar çabuk anı defterin olmuş..

daha benim yok..

çuk şanslısın kızım..

bil kıymetini..

bi baktım sebtin anı defteri var..

hımm dertli gördüm seni... emin ol duyarlar burdan senin sesini.. zaten birazda çıtlatmak istedin galibaa :) öyle hissettim... merak etme canım yakındır anı defterinn... çünkü severler seni... çıtlattın hemide... :) sağol canım kardeşim... :):hug:

Gönderi tarihi:

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

birden dursun istersin

seneler olunca mazi

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

öyle bir geçer zaman ki

günlere bakarsın katı katı

üzerine çekersin perde

yoldan geçenler var da

her akşam gelenler nerde

günlere bakarsın katı katı

üzerine çekersin perde

yoldan geçenler var da

her akşam gelenler nerde

kara yazı yazıldı sanma

insanın da kaderi böyle

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

öyle bir geçer zaman ki

bir cevap buldun mu sorulara

yiğitlik de var yine serde

nasıl gaddar seneler

geçiyor durduğu yerde

sana kara yazıldı sanma

insanın da kaderi böyle

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

öyle bir geçer zaman ki

o nedir seni kızdıran

memnun edeceği yerde

bak bir garip diyor ki

nerede o yarim nerde

o nedir seni kızdıran

memnun edeceği yerde

bak bir garip diyor ki

nerede o yarim nerde

anılara kapılıp kanma

dünyanın da düzeni böyle

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

birden dursun istersin

seneler olunca mazi

öyle bir geçer zaman ki

dediğim aynıyla vaki

öyle bir geçer zaman ki

ERKİN KORAY.... :clover:

zamana dur diyenimiz var mı hiç...sezen aksu bile zaman sadece birazcık zaman demiş...beklemiş insanoğlu bekledikçe ilerlemiş yelkovan...ilerlemiş insanoğlunun aksine...biz hep beklemişiz ama o bize aldırış etmeksizin hep ilerlemişşş...heppp... takiii biz durana kadar..o zaman durmuş bizim için... zaman yakındır durmaya...belli değil... bunun farkında olmanız dileğimle... :clover::)

:hug: sarılın yarını beklemeden...paylaşın içinizi zamanı beklemeden... :)

Gönderi tarihi:
hey müzik dostum benim....hüzünlü arkadaşım...seni hüzünlü gördüğüm anlarda gerçekten çok hisleniyorum...hep mutlu olmanı diliyorum....o güzelim kalbinin içinin ne kadar da sıcak olduğunu biliyorum canım....seni seviyorum YUMOTE...

canım benim sen üzülme olur geçer bunlar gelip geçer umarım hiç gelmez

sen de mutlu ol sen de üzülme ve titremesin ellerin yaş inmesin yüzüne

SENİ SEVİYORUM canımmmmm

melek kalpli biriciğim ben senin bu yazını neden görmedim kii...manyetik araya girmiş de ondan... :)

canım benimm teşekkür ederim... :hug::wub:

uyumadan önce hoş şey insanın bunları duyması....sevmek sevilmek ruhumu okşayan masum duygular... :)

Gönderi tarihi:

sumela2.jpg

16.jpg

22.jpg

sumeladag.jpg

--şimdi karadenizi çok sefiorum anlamışsınızdır zaten---

ama esasına bakarsınız izmirliyim..=))

annem karadenizli olduğu için sayesinde görüyorum oraları...ama babam izmirli ve bende izmirliyim..

izmirim de çok güzel...zatten bi izmirimi bi de karadenizimi seviyorum.... :)

[/

ÇOOOOOOK GÜZELDİR KARADENİZ

KARADENİZİM

Serin rÜzgar eser dağlarında

Sahilinde ovanda karlı dağında

Yaşamak bir hazdır bağrında

Yeşiliyle, mavisiyle, doğasıyla

Tabiattır KARADENİZİM .

Kuzuların melemesi rÜzgarın ıslığı

Bir musikidir yaylanda

Dağların ucu gökyÜzÜne ulaşmış

Maziyi hatırlarım baktığımda.

Fındığını toplarım dağında

çayını toplarım yağmurunda

Hasretimde toprağında

Bir özlemsin KARADENİZİM .

Fındığın kabuğunu çıkarırım

çıkarırken aşkla bir şarkı tÜttÜrÜrÜm

"Oy dağlarım dağlarım

Duman geçmez başından

Mektuplarım ıslandı gözlerimin yaşından"

Ormanın yeşilin

İnsanın içine akan bir şelaledir sanki;

Sen toprağın kökÜ

Vatanımın özÜsÜn

Irmağından akan serin sularda.

Kızgın dalgalar kıyıya çarpar

Denizde ağlara balıklar takar

Sinemde kapanması zor yaralar açar

Sen benim dimağımda

Harikalar diyarısın KARADENİZİM

Gönderi tarihi:

Ama Çocuğun Hasreti

İşitiyorum, güneş pek güzel,çay kenarında suyun üzerine doğru sarkan çiçeklerin manzarası pek latifmiş...Ve nazik öten kuşların,havai böceklerin,uçuşu da görülecek şeylerden imiş.

İşitiyorum ki,geceleri gökyüzünde gizli ışıklar görünürmüş. Dalgaları göz yaşları gibi hazin olan deniz içinde dahi,beyaz yelkenli gemiler akıp gidermiş.

İşitiyorum ki, çiçeklerin renkleri pek latif imiş. Dereler,dağlar, çayırlar, sular,ormanlar ve hususiyle fecir zamanları o kadar güzel, o kadar şirin imişler ki, bu kadar azamet ve ihtişama karşı insan,rabbine secdeler edermiş.

Fakat ben, ne o gürültüsünü işitmekte olduğum denizi, ne o rengin çiçekleri, ne gökyüzünü, ne güneşi, ne o güzel meyveleri, ne kuşları, ne aydınlığı göremediğimden dolayı müteessir değilim.

Hayır Allah’ım , hayır! Şu fani alemin güzelliklerinden hiçbirini arzu etmem. İlla!!. Heyhat..!. Anacığımı göreydim..!

:clover:

Gönderi tarihi:
ÇOOOOOOK GÜZELDİR KARADENİZ

KARADENİZİM

Serin rÜzgar eser dağlarında

Sahilinde ovanda karlı dağında

Yaşamak bir hazdır bağrında

Yeşiliyle, mavisiyle, doğasıyla

Tabiattır KARADENİZİM .

Kuzuların melemesi rÜzgarın ıslığı

Bir musikidir yaylanda

Dağların ucu gökyÜzÜne ulaşmış

Maziyi hatırlarım baktığımda.

Fındığını toplarım dağında

çayını toplarım yağmurunda

Hasretimde toprağında

Bir özlemsin KARADENİZİM .

Fındığın kabuğunu çıkarırım

çıkarırken aşkla bir şarkı tÜttÜrÜrÜm

"Oy dağlarım dağlarım

Duman geçmez başından

Mektuplarım ıslandı gözlerimin yaşından"

Ormanın yeşilin

İnsanın içine akan bir şelaledir sanki;

Sen toprağın kökÜ

Vatanımın özÜsÜn

Irmağından akan serin sularda.

Kızgın dalgalar kıyıya çarpar

Denizde ağlara balıklar takar

Sinemde kapanması zor yaralar açar

Sen benim dimağımda

Harikalar diyarısın KARADENİZİM

canım kardeşim ipek gönüllüm...çok teşekkür ederim :) uuğra ara sıra buraya özletme kendini :)

Gönderi tarihi:
Ama Çocuğun Hasreti

İşitiyorum, güneş pek güzel,çay kenarında suyun üzerine doğru sarkan çiçeklerin manzarası pek latifmiş...Ve nazik öten kuşların,havai böceklerin,uçuşu da görülecek şeylerden imiş.

İşitiyorum ki,geceleri gökyüzünde gizli ışıklar görünürmüş. Dalgaları göz yaşları gibi hazin olan deniz içinde dahi,beyaz yelkenli gemiler akıp gidermiş.

İşitiyorum ki, çiçeklerin renkleri pek latif imiş. Dereler,dağlar, çayırlar, sular,ormanlar ve hususiyle fecir zamanları o kadar güzel, o kadar şirin imişler ki, bu kadar azamet ve ihtişama karşı insan,rabbine secdeler edermiş.

Fakat ben, ne o gürültüsünü işitmekte olduğum denizi, ne o rengin çiçekleri, ne gökyüzünü, ne güneşi, ne o güzel meyveleri, ne kuşları, ne aydınlığı göremediğimden dolayı müteessir değilim.

Hayır Allah’ım , hayır! Şu fani alemin güzelliklerinden hiçbirini arzu etmem. İlla!!. Heyhat..!. Anacığımı göreydim..!

:clover:

=( Allah'ım hiç bi evlada anne acısı tattırmasın yarabbim Amin...ve bu durumlarda sabır versin yarabbim..

canım ablamm...(biricik annem) çok teşekkür ederim ne kadar da doğru :hug: ... özletmeyin kendinizi... hiç...

kimse özletmesin...kimse....!! özlem acısını bilirim az çok :( ...

Gönderi tarihi:

off içim sıkıldı yazayım bari bişiler... derdimi kağıtlara anlatırım...kağıtlarda size... :)

bugün hergünden biraz daha farklı...hüzün biraz daha yakın bedenime.... ya da özlem galiba bunun sebebi...yağmur yağsa yağmıyor esiyor deli gibi rüzgar....vücudum kalbim iyice titriyor....taakatim kalmadı... fırtınam oldu çıktı hüzün esiyorrr dur durak bilmeden.....bu sabah canımın parçası bi kardeşim var ona öyle sarılasım geldi ki...sarıldım deli gibi...hüzünümü o alıyor birtek...hüzünümü onun kalbinde ertiyorum...ama özlem erimmiyor...biriktikçe birikiyor...dolup taşıyorr...

bi çift göz ve bir yürek özlemim...en güzel çağımda olduğumun bilincindeyim.... mutluluklarım bir köşede onları inkar edememm....ama hüzünler batıyor gözlerime...yüreğime...battıkça kanatıyor...yaralarım sarılıyor sevdiklerim tarafından...olan yarasıyla kalan bedenime oluyor....korkmuyorum karanlıktan...ama korkuyorum karanlıkta var olan aydınlığımdan sapmaktan... ! :clover:

Gönderi tarihi:

sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm.......

biraz sıkıntılı ve üzgün gibisin........şöyle biraz es....titrede....forumu heyacanlandır......

hoş geldin..........

Gönderi tarihi:
sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm.......

biraz sıkıntılı ve üzgün gibisin........şöyle biraz es....titrede....forumu heyacanlandır......

hoş geldin..........

:) sağol berrak gönüllü kardeşim...teeşekkür ederim...alışmışlığım benim bu hüzünler... meraklanma...

çokk teşekkür ederim bu arada bu şekilde hem okuyup hem cvp verdiğin için ince olduğun belli....

bu arada hoşbuldum...sende hoşgeldin..... ayrıca tanıştığıma memnun oldumm... =)

tekrar teşekkürler...böyle incelikler kalbimi okşar benim... :clover:

Gönderi tarihi:
off içim sıkıldı yazayım bari bişiler... derdimi kağıtlara anlatırım...kağıtlarda size... :)

bugün hergünden biraz daha farklı...hüzün biraz daha yakın bedenime.... ya da özlem galiba bunun sebebi...yağmur yağsa yağmıyor esiyor deli gibi rüzgar....vücudum kalbim iyice titriyor....taakatim kalmadı... fırtınam oldu çıktı hüzün esiyorrr dur durak bilmeden.....bu sabah canımın parçası bi kardeşim var ona öyle sarılasım geldi ki...sarıldım deli gibi...hüzünümü o alıyor birtek...hüzünümü onun kalbinde ertiyorum...ama özlem erimmiyor...biriktikçe birikiyor...dolup taşıyorr...

bi çift göz ve bir yürek özlemim...en güzel çağımda olduğumun bilincindeyim.... mutluluklarım bir köşede onları inkar edememm....ama hüzünler batıyor gözlerime...yüreğime...battıkça kanatıyor...yaralarım sarılıyor sevdiklerim tarafından...olan yarasıyla kalan bedenime oluyor....korkmuyorum karanlıktan...ama korkuyorum karanlıkta var olan aydınlığımdan sapmaktan... ! :clover:

hayırdır neyin var? :wub: bebeğim :hug:

bugün ben çok keyifliyim bayram temizliği yaptım, kar yağdı, arabamı zor çalıştırdım, üzerindeki karları temizledim çocukları aldım. Arkadaşım geldi, kahve molası verdik. Şimdi Hüseyin geldi (oda benim evlatlarımdan biri) Silivride Üniversiyeye gidiyor okuldan çıkıp bizi ziyarete gelmiş... hamur kızarttık, ıhlamur kaynattık içtik. Çok mutlu edici bir telefon aldım, kızım şimdi "aşkıııımm baksana bana" şarkısını dinliyor ve göbek atıyor. :D keyfimi kaçıracak hiç bir şey olmadı şuana kadar Allah'a şükür şimdi seninde keyifli olmanı isteyebilir miyim? Hadi gülümse bakayım... :clover:

Aşkımmm baksana bana aşkım :original:

aşkım ağlarım ama

blebleblebleble :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.