Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Selam Ben forumu uzun süre misafir olarak izleyip yanlızca okuyanlardanım.Ama burayı ilk tıkladığım günden beri hep sevdiklerim arasındasın Sen estikçe... Geçenlerde bir iletini gördüm fakat denk gelip cevap yazamadım ama kayıtsızda kalmak istemedim. Bu senin için; Hüzün acımızın çiçeğidir İçimizde mukaddes emanetler gibi sakladığımız Hüzün uzakların çağrısıdır, Her gün binlerce defa Yollara düşer düşüncelerimiz... Bedenimiz hapistir Kaçıp kurtulamadığımız kodeste... Hüzün ağlayamamaktır... Ağlamak için yırtınırken,AĞLAYAMAMAKTIR... Hüzün;içten içe yanarken Üşümektir...Ürpermektir yanlız başına... Ben de kolay ağlayamam ve bunun ne kadar sıkıntı yarattığını bilirim ama gene de ağla diyemiyorum.Hep gül inşallah hemşirem..... sana nedense hemşire demek hoşuma gidiyor....ilgileniyosun bizimle...bu da en büyük kanıtı olsa gerek.... ve şiirine gelince... hüzünlendim yine....ve ağlayamam....hep atarım..düğüm ederim yüreğimde....kalbim de aksine kırılgan...ama gözyaşı isteyince bi kaç damla...onu da kaçırıyor benden.... sevgin...karşılıklı inan ki.... ben de seni seviyorum hemşirem...izmir yüreğine işlemiş senin gerçekten...işte böyle sıcakkanlı sevecen.... yaa çok mutlu oldum seni burda görünce... bi daha gelirsin biliyorum...gelmessen de farketmez.... hemşiremm seni seviyorum.....artık güzel bi anımsın benim.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 meleğim neredemiş bakim ..nasılsın meleğim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 meleğim neredemiş bakim ..nasılsın meleğim... abimm.... iyiyim nasıl oliyim...bak işte burdayım...öyle duruyorum....biraz durgun biraz neşeli... ama iyiyim iyi.... asıl seni sormam lazım....sen nasılsın....meleğinin sevgisi aklında olsa gerek ne de güzel gülmüşsün baksana... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 abimm.... iyiyim nasıl oliyim...bak işte burdayım...öyle duruyorum....biraz durgun biraz neşeli... ama iyiyim iyi.... asıl seni sormam lazım....sen nasılsın....meleğinin sevgisi aklında olsa gerek ne de güzel gülmüşsün baksana... bilmezmiyim melek kalpli meleğim..bende iyiyim idre ediyoz işte Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 iyiyim annem.....bu haftaa bi kaç gün pek iyi olduğumu söyleyemem ama burda ısıtıverdim yüreğimi...sadece burda değil çevremdekiler...sevgileri... canın iyi canım.... olsun bazen iyi bazen kötü geçip gidiyor günler... önemli olan sağlık ve mutluluğu bulabilmen... iyi olsun benim canım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 olsun bazen iyi bazen kötü geçip gidiyor günler... önemli olan sağlık ve mutluluğu bulabilmen... iyi olsun benim canım evet annem....üzülüyor işte insan ama mutluluğu unutmayınca öyle güzel oluyor ki.... geldim baktım bi...şimdi gidicem annem...seni çokk seviyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmm :hug: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 evet annem....üzülüyor işte insan ama mutluluğu unutmayınca öyle güzel oluyor ki.... geldim baktım bi...şimdi gidicem annem...seni çokk seviyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmm :hug: bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Şöle bi uğradım eli boş gelmiyeyim dedim.Güzel düşüncelerin için :)Tüm güzellikler seninle olsun.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Şöle bi uğradım eli boş gelmiyeyim dedim.Güzel düşüncelerin için :)Tüm güzellikler seninle olsun.. canım hemşerim hemşirem....teşekkür ederim...güzellikler senn için de olsun...çok hakediyosun çünkü... teşekkür ederim...çiçeğin için kalbin için kelebek için .... Çok şeker bi insan aysumum....canım benim seni burda görmek ne kadar hoş.... hem yaşıtım olman ayrı bir güzel geldi bana.... sen benden de şekersin.... teşekkür ederim aysumum..... güzel kalpli kürsücüm benim.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Cidden çok şekersin ya Yaşıtız demekki ben daha yeni örendim bunu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Cidden çok şekersin ya Yaşıtız demekki ben daha yeni örendim bunu ben de yeni öğrendim... ama senden daha önce.... ne kadar güzel demi... zor yıllar ama neşeli...hoş... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 çirkinim nerdemiş bakim...kara gölü nerde miş bakim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 çirkinim nerdemiş bakim...kara gölü nerde miş bakim bak şu seslenişe sen.... burdayım abimm bak burda işte... gördün mü..... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 bak şu seslenişe sen.... burdayım abimm bak burda işte... gördün mü..... kara gölü yanlış olmuş kara gözlü olcaktı canım benim nerdeymiş benim soba karası bitanem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kara gölü yanlış olmuşkara gözlü olcaktı canım benim nerdeymiş benim soba karası bitanem gören duyan da zencii sanıcakk.... ayy abii ilahii yanii ustama rakip çıkarcan beni... anladım zaten....kara gözlü kısmını.... soba karası da ayrı bi hoş.... ama o kadar esmer değilim ki ben... hatta bana kumral diyenler bilem var.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 gören duyan da zencii sanıcakk.... ayy abii ilahii yanii ustama rakip çıkarcan beni... anladım zaten....kara gözlü kısmını.... soba karası da ayrı bi hoş.... ama o kadar esmer değilim ki ben... hatta bana kumral diyenler bilem var.... çirkin seni gidi hanmiş benim çirkinim....siyah saçlısın ya o bakımdan dedim Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 kelebek merhaba nasılsın görüşmeyeli Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 şirine nerdesin sen yaw seni seviyorum unutma die hatırlatmak istedim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 sen bi cadısın ..ama sevimli bi cadı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 kelebek merhaba nasılsın görüşmeyeli heyyy....keskin abim benim... hoşgeldin.... iyiyim görüşmeyeli.....biraz sıkıntılı geçen günlerim de oldu ama şu an çok mutluyum....önemli olan da bu demi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 şirine nerdesin sen yaw seni seviyorum unutma die hatırlatmak istedim egzom....pabuç dillim.... nerede miyim...sorma gezdim dolandım durdum.... ama çok iyi geldii ya.... canımsın sen benim ben de seni seviyorum..söylemesen hatırlatmasan da kalbimde zaten merak etme.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 sen bi cadısın ..ama sevimli bi cadı sen de bir delüsün...ama sevimli sevecen bir delü... ve kleomsun benim.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ben de yeni öğrendim... ama senden daha önce.... ne kadar güzel demi... zor yıllar ama neşeli...hoş... Zor yıllar gerçekten bu yıllarda aile desteği çok önemli... Bazı şeyleri aşman gerekiyor. Ve bazı şeylere ihtiyaç duyuyorsun. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Hayatta bir insanın arada mesafeler olsa bile mutluluğunu ve hüznünü paylaşabileceği birisinin olması gerçekten güzel bir şey kebeleğim... sendeki sevgi dolu yürek inan ki bir taşı bile çiçeğe döndürebilir... oldukça duygu yüklüsün ve duygularınıda kelimelere dökebiliyorsun...buda seni insanların daha kolay anlayabilmelerini ve daha çok sevmelerini sağlıyor... hayatın boyunca karşına çıkacak olan her türlü olumsuzluğa karşı dik duracağından eminim...kalbindeki güzellik gelecek hayatına yansır inşallah....ALLAH'a emanet ol kardeşim.... Bir yerlerde tıkanıp kaldığında hayat, soluk almak güçleştiğinde, Yüreğin susup, mantığın sürüklemeye başladığında ayaklarını, Dağlara dönmeli yüzünü insan. Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüreğini ferahlatacak; Yeni insanlarla 'tanışmalı, yeni keşifler yapacak.... Hep isteyip de, bir gün yaparım diye ertelediği ne varsa, Gerçekleştirmeyi denemeli! Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklaştığını; zamanın bir nehir, Kendisinin bir sal olup da, O dursa da yolculuğun devam ettiğini anlamalı. Baş döndürücü bir hızla geçiyorsa birbirinin aynı günler, Her akşam aynı can sıkıntısıyla eve giriliyorsa, Değiştirmeye çalışmalı bir şeyleri; Küçük şeylerle başlamalı belki; örneğin, bir kaç durak önce inip Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini; Gördüğünü hissedebilmeli! Sağlığını kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce, Değerli olabilmeli hayat! İlla büyük acılar çekmemeli, küçük mutlulukları fark etmek için! Başkasının yerine koyabilmeli kendini; Ağlayan birine "gül", inleyen birine "sus" dememeli! Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli! Şu adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamalı; Sevgisiz, soysuz kalarak! Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gülden, Derin bir soluk alıp, hapsetmeli kokusunu içine... Güneşin doğuşunu seyretmeli arada bir, seher yeli okşamalı saçlarını... Karda, yağmurda; sevincine, coşkusuna; fırtınada boranda; Öfkesine, isyanına ortak olabilmeli doğanın! Bir çocuğun ilk adımlarında umudu; bir gencin düşlerinde geleceği; Bir yaşlının hatıralarında geçmişi görebilmeli! Çalışmadan başarmayı, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu Olmayı beklememeli! Ama küçük, ama büyük; her hayal kırıklığı, her acı; Bir fırsat yaşamdan yeni bir şeyler öğrenebilmek için; kaçırmamalı! Çünkü; hiç düşmemişsen, el vermezsin kimseye kalkması için, hiç Çaresiz kalmamışsan, dermanı olamazsın dertlerin; ağlamayı bilmiyorsan, Neşesizdir kahkahaların; Merhaba dememişsen, anlamsızdır elvedaların... Ne, herkesi düşünmekten kendini, ne; kendini düşünmekten herkesi unutmamalı! Bilmeli; çok kısa olduğunu hayatın; hep vermek ya da hep almak için... Sadece, anlatacak bir şeyleri olduğunda değil, Söyleyecek bir şey bulamadığında da dinleyebilmeli! Aklı ve kalbiyle katılabilmeli sohbetlere... Hafızası olmalı insanın; hiç değilse, aynı hataları, aynı bahanelerle tekrarlamaması için! Soruları olmalı, yanıtları bulmak için bir ömür harcayacak! Dostları olmalı, ruhunun ve zihninin sınırlarını zorlayacak! Herkese yetecek kadar büyük olmalı sevgisi; Ama, kapasitesi sınırlı olmalı yüreğinin ki, hakkını verebilsin sevdiklerinin; Zaman bulabilsin; Bir teşekkür, bir elveda için... Yaşam dedikleri bir sınavsa eğer; Asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten; Ama, herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan! Tıpkı, her şeye sahip olamayacağı gibi... Zamanın ninnisiyle, uykuda geçirmemeli hayatı...! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.