Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

rssImage-12db1496e0042b15cc339e77a301315a.jpeg

Didim ve Apollon'da farkındalık: #OtizmeMaviIşıkYak kapak_190023.jpg

2 Nisan Otizm Farkındalık gününde Didim Belediyesi'si emekçileri anlamlı bir farkındalık çalışması yaptı. Didim’in en görkemli ve tarihi mekanı olan Apollon Tapınağı ve Didim otizmin rengi olan maviye büründü.

Birleşmiş Milletler’in otizmin hızlı artışı karşısında kamuoyunun dikkatini çekmek için deklare ettiği 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde, “Otizme Mavi Işık Yak” Kampanyası’nın Türkiye elçisi Tohum Otizm Vakfı’nın çağrısına bir destek de Didim’den geldi.

/Archive/2021/4/2/185744701-7.jpg

Didim’in simgesi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan yüzbinlerce yıllık Apollon Tapınağı, otizm farkındalığına destek için mavi ışık ile aydınlatıldı. Didim Belediyesi personelinin de katıldığı çalışmada, "Otizme Mavi Işık Yak" kapsamında personellerin mavi kıyafetler giyerek belediye önünde toplandığı video çekimleri yapıldı. 

Yayınlanan videoda, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay "Farklılığımız yok, ortaklığımız çok" diyerek "Mavi ışık yak" projesine destek verdi.

/Archive/2021/4/2/185745482-3.jpg

Çekilen tüm görüntüler #otizmemaviışıkyak etiketi ile Didim Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Farklılığımız yok, ortaklığımız çok. ??#2NisanDünyaOtizmFarkındalıkGünü@tohumotizm#otizmemaviışıkyak#LightItUpBlue pic.twitter.com/1iV5hfSi45

— Didim Belediyesi (@DidimBelediye) April 2, 2021

Farklılığımız yok, ortaklığımız çok. ??#2NisanDünyaOtizmFarkındalıkGünü@tohumotizm#otizmemaviışıkyak#LightItUpBlue pic.twitter.com/ml9GMHcgRl

— Ahmet Deniz Atabay (@ADenizAtabay) April 2, 2021
İZMİR / Cumhuriyet

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.