tm_haberci Gönderi tarihi: 20 Mart , 2021 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2021 Yasemin Yazıcı: İstanbul benim vazgeçilmezim İşte 10 soruda Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz'ın oyuncu kadrosundaki Yasemin Yazıcı. 1- Ruh haliniz nasıl? İçim kıpır kıpır ve heyecanlıyım.2- Hayatta sizi en mutlu eden şey nedir? Yeni deneyimler. Hayata farklı bir bakış açısı, içgörü getiriyorlar ki bunlar da zihnimi, bedenimi ve ruhumu besliyor.3- En büyük korkunuz? Sevdiklerimi kaybetme korkusu.4- Pandemi bitince ilk nereye yolculuk yapacaksınız? Japonya olmasını çok isterim. Beraber kaldığımız ilk pandemi aylarında, oraya gitmiş insanların vloglarını izledik hep ailemle.5- Yaşamak istediğiniz başka bir yer var mı? Farklı şehirlerde yaşama fırsatım oldu ama İstanbul benim vazgeçilmezim. 6- Arkadaşlarınızla nerede buluşmayı seversiniz? Kendi mahallemde.7- En son hangi filmi izlediniz? Omar Sy ve François Cluzet’nin başrolü paylaştığı Intouchables.8- Son okuduğunuz kitap? Tanrı Üzerine - Jiddu Krishnamurti.9- Hayattaki kırmızı çizginiz? Şiddetin her türlüsü. 10- En sevdiğiniz hayvan? Kurt. Asil ve mücadeleci. cumhuriyet.com.tr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.