Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 ben bu günlerde böle bir şeyle karşı karşıyayım...canım kadar sevdiğim bir yakınımı dedemi kaybettim...sizce üzülmek sadece ölüm müdür yoksa başka bir şeymidir...yorumunu sizlerden alabilirmiyim.. insan üzülünce ne yapmalıdır.....ne şekilde bir tavır almalı...saygılar.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Başın sağolsun. Bu duyguyu ben de yaşadım. Ama üzülme. Çünkü üzülmek TESLİM OLMAKTIR. Bunu tersine çevirmelisin. Ancak böyle ayakta kalabilirsin. Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 bence üzülmek, çok sevdiğimin gözlerinden akan yaşlar karşısında çaresiz kalmaktır... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 üzülmek nedir derseniz benim peşimi bırakmayan bir duygu derim Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 hayatın anlamını kitaplarda arıyorsanız ırvın yalom un varoluşçu psikoterapi istasyonuna bi uğrayın derim.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Başın sağolsun. Bu duyguyu ben de yaşadım. Ama üzülme. Çünkü üzülmek TESLİM OLMAKTIR. Bunu tersine çevirmelisin. Ancak böyle ayakta kalabilirsin. sağolasın Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 herkese teşekkürler Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 ben bu günlerde böle bir şeyle karşı karşıyayım...canım kadar sevdiğim bir yakınımı dedemi kaybettim...sizce üzülmek sadece ölüm müdür yoksa başka bir şeymidir...yorumunu sizlerden alabilirmiyim..insan üzülünce ne yapmalıdır.....ne şekilde bir tavır almalı...saygılar.. üzülmek beklentilerin karşılanmaması ve düş kırıklıklarıdır.hayatın akışı içerisinde üzüleceğizde, sevineceğizde bu oyun böyle oynanıyor.her şeyin en büyük ilacıda zamandır.hayatla ilgili tecrübeler arttıkça üzüntülerde sevinçlerde değerini ve anlamını bi oranda kaybeder malesef. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 üzüntü duygusal bi çöküntüdür, kendimize yada sevdiğimiz önem verdiğimiz şeylere yakıştıramadığımız kötü durum veya hallerdeki tepkimizdir üzüntü. kendi kendimize yarattığımız bi bunalımdır aslında, üzülmek bence acizliktir, neden çünkü pişmanlık gibide üzüntü hiçbir şeyi getirmediği gibi telafide etmez.. önemli olan bu olaydan alınması gereken ders ve bir sorakinde davranılacak yapılacak harekettir. Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 üzülmek nedir derseniz benim peşimi bırakmayan bir duygu derim aynen üzülmek çaresiz kalmaktır başka bişe deil bence. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Üzülmek çoğu zaman yapabileceğin pek bişeyin olmadığında kapını çalar. Çaresizlik anını çok iyi yakalar üzüntü. Ne kadar üzülme dense de üzülüyor insan yaratılış gereği. Ama üzüntü de olmasa mutluluğun bir anlamı olmaz diye düşünüyorum. Herşeyi tadında bırakmak gerek mutluluğu da hüznü de... Saygılar... SANA KATILIYOM ASLINDA HER ŞEYİ KARARINDA TATMAK GEREK..BU TABİR BİRAZ UYMADI AMA OLSUN İDARE EDİN GARİ.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 bence üzülmek insanı insan yapan duyguların önde gidenidir başınız sagolsun... Alıntı
Φ †AnqéLicA† Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 üzüLmek(->bir zmnLar bnm çektiqim herkesn seferber oLDuqu bir duyqu üzmek(->şuan yapabLdiqim en ii şey Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 İnsanlar üzülebilirler,kırılabilirler, hatta hayata küsebilirler. Herşeye rağmen ayakta kalmaktır esas olan DERİM BEN.. Başın Sağolsun Arkdaşım Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sevdiğim cıplak ayakla cıkma yollara düş kırıklarım ayagına batmasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.