Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aleyna Tilki'den çalışamayan müzisyenler için yardım kampanyası

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-41d33211798cb46cf3ea8cc85a4557a0.jpeg

Aleyna Tilki'den çalışamayan müzisyenler için yardım kampanyası kapak_131150.jpg

Şarkıcı Aleyna Tilki, koronavirüs salgını nedeniyle neredeyse bir yıldır çalışamayan müzisyenler için sosyal medya hesabından yardım kampanyası başlatmak istediğini duyurdu.

Şarkıcı  Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda salgın nedeniyle zor durumda olan müzisyenlere yardım etmek istediğini söyledi. Tilki, diğer ünlülere de seslendiği paylaşımda bu projesi için destek istedi. 

Aleyna Tilki Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Ben pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenler için kendi kitlemi de kullanarak bi proje başlatmak istiyorum. Bana diğer büyük kitleli sanatçılar da katılırsa en azından çok çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz." 

Tilki, bir sonraki paylaşımında ise "Yasal taraflarını,izinlerini bugünden konuşmaya başladık. Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda..." dedi. 

Yasal taraflarını,izinlerini bugünden konuşmaya başladık. Eğer hukuksal olarak mümkün kılabilirsek projeye başlıyoruz en yakın zamanda... https://t.co/bh8qMNOGu5

— Aleyna Tilki (@aleynatilki) March 10, 2021

cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.