Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-5ee2bcc0c722cadeeca9a63f9ddb43ba.jpeg

Brezilyalı efsane Pele veliahtını açıkladı kapak_123020.jpg

Brezilya’lı efsane futbolcu Pele, veliahtı olarak Fransız futbolcu Kylian Mbappe’yi gösterdi.

Brezilya ve dünya futbolunun en önemli isimlerinden Pele, La Gazetta Dello Sport’a açıklamalarda bulundu. Pele yaptığı açıklamada, ‘’ Mbappe benim veliahtım olabilir. Bunda şaka yapmıyorum. Onda kendi gençliğimi görüyorum. O da benim gibi hızlı koşma ve top sürme konularında çok becerikli. ‘’ ifadelerini kullandı. 

DÜNYANIN EN İYİSİ OLACAK

Arsenal’in eski teknik direktörü Arsene Wenger, geçtiğimiz hafta Le Parisien’e verdiği röportajda Mbappe’nin Pele ile benzerliklerinden bahsetmişti, ‘’ Birkaç yıl önce Pele ile benzerlikleri olduğunu söylemiştim. Pele dört dünya kupasında oynadı ve üçünü kazandı. Kylian henüz bir tane oynadı ve onu kazandı. Bir sonrakini kazanmak için her şeye sahip. Olağanüstü bir olgunluğu var. Kylian dünyanın en iyilerinden biri olacak. ‘’

cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.