Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Tekil şahsın şiiri zaman yalnızlık burgacında büyütülmüş bir akşam ki insen burulu bir tutkuyla dönüşür kalbin çıksan yitik aklın sapasında bir adam açsan nefret eder tarih kitaplarından ve beynin koridorlarında yakar tüm kitapları sonra kendini yakar sonra bahar gelir nevruz gelir sen gelirsin bahar "laialahe illel aşk diye" fısıldar kulağımıza önermelerden doğrulanmış bir tanrı bu çaresiz yatacak aramızda çaresiz biat edeceğiz biz ona ya tevekkül diyeceğiz ilkin söz vardır der büyük kitaplar sözün ötesi eylemdir büyük ihtimal ama ihtimaller ağız değiştiriyor durmadan sen yakınımda biryerde karantinada dururmadan kendime sarılıyorum sana mı sarılmalıydım yoksa ufkumun engeline çarpıyor bakışların gözlerin gözlerimde tek kutuplu bir dünya çingene ağzında dilim gitar çalıyor bilinmeyen yönlerimize dört gözle bakışıyoruz baktımki kollarım yok yine kendime sarılmışım çılgın ıhtimaller kuruyor beynim çıldırmışım derin bir dere geçiyor dudaklarının arasından kanayan kapanmayan yaran diyorum buna uzun yumuşak vedası başlıyor damlanın yapraktan tüm başkalıklarını ayraca alıyorum sonra sıliyorum durmadan niyet kelimeler gölgesine gizlenmiş utangaç bir temayyül ey kalbim! yöneltecimi sana bırakıyorum ey beynim! ey beynim kalbim din değiştiriyor haberin olsun kendi düş manastırında bir keşişmişim demek bu bahar şarkısını duyuncaya dek demek yüzünü görünce yamacına kaşişlemişim yüzün ki hangi tanrının tasarımı bilinmez aklımdan aldın yöneltecimi kalbime verdin ey kalbim! bir doğru bağışla bana ki iki doğru gibi kesişelim aşkın ve zamanın boynunda mavi bir bene dönüşelim işte sen işte doğrun işte patlamaya hazır tomurcuk ağzı onun reddeşin gerektirdiği nezaket dili anlaşılmazlığa kurgulanmış bir yazgı ah kalbim! seni nereye gömeceğimki şimdi bundan böyle zan altındasın. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bugün görüşemedik, kardeşim kimseyle kapışmadın demi yaw Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 bugün görüşemedik, kardeşim kimseyle kapışmadın demi yaw yok abla bi ara diloş geldi ona sataştım kaçtı hemen oda başka vukuat yok abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 iyi madem, kankan frozen gelmedi mi ki, kapışmadınsa canın sıkılmıştır bugün senin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 iyi madem, kankan frozen gelmedi mi ki, kapışmadınsa canın sıkılmıştır bugün senin yok kankam ortalarda biz onla kapışmıyoruz artık ayrıcana ablam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 yok kankam ortalarda biz onla kapışmıyoruz artık ayrıcana ablam nirdeki acep, ben anladım karabatak bu cadı, daldı gene bir yerlere ne güzel artık kapışmayın, ben onla kapışırım, kapışık olduk biz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 nirdeki acep, ben anladım karabatak bu cadı, daldı gene bir yerlere ne güzel artık kapışmayın, ben onla kapışırım, kapışık olduk biz benim kanka karanlık işler peşinde galiba Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 orası kesin ama acaba nedir nedir? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sen şimdi şiir denen nesneden hiçbişey anlamıyosun öyle mi? bak dooru söyle...yoksa bir daha elimi yorup defterine şiir miir yazmıycam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sen şimdi şiir denen nesneden hiçbişey anlamıyosun öyle mi? bak dooru söyle...yoksa bir daha elimi yorup defterine şiir miir yazmıycam İşin aslı yazdığın şiirleri okumuyorum sen bana başka şeyler gönder Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bakalım becerebilmişmiyim? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 evet...yaşasınnn bak bu resim senin romantizm anlayışını anlatıyor..ama okuyabilirsen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 evet...yaşasınnn bak bu resim senin romantizm anlayışını anlatıyor..ama okuyabilirsen büyük URL İle başlayanı kopyalasaydın ya yada resim küçüktü ama boşver ilerleme var sende kapacan bu işi geçte olsa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 büyük URL İle başlayanı kopyalasaydın ya yada resim küçüktü ama boşver ilerleme var sende kapacan bu işi geçte olsa kıvrak zekamla şıp deyin çözüverdim di mi? yav o Url şeysinin bi küçüğü bide büyüğümü vardı neyse bi dahaki sefere ondan kopyalarım da sen bu karikatürü okuyabildin ya da anlayabildin mi kardeş..ondan haber ver Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 kıvrak zekamla şıp deyin çözüverdim di mi? yav o Url şeysinin bi küçüğü bide büyüğümü vardı neyse bi dahaki sefere ondan kopyalarım da sen bu karikatürü okuyabildin ya da anlayabildin mi kardeş..ondan haber ver okuyabilsem anlıyacağım ama okuyamıyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bugün türküler dinliyorum ben sana da bu türküyü gönderiyorum kardeşim elmaların yongası aslanım amman amman hey haydi sağ cebinde aynası vay vay iki duvar arası aslanım amman amman haydi hovardalar yaylası vay vay Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bende de şu türkü gelsin siyahx kardeşime; aman şeker oğlan yandım şeker oğlan anasına darılmış damda yatan oğlan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 buda benden tellidir yavrum aman tellidir amman denizlinin horozları bellidir ötüver gül ibiğim bi yol ötüver geniş olam gam zamanı değildir asmam yıkıldı suyu sıkıldı bu gün goca kızı görmedim canım sıkıldı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 buda benden tellidir yavrum aman tellidir amman denizlinin horozları bellidir ötüver gül ibiğim bi yol ötüver geniş olam gam zamanı değildir asmam yıkıldı suyu sıkıldı bu gün goca kızı görmedim canım sıkıldı asmam çardaktan suyu bardak bi yol öpüverem goca kız ilimon yanaktan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bak oğlan moğlan deme bozuşuruz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şu kışlanın kapısına mail oldum yapısına telli kurban bağlayayım asker yarin kapısına karlı dağlar olmasaydı laleleri solmasaydı ölüm Allahın emride şu ayrılık olmasaydı orhan hakalmaz ben gidiyorum şimcik görüşürüz sonra seviyorum sizi canımcımlarım benim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 şu kışlanın kapısınamail oldum yapısına telli kurban bağlayayım asker yarin kapısına karlı dağlar olmasaydı laleleri solmasaydı ölüm Allahın emride şu ayrılık olmasaydı orhan hakalmaz ben gidiyorum şimcik görüşürüz sonra seviyorum sizi canımcımlarım benim hadi selametle ablacım bizde seni sevyoruz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bak oğlan moğlan deme bozuşuruz yav sendede hiç sanat anlayışı yok be siyahx kardiş..türkünün gelişi o...ben napiyim? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yav sendede hiç sanat anlayışı yok be siyahx kardiş..türkünün gelişi o...ben napiyim? türkünün yönünü değiştir ozaman Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 türlülerin yönü değişmez, Türkü Türküdür, kardeşim ya rotasını mı kıracaz allaallaaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.