Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 he canem doğru söylersin... Frozencığımm bu siyahxin hiçbişiden anladığı yok bi de ahkam kesiyo,yok sen duygusuzmuşsun,ben şiirden anlamazmışımm.. Ne sanıyorlar acaba kendilerini Adı üstünde kara amca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Frozencığımm bu siyahxin hiçbişiden anladığı yok bi de ahkam kesiyo,yok sen duygusuzmuşsun,ben şiirden anlamazmışımm.. Ne sanıyorlar acaba kendilerini Adı üstünde kara amca vızzzzzzz şrak.!! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 vızzzzzzz şrak.!! bööö Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Bende gencim bikere sadece 2 kilo fazlam var okadar Romantike bak sen ne anlarsın ondan romantik senden korkusundan senin yanına bile uğramaz be gençlikle kilonun ne alakası var sen annamazsın bi kerem ben çok bi fevkalade romantikim Frozencığımm bu siyahxin hiçbişiden anladığı yok bi de ahkam kesiyo,yok sen duygusuzmuşsun,ben şiirden anlamazmışımm.. Ne sanıyorlar acaba kendilerini Adı üstünde kara amca diymi lilac cım bu bişeycikten anlamıyor eee nede olsa erkek diymi amaaaaaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 bööö yaw şu kadın milletide amma sulugöz gençlikle kilonun ne alakası var sen annamazsın bi kerem ben çok bi fevkalade romantikim diymi lilac cım bu bişeycikten anlamıyor eee nede olsa erkek diymi amaaaaaa gençlikle kilonun alakası çokta sen anlamazsın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tamam canem anladım sen kendin anlayınca banada açıklarsın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tamam canem anladım sen kendin anlayınca banada açıklarsın üfürükten teyyare selam söyle o yare Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Maço tavrının altında yatan samimiliğinin farkındayım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ne maçosu yaww, rol yapıyor artizz Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ben gıcık olabilerim .... ama delilikte birincilik senin hakkın deliii....deliiiiiiiiiiiiiii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 insanlar en çok nerede ve kimlerle rahat ederler, aileleri ve sevdiklerinin yanında, ben erkek kardeş nedir onun sevgisini biliyorum, şimdi iki erkek kardeşim daha oldu, biri sen diğeri egzorsist, güzel düşünen, komik, ablası gibi deli, çok ama çok sevimli kardeşim varlığınız beni mutlu ediyor, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 cenem kankam özledim seni nassıl olduysa fuiiiiiuuuvvv ffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvv cik cik cik Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 senin dün gece kulakların çınlamadı mı cadı, kankan sana seslendi ama sen oralı olmadın mı ne :shuriken: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 neler karıştırıyosun bakalım hissim o ki hafiye kimin dolaşıyosun arkamızda..soluğunu ensemde hissediyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 neler karıştırıyosun bakalım hissim o ki hafiye kimin dolaşıyosun arkamızda..soluğunu ensemde hissediyorum Benden kaçmaz benim burda uçan kuştan haberim olur D: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Benden kaçmaz benim burda uçan kuştan haberim olur D: orası belli zati Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 orası belli zati Hele kuş senin gibi kocaman olunca hemen fakediliyo o kadar ağırsınki uçamıyosun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Hele kuş senin gibi kocaman olunca hemen fakediliyo o kadar ağırsınki uçamıyosun hahahayttt..halt etmişsin sen.. benim gibi zerafet sembolü bir yaratığa ettiğin şu lakırdılara bak Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 hahahayttt..halt etmişsin sen.. benim gibi zerafet sembolü bir yaratığa ettiğin şu lakırdılara bak sen kendini yaratık olarak görüyorsan diyecek lafım yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sen Neredesin Caddeden sokaklara doğru sesler elendi, Pencereler kapandı,kapılar sürmelendi. Bir kömür dumanıyle tütsülendi akşamlar, Gurbete ddüşmüşlerin başina çöktü damlar... Son yolcunun gömüldü yolda son adımları Bekci sert bir vuruşla kırdı kaldırımları. Mezarda ölü gibi yalniz kaldım odamda Yanan alnım duvarda,sönen gözlerim camda, Yuvamıçiçekledim,sen bir meleksin diye, Yollarını bekledim görüneceksin diye. Senin icin kandiller tutuştu kendisinden, Resmine sürme çektim kandillerin isinden. Saksıda incilendi yapraklar senin icin, Söylendi gelmez diye uzaklar senin için... Saatler saatleri vurdu çelik sesiyle, Saatler son gecenin geçti cenazesiyle, Nihayet ben ağlarken toprağin yüzü güldü Sokaklardan caddeye doğru sesler döküldü... Faruk Nafiz Camlibel Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sen Neredesin Caddeden sokaklara doğru sesler elendi, Pencereler kapandı,kapılar sürmelendi. Bir kömür dumanıyle tütsülendi akşamlar, Gurbete ddüşmüşlerin başina çöktü damlar... Son yolcunun gömüldü yolda son adımları Bekci sert bir vuruşla kırdı kaldırımları. Mezarda ölü gibi yalniz kaldım odamda Yanan alnım duvarda,sönen gözlerim camda, Yuvamıçiçekledim,sen bir meleksin diye, Yollarını bekledim görüneceksin diye. Senin icin kandiller tutuştu kendisinden, Resmine sürme çektim kandillerin isinden. Saksıda incilendi yapraklar senin icin, Söylendi gelmez diye uzaklar senin için... Saatler saatleri vurdu çelik sesiyle, Saatler son gecenin geçti cenazesiyle, Nihayet ben ağlarken toprağin yüzü güldü Sokaklardan caddeye doğru sesler döküldü... Faruk Nafiz Camlibel Diyorsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Diyorsun diyorum da...senin şiirden anladığını pek zannetmiyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 diyorum da...senin şiirden anladığını pek zannetmiyorum evet anlamadığımı daha öncede söylemiştim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 evet anlamadığımı daha öncede söylemiştim vah..vah..çok üzülüyorum senin şu nişanlına.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 vah..vah..çok üzülüyorum senin şu nişanlına.. Ne alaka ben ona sevgililer gününde çiçek aldım bikerem 3,5 senenin üstüne bu jest ona en az 3 sene gider Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.