Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 elma koymana gerek yoktu birde teşekkür et diyorsun...korkumdan gelemiyomki buralara gündüz normal geceleri adama dönüşüyorsun... ama yinede teşekkür ederim... iyiki varsın ..herşey gönlünce olsun Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 siyahx çok iyi bir arkadaşsın saygılar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 elma koymana gerek yoktu birde teşekkür et diyorsun...korkumdan gelemiyomki buralara gündüz normal geceleri adama dönüşüyorsun... ama yinede teşekkür ederim... iyiki varsın ..herşey gönlünce olsun mühüm değil bi daha olmasın teşekkürün için teşekkürler siyahx çok iyi bir arkadaşsın saygılar sende ipek arkadaşım herşey gönlünce olsun beğenmedim Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 beğenmedim beğenmeyesin diye koydum zaten Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 beğenmedim beğenmeyesin diye koydum zaten Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Dikkat et yemesin seni Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 kardeşim bugün güzel geçti 2-0 gibi bir sonuç, öyle uğradım k.i.b. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Dikkat et yemesin seni Delikanlı adam aslandan korkmaz kardeşim bugün güzel geçti 2-0 gibi bir sonuç, öyle uğradım k.i.b. Sağol kardeşim şampiyon olmamız engellenemez Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ........................ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma... Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben Ey dünyanın işinden haberi olmayan sen yoksun Dünya esen yel üstüne kuruldu.. Varlığımız iki yokluk arasındadır Çevrendekilerde hiçdir sen de bir hiçsin Medresede söz vardır tekkede de hal Fakat bu aşk sözden de dışarıdır halden de İster şeriat müftüsü ol ister şehir vaizi Aşk mahkemesine gelindi mi dilsiz kesilir Bugün zevk etmek elindeyken zevkine bak Yarını düşünmen beyhude bir heves Bir çok kişiden arda kalanlar Sana da kalmayacak sen de göçüp gideceksin. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 hadi itiraf et beni sevdiğini... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma... Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben Ey dünyanın işinden haberi olmayan sen yoksun Dünya esen yel üstüne kuruldu.. Varlığımız iki yokluk arasındadır Çevrendekilerde hiçdir sen de bir hiçsin Medresede söz vardır tekkede de hal Fakat bu aşk sözden de dışarıdır halden de İster şeriat müftüsü ol ister şehir vaizi Aşk mahkemesine gelindi mi dilsiz kesilir Bugün zevk etmek elindeyken zevkine bak Yarını düşünmen beyhude bir heves Bir çok kişiden arda kalanlar Sana da kalmayacak sen de göçüp gideceksin. Paylaşımın için sağol kardeşim bu senmisin hiç sanmıyorum hadi itiraf et beni sevdiğini... ettim ya kaç defa seni bi ayının balı sevdiği kadar seviyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ben o değilim . peki sen kimsin........... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ben o değilim . peki sen kimsin........... Bzı rivayetler var ama tam olarak bende bilmiyorum kim olduğumu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canım kardeşim yağmur yağdı mı sizin orda da, bizim burda yağdı da bi haber verem dedim... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 haber verdiğin iyi oldu sardunyam demekki su sıkıntısı yok Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sevgililer günün kutlu olsun çok parçalandım... parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bir gün daha bitti... ama yarın yeni birgün diye inanmazsam, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... hiçbirşey boşuna yaşanmamıştır diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım uyuyordum... gözüm açıldı uyandım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 canım kardeşim yağmur yağdı mı sizin orda da, bizim burda yağdı da bi haber verem dedim... yağdı ama az yağdı ablam haber verdiğin iyi oldu sardunyam demekki su sıkıntısı yok Diyosun sevgililer günün kutlu olsun çok parçalandım... parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bir gün daha bitti... ama yarın yeni birgün diye inanmazsam, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... hiçbirşey boşuna yaşanmamıştır diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım uyuyordum... gözüm açıldı uyandım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... Kanka senin ağzına yakışmıyo böyle şiir falan çok abes geldi bana ama yinede sağolasın bacımsın Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Kanka senin ağzına yakışmıyo böyle şiir falan çok abes geldi bana ama yinede sağolasın bacımsın Bikeremm o şiir diill Şebnem Ferah'ın bi şarkısı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Bikeremm o şiir diill Şebnem Ferah'ın bi şarkısı Neyse ne işte böyle duygu yüklü şeyler yakışmıyo frozenimin ağzına Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Kanka senin ağzına yakışmıyo böyle şiir falan çok abes geldi bana ama yinede sağolasın bacımsın kankaaa az romantik olalım dedim yakıştıramadınmı duygusuz,kaba,anti romantik seni ne bacısı be sensin oooo ben daha gençeciğim beyamcammmmm Bikeremm o şiir diill Şebnem Ferah'ın bi şarkısı he canem doğru söylersin... Neyse ne işte böyle duygu yüklü şeyler yakışmıyo frozenimin ağzına sen benim kibim bir romantike ne diyon bey amcaaa madem öyle işte böyleal sana bey amcaaaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 kankaaa az romantik olalım dedim yakıştıramadınmı duygusuz,kaba,anti romantik seni ne bacısı be sensin oooo ben daha gençeciğim beyamcammmmm he canem doğru söylersin... sen benim kibim bir romantike ne diyon bey amcaaa madem öyle işte böyleal sana bey amcaaaa Bende gencim bikere sadece 2 kilo fazlam var okadar Romantike bak sen ne anlarsın ondan romantik senden korkusundan senin yanına bile uğramaz be Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.