Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
adından belli siyahx... karanlık işler peşindeki vatandaş...

dimek onu biliyorsunuz, yeni bişey söyleyim o zaman, ben aynı zamanda çokta sinirliyimdir :angry::P

Abla sinir cildin kırışmasına sebep oluyomuş malum yaşda var bence biraz relax olmakta fayda var :w00t:

kankaların bidenesi günaydın canem :hug: yukardaki gıcıklar :huh: ...kıskanmayalım.... :P:w00t:

Günaydın canım kankam :hug: kıskanmaları normal kankam özeniyolar bize boşver kıskansınlar :D:P

• Cevaplar 581
  • Görüntü 44b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

kankim bunlar kırışmışlar zati kırışcakları kader..... :w00t: karizmamızı çekemiyolar o yüzden... B)

Gönderi tarihi:
Abla sinir cildin kırışmasına sebep oluyomuş malum yaşda var bence biraz relax olmakta fayda var :w00t:

Günaydın canım kankam :hug: kıskanmaları normal kankam özeniyolar bize boşver kıskansınlar :D:P

kankim bunlar kırışmışlar zati kırışcakları kader..... :w00t: karizmamızı çekemiyolar o yüzden... B)

:getlost::getlost::getlost:

Gönderi tarihi:
yalan mı...ne yamulttun dudağı... :whistling::w00t::hug:

doğru...o yüzden yamulttum <_<-_-:wassat::w00t:

Gönderi tarihi:

işte itiraf ettin sonunda gerçeği :grin: şimdi oldukça rahatladın sanırım...kendini kabullenince :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
işte itiraf ettin sonunda gerçeği :grin: şimdi oldukça rahatladın sanırım...kendini kabullenince :whistling::w00t:

kendimi kabullenmek uzun zamanımı aldı... -_- bilirsin..en zoru bu sanırım :blushing: ..en sonunda kendimle didişmeyi bıraktım.. :) kırışıklarımla mutluyum şimdi :w00t:

Gönderi tarihi:

gördünmü kankam nasıl çözüldüler :w00t: ...karizmamızın ışığında direnemediler :shifty:B)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Haklısın kankam bizim karizmamız bunlarda hazımsızlık yaptı sanırsam :D:P

kendimi kabullenmek uzun zamanımı aldı... bilirsin..en zoru bu sanırım ..en sonunda kendimle didişmeyi bıraktım.. :) kırışıklarımla mutluyum şimdi

Nine diloş nine diloş :w00t:

gördünmü kankam nasıl çözüldüler :w00t: ...karizmamızın ışığında direnemediler :shifty:B)

Bizim karşımızda direnmeleri imkansızdı zati kankam geçte olsa jetonları düştü :lol:

Gönderi tarihi:

ben hala çok sinirliyim kırış kırış oldum :angry:<_<

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ben hala çok sinirliyim kırış kırış oldum :angry:<_<

şaklabanlık yapayımmı abla sana sinirin geçsin biraz :w00t:

Gönderi tarihi:

canem kankam sen bana niye kızdın :ermm: heç anlamadım :crying:

Gönderi tarihi:

çenesi dükşüksün işte...... birde bana hızlı diyorlar :whistling:<_<

Gönderi tarihi:
  • Yazar
çenesi dükşüksün işte...... birde bana hızlı diyorlar :whistling:<_<

Ben naptım kız sana :w00t: ben ne bilim o kelimeden onu çıkaracaklarını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :D Buna rağmen kaç kere özür diledim cvp yazmadın bilerek yapıyon demi özür diletmek hoşuna gidiyo :w00t::P

Gönderi tarihi:

ne kadar özür dilesen az. :angry2: .birde yemeğimi yakıyordum sana cevap yazarken, :D birde onun için dilemelisin...... :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ne kadar özür dilesen az. :angry2: .birde yemeğimi yakıyordum sana cevap yazarken, :D birde onun için dilemelisin...... :P

Oldu olacak bütün günahlarınıda bana ver sen :D tövbe tövbe :lol:

Gönderi tarihi:

neden olmasın.. :D korkma fasla günah işlemedim....ama bir o tarafa bir bu tarafa gidip gelirsem cinayet işlicem.... :w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
neden olmasın.. :D korkma fasla günah işlemedim....ama bir o tarafa bir bu tarafa gidip gelirsem cinayet işlicem.... :w00t:

:huh: fiiuuuvv fiiiiiiiuuuuuuuvvvvvvvv cik cik cik :sweatingbullets::w00t:

Gönderi tarihi:
:huh: fiiuuuvv fiiiiiiiuuuuuuuvvvvvvvv cik cik cik :sweatingbullets::w00t:

biraz sonra sesin çıkmıyacak.........fırsat varken öt :D

yettim kankam ne var :blink::w00t:

anneeeeeeeeeeeee........ :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
yettim kankam ne var :blink::w00t:

Kankam kleo şahsıma tehditlerde bulunuyor :sweatingbullets::D

biraz sonra sesin çıkmıyacak.........fırsat varken öt :D

anneeeeeeeeeeeee........ :lol:

gördünmü kankam nasıl yetişti işte o benim kankam canım kankam :hug:

Gönderi tarihi:
:P:P kim gelirse gelsin seni kurtaramas... :angry2:
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sen öyle san kankam adamın feleğini şaşırtır. :w00t:

Gönderi tarihi:
Kankam kleo şahsıma tehditlerde bulunuyor

gördünmü kankam nasıl yetişti işte o benim kankam canım kankam

kankam iyi yürekli bir şövalyedir :chris: ..sizdende ısrarla özür dilemiştir :getlost: niyetiniz düelloysa..yarın sabah saat 5:30 da siryus ormanının girişinde gerçekleştirebiliriz... :devil::whistling::w00t:

o kadar emin olma :shaun:

Gönderi tarihi:
kankam iyi yürekli bir şövalyedir :chris: ..sizdende ısrarla özür dilemiştir :getlost: niyetiniz düelloysa..yarın sabah saat 5:30 da siryus ormanının girişinde gerçekleştirebiliriz... :devil::whistling::w00t:

5.40 olsun namazımı kılayım öle geleyim.. :lol:

o kadar emin olma :shaun:

kim korkar frozende den :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.