Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
yavaş de :D ben gencim daha kıskananlar çatlasın :lol:

Enişte nasıl iyimi huyu suyu pek memnun değilsin galiba yoksam seni zorlamı everdiler :huh::w00t:

neyini kıskancam senin :getlost:

ayriyetten fazla mirak adamı öldürür derler :w00t:

• Cevaplar 581
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
kankim olmadı ama :angry2: diloş evde kalmış değil bikerem...evlibarklı...nenecime söylediklerin çok yaraladı beni.. :( benim nenem senin nenen olmalıydı...saygı göster öp elini özürdile... :blink: abartmadım inşallah :w00t:

nenesinin bidenesi :wub::hug:

Ne bilim ben kanka evli olduğunu :w00t:

Biraz abarttın kanımca kankim :huh: ama senin hatırın için özür diliyorum nenenden :D

birsey yoktu ama,neyse,madem diliyorsun..eh napalim,onemli diil :blushing::online2long::)

Gönderi tarihi:
nenesinin bidenesi :wub::hug:

birsey yoktu ama,neyse,madem diliyorsun..eh napalim,onemli diil :blushing::online2long::)

Sen kankama dua et yoksam özür mözür dilemezdim :whistling:

Kankam için çiğ tavuk bile yerim -_-:D

Gönderi tarihi:
yuk kankam zanlımca yanlış anladın o kendindeki mikroplarla karıştırmış olabiler...ondan öyle demiştir :getlost: yaşlılık işte mazur gör kankam... :whistling::w00t:

sen öyle diyosan doğrudur kankam :)

Ya canım kankam sende olmasan herşeyi tersten anlıycam iyiki varsın kankam :hug:

Gönderi tarihi:
Kanka ablam bize mikrop dedi :crying::crying:

size mikrop demedim sizdeki mikropları kırarım dedim do you understand me? :lol::P

yuk kankam zanlımca yanlış anladın o kendindeki mikroplarla karıştırmış olabiler...ondan öyle demiştir :getlost: yaşlılık işte mazur gör kankam... :whistling::w00t:

kendimde heç bir mikrop barınmamakta, bünye kendini sürekli arındırıyor :wub::lol::P

sensin yaşlı 98 yaşındasın bak ben daha 1 yaşıma girmedim... 2006 doğumluyum canem :lol::wub:

sen öyle diyosan doğrudur kankam :)

Ya canım kankam sende olmasan herşeyi tersten anlıycam iyiki varsın kankam :hug:

kankanı mikroplar sarmış acil sarmısak tedavisi öneriyorum :lol: :lol:

Gönderi tarihi:
size mikrop demedim sizdeki mikropları kırarım dedim do you understand me? :lol::P

kendimde heç bir mikrop barınmamakta, bünye kendini sürekli arındırıyor :wub::lol::P

sensin yaşlı 98 yaşındasın bak ben daha 1 yaşıma girmedim... 2006 doğumluyum canem :lol::wub:

kankanı mikroplar sarmış acil sarmısak tedavisi öneriyorum :lol: :lol:

hadi ordan :wassat::w00t: ben bikerem doğum günümü kutlayın deyi oraya yazdım onu... :whistling: ben aslında daha doğmadım :w00t:

:hug:valshe1.gif

gel kankim boşver şunu biz dansımıza devam edelim :hug:valshe1.gif

Gönderi tarihi:
hadi ordan :wassat::w00t: ben bikerem doğum günümü kutlayın deyi oraya yazdım onu... :whistling: ben aslında daha doğmadım :w00t:

gel kankim boşver şunu biz dansımıza devam edelim :hug:valshe1.gif

hehehehe ve hatta hahahaha

doğum gününe kaç gün kaldı, ne zaman doğmayı düşünüyorsun canem söylede gelip hastanede bekleyelim :D:lol::P:wub:

siz dans etmeye devam edin ama dikkat edinde ayaklarınıza basmayın :lol:

Gönderi tarihi:
hehehehe ve hatta hahahaha

doğum gününe kaç gün kaldı, ne zaman doğmayı düşünüyorsun canem söylede gelip hastanede bekleyelim :D:lol::P:wub:

siz dans etmeye devam edin ama dikkat edinde ayaklarınıza basmayın :lol:

Kız Frozen maşallahın hazır :w00t: patiklerinde benden.. :lol: şey..bide sezerayanla mı dünyaya geliceksin? :w00t::lol::w00t:

Gönderi tarihi:
bekliyoz canım..bide kız mı oluceksin erkek mi? :w00t: ona göre zıbın alcezde.. :grin:

sen boşver zıbını neyim :getlost: tam cumhuriyet altınını hazır et yeter canem :w00t:

Gönderi tarihi:
tam Cumhuriyet altınını kim kaybetmiş ki ben bulayım :wassat: çiyrek hazırladık..yetmezmi :blink::rolleyes::lol:

ı-ııııh :closedeyes: benim gibi bir fevkaladenin fevkine yetmez... :shaun: çiyrek takmaktan utanmıycaksan sen bilirsin ama ben istemem :whistling::w00t:

Gönderi tarihi:
ı-ııııh :closedeyes: benim gibi bir fevkaladenin fevkine yetmez... :shaun: çiyrek takmaktan utanmıycaksan sen bilirsin ama ben istemem :whistling::w00t:

tımam istemessen komşununda çocuğu olcek ona takarım artıkın :lol: sana da bi patik sarar getiririm :w00t:

Gönderi tarihi:
tımam istemessen komşununda çocuğu olcek ona takarım artıkın :lol: sana da bi patik sarar getiririm :w00t:

yuk canem sen iyisimi heç gelme...ben zati doğmuyom daha... <_< irezil edcek beni millete allam ya... :wassat::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.