Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yavaş de ben gencim daha kıskananlar çatlasın Enişte nasıl iyimi huyu suyu pek memnun değilsin galiba yoksam seni zorlamı everdiler neyini kıskancam senin ayriyetten fazla mirak adamı öldürür derler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 neyini kıskancam senin ayriyetten fazla mirak adamı öldürür derler Hımmmm tamam tamam ben çözdüm olayı neysee Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 kankim olmadı ama diloş evde kalmış değil bikerem...evlibarklı...nenecime söylediklerin çok yaraladı beni.. benim nenem senin nenen olmalıydı...saygı göster öp elini özürdile... abartmadım inşallah nenesinin bidenesi Ne bilim ben kanka evli olduğunu Biraz abarttın kanımca kankim ama senin hatırın için özür diliyorum nenenden birsey yoktu ama,neyse,madem diliyorsun..eh napalim,onemli diil Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 nenesinin bidenesi birsey yoktu ama,neyse,madem diliyorsun..eh napalim,onemli diil caneeeemmmm nenem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 nenesinin bidenesi birsey yoktu ama,neyse,madem diliyorsun..eh napalim,onemli diil Sen kankama dua et yoksam özür mözür dilemezdim Kankam için çiğ tavuk bile yerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Sen kankama dua et yoksam özür mözür dilemezdim Kankam için çiğ tavuk bile yerim caneeeemmm kankam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 alakanıza maydanoz olayım mı? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 alakanıza maydanoz olayım mı? cacığımıza sarmısak olsan olmazmı abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 olar, sarmısak antibiyotiktir, mikrobunuzu kırarım iyi mi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 olar, sarmısak antibiyotiktir, mikrobunuzu kırarım iyi mi? Kanka ablam bize mikrop dedi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Kanka ablam bize mikrop dedi yuk kankam zanlımca yanlış anladın o kendindeki mikroplarla karıştırmış olabiler...ondan öyle demiştir yaşlılık işte mazur gör kankam... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yuk kankam zanlımca yanlış anladın o kendindeki mikroplarla karıştırmış olabiler...ondan öyle demiştir yaşlılık işte mazur gör kankam... sen öyle diyosan doğrudur kankam Ya canım kankam sende olmasan herşeyi tersten anlıycam iyiki varsın kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sen öyle diyosan doğrudur kankam Ya canım kankam sende olmasan herşeyi tersten anlıycam iyiki varsın kankam ayyy bu şeker şey benim kankim işte iyiki sende varsın kankam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Kanka ablam bize mikrop dedi size mikrop demedim sizdeki mikropları kırarım dedim do you understand me? yuk kankam zanlımca yanlış anladın o kendindeki mikroplarla karıştırmış olabiler...ondan öyle demiştir yaşlılık işte mazur gör kankam... kendimde heç bir mikrop barınmamakta, bünye kendini sürekli arındırıyor sensin yaşlı 98 yaşındasın bak ben daha 1 yaşıma girmedim... 2006 doğumluyum canem sen öyle diyosan doğrudur kankam Ya canım kankam sende olmasan herşeyi tersten anlıycam iyiki varsın kankam kankanı mikroplar sarmış acil sarmısak tedavisi öneriyorum :lol: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ayyy bu şeker şey benim kankim işte iyiki sende varsın kankam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 size mikrop demedim sizdeki mikropları kırarım dedim do you understand me? kendimde heç bir mikrop barınmamakta, bünye kendini sürekli arındırıyor sensin yaşlı 98 yaşındasın bak ben daha 1 yaşıma girmedim... 2006 doğumluyum canem kankanı mikroplar sarmış acil sarmısak tedavisi öneriyorum :lol: hadi ordan ben bikerem doğum günümü kutlayın deyi oraya yazdım onu... ben aslında daha doğmadım gel kankim boşver şunu biz dansımıza devam edelim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 hadi ordan ben bikerem doğum günümü kutlayın deyi oraya yazdım onu... ben aslında daha doğmadım gel kankim boşver şunu biz dansımıza devam edelim hehehehe ve hatta hahahaha doğum gününe kaç gün kaldı, ne zaman doğmayı düşünüyorsun canem söylede gelip hastanede bekleyelim siz dans etmeye devam edin ama dikkat edinde ayaklarınıza basmayın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 hehehehe ve hatta hahahahadoğum gününe kaç gün kaldı, ne zaman doğmayı düşünüyorsun canem söylede gelip hastanede bekleyelim siz dans etmeye devam edin ama dikkat edinde ayaklarınıza basmayın Kız Frozen maşallahın hazır patiklerinde benden.. şey..bide sezerayanla mı dünyaya geliceksin? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yuk gayet normal bi doğumla gelecem dünyaya....bekleyin anacımmm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yuk gayet normal bi doğumla gelecem dünyaya....bekleyin anacımmm bekliyoz canım..bide kız mı oluceksin erkek mi? ona göre zıbın alcezde.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 bekliyoz canım..bide kız mı oluceksin erkek mi? ona göre zıbın alcezde.. sen boşver zıbını neyim tam cumhuriyet altınını hazır et yeter canem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sen boşver zıbını neyim tam cumhuriyet altınını hazır et yeter canem tam Cumhuriyet altınını kim kaybetmiş ki ben bulayım çiyrek hazırladık..yetmezmi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 tam Cumhuriyet altınını kim kaybetmiş ki ben bulayım çiyrek hazırladık..yetmezmi ı-ııııh benim gibi bir fevkaladenin fevkine yetmez... çiyrek takmaktan utanmıycaksan sen bilirsin ama ben istemem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ı-ııııh benim gibi bir fevkaladenin fevkine yetmez... çiyrek takmaktan utanmıycaksan sen bilirsin ama ben istemem tımam istemessen komşununda çocuğu olcek ona takarım artıkın sana da bi patik sarar getiririm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 tımam istemessen komşununda çocuğu olcek ona takarım artıkın sana da bi patik sarar getiririm yuk canem sen iyisimi heç gelme...ben zati doğmuyom daha... irezil edcek beni millete allam ya... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.