Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 çoook değerli siyahx arkadaşım.. bugün afiyettedirler inşallah...bilirim sevmezsin şiiri ama..alışıceksin artık... 50. Yıl Hesabı Bağladım nefsimi zincir yulara Dünyayı duvara astım gel de gör Rahatı huzuru attım kenara Çileyi bağrıma bastım gel de gör Yürüdüm sel oldum, durdum göl oldum Mazluma, mağdura kıvrak dil oldum Zulüm sıcağında serin yel oldum Yürekten yüreğe estim gel de gör. Sonu hatırladım, ilki duyunca, Kula kul olmadım ömür boyunca! Hakkın zehrini içtim doyunca Batılın balına kustum gel de gör. Ülfetim olmadı iriler ile Ağıla girmedim sürüler ile; Ölümden korkmayan diriler ile Selamı, sabahı kestim gel de gör. Aşk ceylanı emzirince sütünü Taşa çalıp, kırdım benlik putunu Düşmanımdır inkarcının bütünü Allah dostlarıdır dostum gel de gör. Bazı kötülüğü kovdum elimle Bazı kötülüğü yerdim dilimle Gücüm yetmeyince kendi halimle Haksıza buğzettim, küstüm gel de gör. Çıkar için laf davulu çalmadım Hiçbir yerden makam, rütbe almadım Bildimse söyledim, korkak olmadım Bilmediğim yerde sustum gel de gör. Abdurrahim Karakoç sözlerine dikkat et...eminim seviceksin arkadaşım... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 çoook değerli siyahx arkadaşım.. bugün afiyettedirler inşallah...bilirim sevmezsin şiiri ama..alışıceksin artık... 50. Yıl Hesabı Bağladım nefsimi zincir yulara Dünyayı duvara astım gel de gör Rahatı huzuru attım kenara Çileyi bağrıma bastım gel de gör Yürüdüm sel oldum, durdum göl oldum Mazluma, mağdura kıvrak dil oldum Zulüm sıcağında serin yel oldum Yürekten yüreğe estim gel de gör. Sonu hatırladım, ilki duyunca, Kula kul olmadım ömür boyunca! Hakkın zehrini içtim doyunca Batılın balına kustum gel de gör. Ülfetim olmadı iriler ile Ağıla girmedim sürüler ile; Ölümden korkmayan diriler ile Selamı, sabahı kestim gel de gör. Aşk ceylanı emzirince sütünü Taşa çalıp, kırdım benlik putunu Düşmanımdır inkarcının bütünü Allah dostlarıdır dostum gel de gör. Bazı kötülüğü kovdum elimle Bazı kötülüğü yerdim dilimle Gücüm yetmeyince kendi halimle Haksıza buğzettim, küstüm gel de gör. Çıkar için laf davulu çalmadım Hiçbir yerden makam, rütbe almadım Bildimse söyledim, korkak olmadım Bilmediğim yerde sustum gel de gör. Abdurrahim Karakoç sözlerine dikkat et...eminim seviceksin arkadaşım... dikkat ettim hemide 10 kere okudum ama bişey anlamadım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 dikkat ettim hemide 10 kere okudum ama bişey anlamadım vah..kardeşim vah...bak bildiğim bir özel okul var..senin gibileri özel eğitimi alıyorlar.. bayaa yol katedersin.. ama her zaman söylediğim gibi üzülme..senin ruhun güzel.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 vah..kardeşim vah...bak bildiğim bir özel okul var..senin gibileri özel eğitimi alıyorlar.. bayaa yol katedersin.. ama her zaman söylediğim gibi üzülme..senin ruhun güzel.. Sen merak etme diloşcum kafana odunu yiyince sende benim gibi olacağın için beraber kardeş kardeş gider geliriz o okula Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Sen merak etme diloşcum kafana odunu yiyince sende benim gibi olacağın için beraber kardeş kardeş gider geliriz o okula valla tek bir odun darbesiyle seninle aynı seviyeye geliceemi hiç sanmıyorum an be an ve hiç durmaksızın şööle bi 20 yıl kadar darbe yersem belki Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 valla tek bir odun darbesiyle seninle aynı seviyeye geliceemi hiç sanmıyorum an be an ve hiç durmaksızın şööle bi 20 yıl kadar darbe yersem belki Ben hızlandırılmış kur uygulayacam sana sen merak etme Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ben hızlandırılmış kur uygulayacam sana sen merak etme bu kerte hızlandırılmış bir kur henüz icat olmadı...ama sen yine de uğraş tabii...sizin gibileri özel el işleriyle meşgul ederler zati Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bu kerte hızlandırılmış bir kur henüz icat olmadı...ama sen yine de uğraş tabii...sizin gibileri özel el işleriyle meşgul ederler zati Doktorda zati uğraşmam için seni hedef gösterdi içimdeki bütün öfkeyi senin üstüne kusuyorum ve rahatlıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Sen seni bil,sen seni İyi olur bilirsen,korumuş olursun enseni Yok ben böyle iyiyim dersen Arızanı tek bir darbeyle yok eder senin diloş Hoş olur bide böyle dene istersen X bilinmeyenin değişir Y olur..tabii yersen akrostij böyle yapılır şikerim..öğren istersen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 :unsure: kime bakmıştınız Sen seni bil,sen seniİyi olur bilirsen,korumuş olursun enseni Yok ben böyle iyiyim dersen Arızanı tek bir darbeyle yok eder senin diloş Hoş olur bide böyle dene istersen X bilinmeyenin değişir Y olur..tabii yersen akrostij böyle yapılır şikerim..öğren istersen olmamış kafiye tutmamış ama tabi elinden gelen bu tebrik etmek lazım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 kime bakmıştınız olmamış kafiye tutmamış ama tabi elinden gelen bu tebrik etmek lazım kıskancından ne dediğini bilmiyor çocuk.. tabi canım..tabii Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 kıskancından ne dediğini bilmiyor çocuk.. tabi canım..tabii Simsiyah kaşım gözüm var İyilik dolu bir kalbim var Yakışıklılık dersen fazlasıyla var Ahalinin üstümde gözü var Heyytt be oğlum neden bu kadar karizman var X'e bişey uyduramadım nolmu yani ne var Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Simsiyah kaşım gözüm var İyilik dolu bir kalbim var Yakışıklılık dersen fazlasıyla var Ahalinin üstümde gözü var Heyytt be oğlum neden bu kadar karizman var X'e bişey uyduramadım nolmu yani ne var İnsan kendini bu kadar över mi yaw Karizmaymışş bi de hhee heee Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 İnsan kendini bu kadar över mi yaw Karizmaymışş bi de hhee heee Gerçekleri söylemektemi yasak alla alla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Simsiyah kaşım gözüm var İyilik dolu bir kalbim var Yakışıklılık dersen fazlasıyla var Ahalinin üstümde gözü var Heyytt be oğlum neden bu kadar karizman var X'e bişey uyduramadım nolmu yani ne var ah canım ...tabi hatta Napoyon'sun sen o üzerine birşey uyduramadığın "x" varya..o artık senin üstüne atılması gereken çarpı işareti..yani "off" konumundasın ve korkarım ki bundan böyle hiçbizaman "on" olamıyceksin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 ah canım ...tabi hatta Napoyon'sun sen o üzerine birşey uyduramadığın "x" varya..o artık senin üstüne atılması gereken çarpı işareti..yani "off" konumundasın ve korkarım ki bundan böyle hiçbizaman "on" olamıyceksin Seni Allah özenmişte yaratmış İçine sevgi dolu bir kalp bırakmış Yakışıklılığın dillere destanmış Anam anam herkeste sana hastaymış Hakikatla bazılarını kızdırmış Xmen senin yanında bi halt yapamazmış al işte şairliğin doruk noktası bu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 karga karga "gak" dedi çık şu dala bak dedi.. evet sevgili kardeşim..bugünkü şiir dersimizin konusu yukardaki iki mısra..hani anlama güçlüğü çekiyosun ya...ufak ufak başılıyoruz o yüzden ..şimdi 100 kez oku ve ne anladığını söyle bakalım..hadi canım...başırıceksin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 karga karga "gak" dediçık şu dala bak dedi.. evet sevgili kardeşim..bugünkü şiir dersimizin konusu yukardaki iki mısra..hani anlama güçlüğü çekiyosun ya...ufak ufak başılıyoruz o yüzden ..şimdi 100 kez oku ve ne anladığını söyle bakalım..hadi canım...başırıceksin Diloşun sesi karga gibi İstesede söyleyemez benim gibi Laf ebeliği yapar bilirmiş gibi O laflar vız gelir tırıs gider senin gibi Şaklabanlık istemez bvu bir sanat işi gördüğün gibi artıkın okadar aştımki olayı cevaplarımı şiir olarak veriyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Diloşun sesi karga gibi İstesede söyleyemez benim gibi Laf ebeliği yapar bilirmiş gibi O laflar vız gelir tırıs gider senin gibi Şaklabanlık istemez bvu bir sanat işi gördüğün gibi artıkın okadar aştımki olayı cevaplarımı şiir olarak veriyorum hahahahahahahahahahah...valla billa artıkın aştın sahi...hahahahaahah...bundan böyle sen normal konuşaman artık...hahahahaahhaha...hep bele şiirler yazar gezersin...aşık siyahx derler buralarda sana...yav..valla ..kendimi kutluyorum...benden aldın ilhamla geldiğin noktaya bi bak... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 hahahahahahahahahahah...valla billa artıkın aştın sahi...hahahahaahah...bundan böyle sen normal konuşaman artık...hahahahaahhaha...hep bele şiirler yazar gezersin...aşık siyahx derler buralarda sana...yav..valla ..kendimi kutluyorum...benden aldın ilhamla geldiğin noktaya bi bak... artıkın roman,hikaye işine falan girmeyi düşünüyorum bir sanatçı olarak şiir artık tatmin etmiyor beni ufkum çok geniş çünkü Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 artıkın roman,hikaye işine falan girmeyi düşünüyorum bir sanatçı olarak şiir artık tatmin etmiyor beni ufkum çok geniş çünkü ufkunun sınırlarını çok iyi bildiğimden,yazıceğin roman 3 sayfadan oluşan vahşet temalı bir çalışma olurdu herhal Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Seni anlamak zor değil bence İstersen salla üzerime demirden pençe Yazık olur derim yakışmaz bir gence Ah eder ağlarsın sonra diloş gidince Hayıflanma hayat geçiyor zalimce X olup göçeceğiz..sen ne dersen de... bugünki akrostijim lirik oldu biraz...seni açmaz..satirik tarzda bi şairsin ne de olsa ama idare et artıkın benim tarzımda bu... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Seni anlamak zor değil bence İstersen salla üzerime demirden pençe Yazık olur derim yakışmaz bir gence Ah eder ağlarsın sonra diloş gidince Hayıflanma hayat geçiyor zalimce X olup göçeceğiz..sen ne dersen de... bugünki akrostijim lirik oldu biraz...seni açmaz..satirik tarzda bi şairsin ne de olsa ama idare et artıkın benim tarzımda bu... Demir pençeyi vururum kafana İnlersin sonra acıdan ortalarda Len nerde yanlış yaptım dersin sonra O zamana siyahx tekrar çıkar ortaya Şapladanak odunu indirir kafana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 nabersiniz ben şimdi okula gidiyorum gelince görüşürüz canlarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.