Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Niye kaçayım dün okadar tehditler savurdun ama ortada bişey yok ben bit kadar bi resim bekliyodum ama onu bile becerememişsin :lol: diyosun.]..ama küçük birşey aynı zamnda öldürücü olabilir..bunu unutma sakın... .. buraların en azılı silahşörü olduğumu bilmiyordun sanırım..neyse öğrendin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 diyosun.]..ama küçük birşey aynı zamnda öldürücü olabilir..bunu unutma sakın... .. buraların en azılı silahşörü olduğumu bilmiyordun sanırım..neyse öğrendin kim iyiyse o kazansın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 kim iyiyse o kazansın iyinin kim olduğu ortada...yukarıya bakarsan..eleğe çevirdim seni Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 iyinin kim olduğu ortada...yukarıya bakarsan..eleğe çevirdim seni ya buna ne diyeceksin diloşsiyahx Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ya buna ne diyeceksin diloşsiyahx bak bende saçlarımın rengini değiştirip,kızıla boyatmayı düşünüyodum...hakkaten güzel oldu..yakışıyomuş..sağolasın canım siyahxdiloş kafandaki çivilerin bazıları tam oturmamışta..müsaadenle Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 bak bende saçlarımın rengini değiştirip,kızıla boyatmayı düşünüyodum...hakkaten güzel oldu..yakışıyomuş..sağolasın canım siyahxdiloş kafandaki çivilerin bazıları tam oturmamışta..müsaadenle çivi öle oturtturulmaz böyle oturtturulur siyahxdiloş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Kadınlar hep öle der ama elektronik ne varsa evde bozar ya sen öyle san, beni başka hanımlara benzetme reca ederim, elektronik konusunda yetenekliyimdir, bilim kadınıyım ben evdeki her türlü tamiratı ben yapıyorum, bikerem bak bende saçlarımın rengini değiştirip,kızıla boyatmayı düşünüyodum...hakkaten güzel oldu..yakışıyomuş..sağolasın canım siyahxdiloş kafandaki çivilerin bazıları tam oturmamışta..müsaadenle offff offff tam tepeye indi, ama çivi hala oturmamış çivi öle oturtturulmaz böyle oturtturulur siyahxdiloş one, çekiç mi o yoksa çekiç güçmü yazık ya bunlar kafayı dağıtmışlar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ya sen öyle san, beni başka hanımlara benzetme reca ederim, elektronik konusunda yetenekliyimdir, bilim kadınıyım ben evdeki her türlü tamiratı ben yapıyorum, bikerem offff offff tam tepeye indi, ama çivi hala oturmamış one, çekiç mi o yoksa çekiç güçmü yazık ya bunlar kafayı dağıtmışlar gel sende katıl istersen abla bize teşekkürler kleopatra.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 diyosun, ben şimdilik izleyiciyim bm askeri gibi bekliyorum müdahale etmem gerekirse ederim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 diyosun, ben şimdilik izleyiciyim bm askeri gibi bekliyorum müdahale etmem gerekirse ederim yalnız bm askeri olarak herzamanki gibi geç kaldın abla ben diloşu haritadan sildim bile zuhahaha Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 zaten bizim işimiz bu bm askeri olarak genelde geç kalırız zamanında müdahale ettiğimiz görülmüş şey değil Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 zaten bizim işimiz bu bm askeri olarak genelde geç kalırız zamanında müdahale ettiğimiz görülmüş şey değil ozaman bm olarak desteğiniz için sağolun abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ozaman bm olarak desteğiniz için sağolun abla reca ederim görevimiz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 o kafandaki poniponda neki kankaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 o kafandaki poniponda neki kankaaaaaaaaaaaa nası ama yakışmış demi kanka entelkrozmatik olmuşum dimi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Beşiktaşım oleeeyyyyy Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Beşiktaşım oleeeyyyyy helalll beeea Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Beşiktaşım oleeeyyyyy helalll beeea Bir ikii üççç lay lay lay lay lay lay lay lay ooooo BEŞİKTAŞ lay lay lay lay lay lay lay lay ooooo BEŞİKTAŞ ..... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 siyahx arkadaşımı ziyaret ediyim dedim nasıllar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 siyahx arkadaşımı ziyaret ediyim dedim nasıllar Teşekkürler hoşgeldin arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 canım kardeşim keyifler nasıl bugün :rolleyes: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 canım kardeşim keyifler nasıl bugün :rolleyes: Biraz fazla uyumuşum başım ağrıyo abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 olsun hafta sonu iyi yapmışsın uyumakla, çay iç iyi gelir, ve görüşene kadar kendine iyi bak canım kardeşim hoşçakal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.