Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Görünüşe göre Dyson'ın Hava Temizleme Kulaklıkları O Kadar Çılgın Değil

Dyson bunu benim gözümde yapıyor. Markanın piyasaya sürdüğü her cihazı kişisel olarak test ettim ve bize daha temiz ve sağlıklı yaşam tarzları sunma taahhüdünün arkasındayım. Ancak bu yılın başlarında Dyson Zone'u (hava temizlemeli kulaklıklar) piyasaya sürdüğünde, bunun nesi var diye düşündüm. Buna gerçekten ihtiyacımız var mı?

Overview-Module-4-LEAP-M2-AEM_2.jpg?$res

Bu hafta, dünyanın en kötü hava kalitesi NYC'yi vururken, melodimi değiştirdim. Orman yangınlarının yayılmasından kaynaklanan hava kirliliği maalesef yeni gerçeğimiz. Belki de Dyson, bu tür giyilebilir teknolojilerin gerçekten geleceğimiz olduğunu düşünmekte haklıydı.

Çarşamba sabahı eşim Stéphane ve ben uyandığımızda gökyüzü turuncuydu, pencerelerimizden odun benzeri duman sızıyordu ve dairemizin içindeki hava kalitesi çok iyi olmasa bile hava temizleyicilerimiz bizi uyardı. Amatör bir teknoloji eleştirmeni olan Stéphane, bunun onun anı olduğunu biliyordu. Ben evden çalışırken o hava temizleyici kulaklıklarla dünyaya açıldı. İşte gerçekten düşündüğü buydu.

571_BAO_Web-Banners_Artwork1.jpg?$respon

"Başlangıçta, onları bir uzay gemisi maskesi takıyormuşum gibi hissederek evin dışında giydiğim için gergin hissettim, ama sonra buranın New York City olduğunu hatırladım ve hemen hemen her şeyi iki kez almaya gerek kalmadan giyebilirsin" dedi. eve vardığında "Doğru bedeni aldıktan sonra - ağzınızı ve burnunuzu güvenli bir şekilde kapattıklarından emin olmalısınız - havanın aslında daha temiz olduğunu ve kişisel bir hava temizleyiciyle dolaşıyormuş gibi hissettirdiğini görünce şok oldum. Başlangıçta giydim. ofise gidip gelirken ve öğle yemeğini yerken. Ağızlıktan nefes alırken, havanın her nefesi sadece normal değil, aynı zamanda normal havadan daha taze geliyordu. Arada sırada, çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için maskemi hafifçe çıkarırdım ve karşılaştırma sertti."

Overview-Module-1-LEAP-M2-AEM_4.jpg?$res

Teknoloji nasıl çalışıyor? Kulaklıklara manyetik olarak takılan ve çıkan temassız maske (daha sonra müzik özellikleri hakkında daha fazla bilgi). Ağzınızın ve burnunuzun hemen önünde durur ve doğrudan temas etmediği için virüsleri filtreleyen N95 maskesi kadar etkili değildir. Bu daha çok kirlilikle ilgilidir ve filtre nitrojen dioksit gibi 0,1 mikron kadar küçük hava kirleticilerini giderir. Yazıldığı tarihte, Hava Kalitesi Endeksi (AQI) NYC'de 184'tür. "İyi" 0-50 arasında, "orta" ise 50-100 arasındadır. Açıkçası, bu cihaz için bir zaman varsa, şimdi.

Stéphane, "Teknik olarak, hava temizlemeyi hem kulaklıkta hem de uygulamada bir düğmeye dokunarak ayarlayabilirsiniz," dedi. "Anında arınma için kulaklıktaki düğmeyi kullanmayı tercih ediyorum. Ancak, uygulama söz konusu olduğunda, etrafımı saran havayı bana gösterdiği için bunu inanılmaz derecede ilginç buldum, ki bunu bilmek harika. Sadece birkaç dakika sonra saatlerce giyildi, rahatsız etmedi ve hatta test etmek için ofisimde bile takmaya devam ettim. Hangi odaya girersem gireyim kesinlikle temiz hava soluyordum. Sevmediğim bir şey de filtreyi çalıştırırken oldu maksimum hız pil çok çabuk bitti. Eve gitmeden önce kesinlikle şarj etmem gerekiyordu."

WP01-AT_Cat-PreLaunch_Banner.jpg?$respon

"Tüm hava filtrelemesi harika olsa da ses de kendine ait. Gürültü engelleme özelliği, sahip olduğum diğer üst düzey modellerin çoğuyla rekabet ediyor. Elbette diğer seçeneklerden daha hantal, ancak üzerinde bir filtre olduğu düşünülürse Bu kadar kompakt ve rahat olması oldukça etkileyici. Kulak yastıkları yumuşak, mükemmel miktarda ses iletiyor ve yüz parçası beni bir kez bile rahatsız etmedi. Son kararım: Biraz aptalca hissetmenin yanı sıra, duyum İyi bir hava solumak ve sağlam bir ses kalitesi elde etmek oldukça hoş. Ama 1.000 $ için bu bir ayrıcalık."

571_overview_full_width_ergonomics_engin

Sonunda Stéphane, Dyson Zone'un gününü daha iyi hale getirdiğini gördü. Görünüşe göre artık bu tür bir cihaz için daha fazla bir amaç var. Ama hala birkaç sorum var. Bu tür bir teknolojiyi gerçekten hayatımıza ne kadar dahil etmeliyiz? Ve gittiğiniz her yerde daha sağlıklı hava için ne kadara mal olmalı? Aşırı hava koşulları yeni gerçekliğimiz haline geldikçe, bunu öğrenmek üzereyiz.

Kaynak: House Beautiful

• 4 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

YENİ! Dünyanın En Büyük LED Küresi İlk Kez Yanıyor! Vegas'ta 2,3 Milyar Dolarlık MUHTEŞEM Küre

Sphere Entertainment Company Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Las Vegas'taki MSG Sphere'in yalnızca Dünya üzerindeki en büyük küre değil, aynı zamanda dünyanın en gelişmiş ses sistemine de ev sahipliği yaptığını duyurdu.

Sphere Studios, Pazartesi günü yapılan bir basın açıklamasına göre "sürükleyici ses deneyimlerinde devrim yaratan, dünyanın en büyük, tam entegre konser sınıfı ses sistemi" olan "Sphere Immersive Sound"u oluşturmak için 3-D yenilikçi HOLOPLOT ile ortaklık kurdu.

Mekan bu Eylül ayında Sin City'de açıldığında kubbenin içindeki her koltuk "kristal netliğinde, kişiselleştirilmiş ses" sunacak. Bunu başarmak için sistem, sürüme göre 1.586 kalıcı olarak kurulmuş hoparlör modülü, 300 mobil hoparlör modülü, 167.000 hoparlör sürücüsünün yanı sıra amplifikatörler ve işleme kanalları kullanıyor.

Şirketin MSG Ventures bölümünün CEO'su David Dibble, "Bu deneyimi oluşturmak, mevcut ses teknolojisinin çok ötesine geçmemizi gerektirdi," dedi. "HOLOPLOT'ta, vizyonumuzu gerçekleştirmemize ve sesle mümkün olanı gerçekten dönüştürmemize yardımcı olacak inovasyonun ön saflarında yer alan bir ortak bulduk."

395.100 pound'un üzerindeki sistem, şirket tarafından yapılan dev bir LED ekranın arkasında konuklardan %99 oranında gizlenecek.

Mekan, şehri yakalayan ve dev bir göz küresi sergileyen dış mekan LED ekranıyla şimdiden ilgi odağı haline geldi. 4 Temmuz etkinliğinin bir parçası olarak kürede Amerikan bayrağı, bir basketbol, bir Jack-o-lantern ve hatta Dünya'nın kendisi sergilendi.

MSG Sphere'de U2'nin yer aldığı 25 konserden birine katılanlar, mekanın resmi açılışı 29 Eylül'de ve Aralık ortasına kadar devam ettiğinde, ses sistemini içeriden ilk deneyimleyenler arasında olacak.

“Müzik mekanlarının çoğu spor mekanlarıdır. Spor için üretildiler - müzik için üretilmediler. U2'den Bono bir Apple Music röportajında, "Sanat için yapılmadılar" diyor. "Bu bina, sinema ve performansta sürükleyici deneyimler için inşa edildi."

Kaynak: USA TODAY

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.