Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

rssImage-edd88b5b154d51e9e153e08991479a5f.jpeg

Galatasaray, Alanyaspor maçına hazır kapak_210847.jpeg

Süper Lig’in 26’ncı haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak Galatasaray, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

/Archive%5C2021%5C2%5C19%5C210200443-galatasaray-alanyaspor-macina-hazir_4.jpgSüper Lig’in 26’ncı haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak Galatasaray, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, gruplar halinde dar alanda pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.


DHA

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.