Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 şu yalan dünyaya geldim geleli Tas tas içtim ağulari sağ iken ***** felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verdiler Yandım gittim alkarlı dağ iken Farımaz da deli gönlüm farımaz Akar gözlerimin yaşı kurumaz Şimden geri benim hükmüm yürümez Azil oldum güzellere beğ iken Karac'oğlan der ki bakın geline Ömrümün yarısı gitti talana Sual eylen bizden evvel gelene Kim var imiş biz burada yoğ iken Karacaoğlan Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 dağda kızıl ot biteriçinde keklik öter eşkıyadan da beter uslan be halil ibrahim kıvırcık saçlarına kar düşmüş uçlarına dağın yamaçlarına yaslan be halil ibrahim türküler bizim özümüz, türküler gibi uzun yaşa şu yalan dünyaya geldim geleliTas tas içtim ağulari sağ iken ***** felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verdiler Yandım gittim alkarlı dağ iken Farımaz da deli gönlüm farımaz Akar gözlerimin yaşı kurumaz Şimden geri benim hükmüm yürümez Azil oldum güzellere beğ iken Karac'oğlan der ki bakın geline Ömrümün yarısı gitti talana Sual eylen bizden evvel gelene Kim var imiş biz burada yoğ iken Karacaoğlan sardunyam güzel şiirlerin için teşekkürler. yalan dünya ,yalansın dünya ne yapsam boş . şiirler bizleri anlatıyor duygularımıza tercüman ...! güzel yüreğine ve düşüncelerine teşekkür ederim . herzaman mutlu ve umutlu ol......! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 dost dost diye nicesine sarıldım benim sadık yarim kara toprakmış... murticim, yalan dünyada bizde yalanız aslında... hadi çık içinden çıkabilirsen sende sağolasın, güzel yüreğin çok yaşasın... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sağol sardunyacığım gerçekten bazı şeylerin değerini anlamak için kaybetmeyi beklememek gerekiyor sanırım yalan dünyada bir nebze tebessüm verebiliyor isek ne mutlu bana kırmak kolay ama kazanmak zor ! zor olanı başarabiliyorsak ne mutlu tüm güzellikler seninle olsun arkadaşım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 kalbinde sevgiden başka şeye yer varmeyen arkadaşım nasılsın nerelerdesin çiçek borcun var ha ona göre Ben, gönlü temiz insana kurban olayım Gezsin başım üstünde benim, hoş tutayım Ham insanı al karşına, söylet azıcık, Dön, sonra cehennem ne imiş, gel sorayım Ömer Hayyam Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 çok teşekkürler yumoteciğim bu tertemiz duyguların için utandırıyorsun beni herşey gönlünce olsun . sevdiğin ve istediğin tüm dileklerin gerçekleşir umarımmmm. çiçek ne demek tabi senden değeli deeğil çiçek ne olacak buyur sana bu çiçeği veriyorum umarım beyenirsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Karakteri güzel,arkadaşlığı güzel dostum benim.Hep sen geliyorsun,bir de ben geleyim dedim.Umarım iyisindir.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Arkadaşım gelmene çok sevindim sağolasın..! umarım iyisindir.sende yüreğiyle ve karekteri ile gerçekten iyi bir arkadaşsın ...! iyiki varsın .. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Tüm güzellikler seninle olsun temiz kalpli güler yüzlü arkadaşım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 teşekkürler aysum bu güzel ve yürekten temennilerin için sağolasın....!!! sende iyi yürekli ve iyisin umarım hayatta herşey gönlünce olur . sınavlarında başarılar dilerim sana ve tüm sınava gireceklere....... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 hanimişş benim delü ortağım hanimiş.... ben özledim seni de...... şöyle bi geliyim dedim sadice... iyi bak kendine emii... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 hanimişş benim delü ortağım hanimiş.... ben özledim seni de...... şöyle bi geliyim dedim sadice... iyi bak kendine emii... Buradayım ama pek giremiyorum bende seni nerelerdesin ortağım iyiki geldin çok teşekkürler sağolasın... sende kendine iyi bak ortağım gelmene çok sevindim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Doldurulmaz yerin senin Dostlar seni unutur mu? Hiç sönmezdi nurun senin Dostlar seni unutur mu? Tertemiz bir özün vardı Apaydınlık yüzün vardı Söylenecek sözün vardı Dostlar seni unutur mu? Her gerçeği gören sendin Aşk sırrına eren sendin Gönüllere giren sendin Dostlar seni unutur mu? Çektin, yazdın ve söyledin Verdin, almak istemedin Sadık yarim toprak dedin Dostlar seni unutur mu? Hiç kimseyi incitmedin Kalp kırmadın, kin gütmedin Dostlarını unutmadın Dostlar seni unutur mu? Şiirde sağlam temeldin İnsanlıkta en güzeldin Biz bir UMIT, sen VEYSEL’DİN Dostlar seni unutur mu? Ümit Yaşar Oğuzcan Sevgili Murti_San Ümit Yaşar Oğuzcan'ın bu güzel dostluk şiirini umarım beğenirsin...Güzel dost Aşık Veysel için yazılmış bir şiir... Dostlukların baki olsun.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Teşekkür ederim gece güzel şiirin ve güzel düşüncelerinden dolayı . Bu şiir beyenilmez mi hiç ...! Aşık Veysel için yazılan bu şiir bizlerde böyle olabilsek keşke Gece anı defterimi ziyaret etmene sevindim bende seni her zaman beklerim .... Her zaman iyiden ve güzelliklerden yana olman dileğimle Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 arkadaşımmm nasılsın ya sen bana bakma gelirler arada görüşmek üzere sevgilerrr Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 iyiyim sağol önemli değil ne demek o ! olur mu öle şey .... arada herkese gelir ... görüşmek üzere kendine iyi bak ... sen iyi ol gerisi önemli değil.......! Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 HAYAT GÜL KOKULU BİR SAĞANAK gözlerimin önünde ıslak dağların kabaran yalnızlığı ne varsa uçurumlar eşiğinde hüzünlerle yalpalayan ne varsa gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine birşeyler anlatmak istiyor hayat ve alıp götürmek bir şeyleri kurt sofralarına gün batıyor gün batıyor bukağısı paslı bir sevinç oluyor yalnızlığım unutuyorum sevgilim suretini durgunluğun "niçin" di unutuyorum gün batıyor ürkek yıldızlar dolanıyor yalnızlığıma umurumda değil ne yağmur ne ayaz ne de kerpiç kokusu havada unutuyorum/sabaha/kadar/ gün batıyor sonra bir akasyayı okşuyor gözlerim geciken sabahlara koşuyor kuşlar gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine Nezaketi, düşüncesi ve güzel yüreği ile kendini farkettiren dosta selam olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 gelmişken bir uğrayım dedim ben iyiyim arkadaşım umarım sende iyisindir görüşmek üzere kendine iyi bak sevgiler... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 unut beniUNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ ellerine sağlık teşekkürler. Bu güzel flash şiirler için Ihlamurlar altında güzel bir şarkı slaytı da güzel .sağol..........! HAYAT GÜL KOKULU BİR SAĞANAK gözlerimin önünde ıslak dağların kabaran yalnızlığı ne varsa uçurumlar eşiğinde hüzünlerle yalpalayan ne varsa gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine birşeyler anlatmak istiyor hayat ve alıp götürmek bir şeyleri kurt sofralarına gün batıyor gün batıyor bukağısı paslı bir sevinç oluyor yalnızlığım unutuyorum sevgilim suretini durgunluğun "niçin" di unutuyorum gün batıyor ürkek yıldızlar dolanıyor yalnızlığıma umurumda değil ne yağmur ne ayaz ne de kerpiç kokusu havada unutuyorum/sabaha/kadar/ gün batıyor sonra bir akasyayı okşuyor gözlerim geciken sabahlara koşuyor kuşlar gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine Nezaketi, düşüncesi ve güzel yüreği ile kendini farkettiren dosta selam olsun Bu güzel düşünclerin için teşekkürler . sende öyle birisin .seninde yaptıkların ortada .gerçekten taktir ettiğim birisin. Herzaman umduğun tüm güzellikler seninle olsun arkadaşım.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 özledim seniiiii bizde seni özledik nerelerdesin kaçak umarım iyisindir .sınavlarda bitti umarım sınavın iyi geçmiştir . istediğin yer olur inşallah kendine iyi bak.....! gelmişken bir uğrayım dedim ben iyiyim arkadaşım umarım sende iyisindirgörüşmek üzere kendine iyi bak sevgiler... teşekkürler arkadaşım. Allah'a şükür ben iyiyim biraz yoğun işler ama idare ediyoruz uğramana sevindim herşey gönlünce olsun..sevgiler...!!!! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Murti'cim; Ne zamandır aklımdasın ama buraya gelip yazmayı akıl edememişim işte.. Uzun süre iletini göremeyince sağlığından kaygıya düşüyorum.Arada ''İyiyim'' demeye uğra böyle arkadaşım.. Sevgiler.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ben yoktum uzun süredir sen de yoktun sanırım umarım iyisindir umarım her şey güzel olur sevgiler murtim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Murti'cim; Ne zamandır aklımdasın ama buraya gelip yazmayı akıl edememişim işte..: Uzun süre iletini göremeyince sağlığından kaygıya düşüyorum.Arada ''İyiyim'' demeye uğra böyle arkadaşım.. Sevgiler.. Önemli değil arkadaşım akında olmak güzek düşünmen yeterli her zaman düşündüğünü biliyorum allaha şükür sağlığım yerinde .sanada teşekkür ederim arkadaşım herşey için biz bizi unutmayanları asla unutmayız ♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. ♥ Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın.İşte sen o kıyamadıklarımdansın. ben yoktum uzun süredir sen de yoktun sanırım umarım iyisindir umarım her şey güzel olur sevgiler murtim evet seninle aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım bende uzun süredir giremiyordum. teşekkürler yumoteciğim ben iyiyim umarım sende iyisindir .senin içinde herşey güzel olur umarım sevgiler bizden yumoteciğim ....! ♥ Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım. ♥ Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.