Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 haklısın arkadaşım...beğendiysen sevindim bendende sevgiler Güzellikler paylaşmak için arkadaşım .sevgi ve saygı önemli iki duygu , taşıması zor ama güzel. sevgiler Selam murat attığın öm aldım ve aklım karışık demiştim yoluna koydum ve düzelttim arkadaşım.kendine çok çok iyi bak..sevgiyle kal... halletiğine sevindim kendine iyi bak . senin için güzel olan benide sevindiriyor arkadaşım . Unutma önemli olan doğru kararı verebilemektir. Sevgiler.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Murticim ben teşekkür ederim arkadaşım. umarım birgün bir araya geliriz ve yazın gerçekten ayarlarım ben mangal partisini yeterki gelin siz. tam süper olur gerçekten. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 yeni yılının mutluluk ve sağlık getirmesi dileğimle... kibar olarak tanıdım sizi...daim kalsın bu kibarlık sizde... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 yeni yılının mutluluk ve sağlık getirmesi dileğimle... kibar olarak tanıdım sizi...daim kalsın bu kibarlık sizde... sağol sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm seninde yeni yılın ve kurban bayramın kutlu olsun . yok canım ne kibarlığı o senin kendi iyiliğin ! sende forumda iyilerdensin Güzel düşüncelerinden dolayı tüm güzellikler seninle olsun .Sevgiler......... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 nice mutlu ve huzurlu yıllara canım arkidişim.... kurban bayrmın hayırlı olması dileğiylen... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 sevgilii murti... kurban bayramını vee yenii yılınıı kutluyorumm.. arzularr şelale... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 sevgili Murti_San....... bayramını ve yeni yılını kutluyorumm... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Murti San arkadaşım kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun biraz gec oldu ama kusura bakma arkadaşım saygılar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 selamlarrrr ne habersin arkadaşım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 nice mutlu ve huzurlu yıllara canım arkidişim....kurban bayrmın hayırlı olması dileğiylen... teşekkürler arkadaşım seninde Kurban bayramın hayırlı olsun ! yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım .sağlık ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim SEVGİLİ KARDEŞİM..... KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM. BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..! BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!! SEVGİLERİMLE..... .....AĞ@_M_______ Teşekkürler arkadaşım seninde Kurban bayramın hayırlı olsun ! yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım .sağlık ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 sevgilii murti... kurban bayramını vee yenii yılınıı kutluyorumm.. arzularr şelale... sevgili mine benim torpilli abicim seninde kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun .Herşey gönlünce olsun ! el öpmeye gelmediniz Sevgi Yağmuru ..........................................Çok sağol ......... sevgili Murti_San.......bayramını ve yeni yılını kutluyorumm... sende çok sağol mrs.su seninde kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun ! herşey gönlünce olsun ! huzur ve mutluluklar dilerim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Murti San arkadaşım kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun biraz gec oldu ama kusura bakma arkadaşım saygılar sağol ipek bende senin geçmiş kurban bayramını ve yeni yılını kutlar . huzur ve mutluluklar dilerim . selamlarrrrne habersin arkadaşım iyilik senden ne haber ! hemen nere kaçtın ! kaçak görüşelim tamam mı ???? Sevgiler ............. Sana En Güzel Şarkıyı Yazdım - Güler Dur sana anlatayım yoklugunda neler yaptım Ruhsuz sarkılar yazdım.seni düşünmeden Bir an'ım gecmedi, duygularımı cok abarttım Elimde degildi hep sana, sana aktım Yüregimin ortasından yaktım Ne gecelerden döndüm.ne üşüdüm dondum ama İstedigimi senden aldım Sana en güzel cevabı, bu sarkıyla yazdım Sana en güzel şarkıyı yazdım Nkr:yürüdügün yollar biter mi sandın Bu kadın hala seni sever mi sandın Aşksızdım her gece, ne kandiller yaktım Üç kuruşluk aşkını beş kuruşa sattım Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Hepinizin Bayramını Canı Gönülden kutluyorum.Umarım bu Ocakta Sizin Yılınız Başlasın .... DErt Keder Hepinizden uzak olsun Bayramınız mübarek olsun.................. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 iyilik senden ne haber ! hemen nere kaçtın ! kaçak görüşelim tamam mı ???? Sevgiler ............. kaçmadım yahu okula gidip geldim çocukları aldım... görüşelim arkadaşım kendine iyi bak özledim sizleri ya... Sana En Güzel Şarkıyı Yazdım - Güler Dur sana anlatayım yoklugunda neler yaptım Ruhsuz sarkılar yazdım.seni düşünmeden Bir an'ım gecmedi, duygularımı cok abarttım Elimde degildi hep sana, sana aktım Yüregimin ortasından yaktım Ne gecelerden döndüm.ne üşüdüm dondum ama İstedigimi senden aldım Sana en güzel cevabı, bu sarkıyla yazdım Sana en güzel şarkıyı yazdım Nkr:yürüdügün yollar biter mi sandın Bu kadın hala seni sever mi sandın Aşksızdım her gece, ne kandiller yaktım Üç kuruşluk aşkını beş kuruşa sattım şarkı için teşekkür ederim çok anlamlı geldi yahu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Murti sende iyi özlettin kendini ha Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 sen nerelerdesin yahu belli özlemişsin nasılsın aysum görüşmeyeli..........! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Tutuklu Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Sakladım gözlerimi Sustum hep sözlerimi Yandım yar közlerimi Savur savur bitmiyor. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Abicim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,umarım yeni yıl sana bütün güzellikleriyle gelmiştir ve öyle de geçer.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Hepinizin Bayramını Canı Gönülden kutluyorum.Umarım bu Ocakta Sizin Yılınız Başlasın .... DErt Keder Hepinizden uzak olsun Bayramınız mübarek olsun.................. sağol arkadaşım seninde geçmiş bayramını en içten dileklerimle kutlarım .Yeni yılında herşeyin gönlünce olmasını dilerim kaçmadım yahu okula gidip geldim çocukları aldım... görüşelim arkadaşım kendine iyi bak özledim sizleri ya... şarkı için teşekkür ederim çok anlamlı geldi yahu sen gelde görüşelim tamam mı? kendine iyi bak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Abicim kayıplardayım ben ama bir gelicem pir gelicem merak etme sen Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Tutuklu Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman Ölümden yaman Geçmiyor zaman geçmiyor Ne anam, babam Ne hoş hatıram Yetmiyor canım yetmiyor Ben sende tutuklu kaldım Kendi hayatımdan çaldım Yedi cihan dolandım Bana mısın demiyor Sakladım gözlerimi Sustum hep sözlerimi Yandım yar közlerimi Savur savur bitmiyor. Sardunyacığım teşekkürler şiir için .Ellerine sağlık Abicim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,umarım yeni yıl sana bütün güzellikleriyle gelmiştir ve öyle de geçer.. sende sağol LilaC abiciğim . seninde tüm yılın güzellikler ve huzur içinde geçmesi dileğimle .Sevgiler...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben burdayım sende ordamısın murtisan??? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Abicim kayıplardayım ben ama bir gelicem pir gelicem merak etme sen bekliyorum abicim fazla bekletme bizi tamam mı ? kendine iyi bak . tüm dileklerin gerçek olsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 murticim profilinden kutlamıştım yeni yılını ve bayramını nasılsın görüşmeyeli ben iyiyim sanırım yine gelicem Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 sağol bende iyiyim fazla bekletme sakın görüşmek ümidiyle bekliyorum dikkat et kendine .... ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.