Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 sağol senin mesajlarına anca yazabiliyorum kusura bakma artık . sende her zaman böyle kal güzel yüreğin ve anlayışınla . her zaman iyiliğine teşekkürler SENDE HEP BÖLE KAL ARKADAŞIM HİÇ DEĞİŞME.. A.E.O BURCU... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Tüm güzel dileklerin için teşekkürler . Güzellikleri paylaşmak için .......Sevgiyle kal....... ! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 merhaba murticim, nasılsın, sana teşekkür etme fırsatı bulamamıştım gösterdiğin yakınlığa ve ilgiye teşekkür ederim, ilk tanışma anımız biraz kötü bir güne rastlasada sonuçta birbirimizi kalbimizden hissettiğimiz gibi görüyoruz değilmi? sen gerçekten iyi bir insansın, babacım Allah'a şükür gayet iyi, bende sürekli gidip geliyorum yanına, ameliyat sonrası biraz huyu değişti ama alışıyoruz ya, aksi bir adam geldi, hiç böyle değildi... herhalde zamanla düzelir... canım arkadaşım, kendine iyi bak ve en kısa zamanda görüşelim o tanışmayı saymıyorum... sana bir şarkı armağanım olsun... Diyorlar ki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzulaştırırmış Döve döve yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış Onların hiç aklı yok muymuş ha tekmili toptan salak mıymış Baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsın Geciktirirler ancak Durduramazlar Geleceğe akar zaman Korkan yerinde saysın Bütün boşluklara sızar yeninin gücü azar azar Bıkmadan, usanmadan, yaş alırken yaşlanmadan, pas tutmadan, yas tutmadan, eğilmeden, bükülmeden, ezmeden ezilmeden, kin tutmadan, kül yutmadan, tempo tempo tempo tempo Yaşamak istiyoruz yaşıycaz hem de yasaksız bahçelerde Tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi dolu dolu doya doya tamam mı Çekirdeksiz üzüm, zeytin dalı, çiçek balı, kan portakalı tadında umut dolu hayat dolu peki ya siz devam mı? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 tık tık tık kimse yok mu????? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 merhaba murticim, nasılsın, sana teşekkür etme fırsatı bulamamıştım gösterdiğin yakınlığa ve ilgiye teşekkür ederim, ilk tanışma anımız biraz kötü bir güne rastlasada sonuçta birbirimizi kalbimizden hissettiğimiz gibi görüyoruz değilmi? sen gerçekten iyi bir insansın, babacım Allah'a şükür gayet iyi, bende sürekli gidip geliyorum yanına, ameliyat sonrası biraz huyu değişti ama alışıyoruz ya, aksi bir adam geldi, hiç böyle değildi... herhalde zamanla düzelir... canım arkadaşım, kendine iyi bak ve en kısa zamanda görüşelim o tanışmayı saymıyorum... sana bir şarkı armağanım olsun... Diyorlar ki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzulaştırırmış Döve döve yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış Onların hiç aklı yok muymuş ha tekmili toptan salak mıymış Baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsın Geciktirirler ancak Durduramazlar Geleceğe akar zaman Korkan yerinde saysın Bütün boşluklara sızar yeninin gücü azar azar Bıkmadan, usanmadan, yaş alırken yaşlanmadan, pas tutmadan, yas tutmadan, eğilmeden, bükülmeden, ezmeden ezilmeden, kin tutmadan, kül yutmadan, tempo tempo tempo tempo Yaşamak istiyoruz yaşıycaz hem de yasaksız bahçelerde Tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi dolu dolu doya doya tamam mı Çekirdeksiz üzüm, zeytin dalı, çiçek balı, kan portakalı tadında umut dolu hayat dolu peki ya siz devam mı? merhaba Sardunyacığım teşekkür ederim. bende biraz rahatsızdım ama şimdi iyiyim allaha şükür . önemli değil bunlar küçük şeyler ben her zaman yanında olacağım.dediğin gibi kalpler karşılıklı sende değerlisin.Babanın iyi olduğuna sevindim . huysuzluk normaldir amaliyatın getirdiği geçici bir durum olduğunu sanıyorum . Umarım en kısa zamanda eski haline döner . tamam oldu sayma sonra görüşürüz . Şarkı için teşekkürler düşündüğün için ..... Bekletme Ömür geçip gidiyor, kırk oldu yaş, Ben sakinim ama yıllarda telaş, Baş ucuma dikilmeden bir uzun taş Bekletme nazlım, gel yavaş yavaş. Solarmış güller, susuz kalınca Anlarsın beni, sevdalanınca Bir gece vakti yalnız kalınca Ben gibi hayale dal yavaş yavaş Ak dolar saçların, bükülür belin Susar da şarkılar söylemez dilin Kapın çalınmaz, tutmaz ayağın elin Gelirim, bir haber sal yavaş yavaş. Derdim dinlemedin, dertliyim Başımda sevdan, perişan halim Gözlerim enginde ağlarken, benim Uzanıp elimi tut yavaş yavaş Baharım gelmez, uzak tüm ümitler Sen yoksun, soldu ah! bütün çiçekler Başıma devrilmeden viran haneler Yıkılmadan bendim gel yavaş yavaş Beklerim hasretle, nerdesin nerde Hazan dolu ömrüme inmeden perde Solmuş çiçekler açtığında bu yerde Gül koka koka, gel yavaş yavaş Ahmet Ünal ÇAM Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 tık tık tık kimse yok mu????? Var varrrr kime bakmıştınızzz hoşgeldin Yumoteciğim buyur şöyle baş köşeye Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Selamlar arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 teşekkür ederim Murticim, geçmiş olsun sana da şimdi nasılsın, umarım iyisin... en kısa zamanda iyileşirsin inşallah... sevgiyle kal arkadaşım, görüşmek üzere... Dün gece yine yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim Sen soğuttun Sana söyleyeceğim her şeyi yuttum Çok dert etmedim Çünkü yoktun Dün gece yine yalnızdım Rahat ağladım Yokluğundan gizlemedim gözyaşlarımı Ve lambaları hiç karartmadım Dün gece Her gece gibi yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Sen sandım Koklamadım... Uğur Arslan Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Selamlar arkadaşım.. Aleykümselam arkadaşım haırlamana sevindim .hayat herşeye rağmen devam ediyor .yeter ki elindekinin kıymetini bil bu her ne olursa olsun Sevgiler....... teşekkür ederim Murticim, geçmiş olsun sana da şimdi nasılsın, umarım iyisin... en kısa zamanda iyileşirsin inşallah... sevgiyle kal arkadaşım, görüşmek üzere... Dün gece yine yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim Sen soğuttun Sana söyleyeceğim her şeyi yuttum Çok dert etmedim Çünkü yoktun Dün gece yine yalnızdım Rahat ağladım Yokluğundan gizlemedim gözyaşlarımı Ve lambaları hiç karartmadım Dün gece Her gece gibi yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Sen sandım Koklamadım... Uğur Arslan Allah'a şükür şimdi biraz daha iyiyim ilgine teşekkürler sağolasın Görüşmek üzere her zaman sevgiyle kal . Sardunyacım AŞKA İSYAN gözlerin oldu ilk aşkı tanıtan sözlerin oldu ilk hüsranı yaşatan hiçmi insafın yok be zalim kurtar beni bu acılardan hiç dinmez sana olan bu sevdam seni ne kadar sevdiğimi bir anlasan koşa koşa gelirdin dünyanın diğer ucundan öylesi duygular var içimde tarifi mümkün olmayan bir köşeden çıkacağını zannettiğim an serap görüyor misali oluyorum inan sensiz mutluluk bana haram yıkıldı adeta şu garip dünyam yuvasız kuşlar gibi çaresizm şu an yorgunum seni düşünüp ağlamaktan iki damla yaş olup gözlerimde süzülüyorsun yanaklarımdan ruhumdasın sanki hiç çıkmıyorsun aklımdan.Alıntı : Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 güzel şiir, bazen şiirler sayfalar dolusu kitabı dolduracak yazılardan daha etkili cümlelerle götürüyor insanı başka yerlere değil mi murticim... en sevdiğin şair kimdir? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sevdiğim belli bir şair yok güzel ve anlamlı tüm şiirleri severim sardunyacığım anlamı ve anlatmak istediği önemli benim için sevgiler ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 aynen, ama illaki şiirlerine tutkun olduğum şairler vardır, Orhan Veli mesela, Yılmaz Erdoğan şiirlerinide severim mana çok önemli değilmi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Bizi bilirsin; avuçla su içmeyi marifet biliriz, yenilmeyi bir de kendi sahamızda... bizi bilirsin; saçımızı ıslatmayı fiyaka biliriz, limonla! tesbih yaparız, düş kırıklarından.. bizi bilirsin; ağzının içinde oturmak isteriz ve rutubetin en yakıştığı yer biliriz ağzını... bizi bilirsin; yaşamak biliriz, vademiz dolduğunda avuçlarında gömülmeyi... yılmaz erdoğan... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Düşüngü Hepsinin gelmesini bekleme; Bir kişi gelmeyecek. Sen alışmayasın diye, Korkmayasın diye, Düşünesin diye... Kendine yetmen için.. Herkesin kendinden kaçacağı yerlerde Sen kaçmayasın diye. Gelenler gitmeyecekmiş gibi.. Doğumlarda ölümlerde Duyasın diye. Bildiğini bildirmek için Bilmeme'yi ögrenmelisin Tam kalasın diye. Hepsinin gelmesini bekleme, Sen var olasın diye. Bir kişi gelmeyecek, Sen, bir olasın diye. Özdemir Asaf Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 aynen, ama illaki şiirlerine tutkun olduğum şairler vardır, Orhan Veli mesela, Yılmaz Erdoğan şiirlerinide severim mana çok önemli değilmi? tabiki önemli hangi açıdan baktığına bağlı anlam ,mana ve hisler önemli sende iyi şaiirleri seçmişsin ? şiirinde çok güzelmiş sağol ellerine sağlık Bu şiiri beyenecekmisin bakalım BİR TEK SEN uykusuz gecelerin her sabahında açtığım her odamın kapısında döndüğüm her köşe başında seni arıyor gözlerim muhtacım aşkına sevgine ellerinin sıcaklığı var ellerimde söz geçmiyor gönlüme seni arıyorum gittiğim yerlerde gönlüme ilaç olasın yarama merhem çare bulasın gözlerin başkasını aramasın aşkımız mermer taşına yazılmasın kimseyi sen gibi sevemem gönlümde senden başkasına yer veremem seninle ölüme gidecegimi bilsem bir tek seni seviyorum ben..... oo murtı san naber iyilik çok sağol senden ne haber Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sedoşşşş rüzgâr uzak karanlıklara sürmüş yıldızları mor kıvılcımlar geçiyor dağınık yalnızlığımdan onu çok arıyorum onu çok arıyorum heryerinde vücudumun ağır yanık sızıları bir yerlere yıldırım düşüyorum ayrılığımızı hissettiğim an demirler eriyor hırsımdan.. ay ışığına batmış karabiber ağaçları gümüş tozu gecenin ırmağında yüzüyor zambaklar yaseminler unutulmuş tedirgin gülümser çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var çünkü ayrılık da sevdâya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili hiç bir anı tek başına yaşayamazlar her an ötekisiyle birlikte herşey onunla ilgili telaşlı karanlıkta yumuşak yarasalar gittikçe genişleyen yakılmış ot kokusu yıldızlar inanılmayacak bir irilikte yansımalar tutmuş bütün sâhili çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var öyle vahşi bir tad ki dayanılır gibi değil çünkü ayrılık da sevdâya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili.. ATTİLA İLHAN evet murticim beğendim kimin şiiri? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yaw alaksız ama aklıma geldii.bı şarkı vardı ankara da dayın yoktur heftan yoktur ayın yokhtur söylemeye dilin yoktur mamudo gurban nıye doğdun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bunu siteden buldum hoşuma gitti kaydettim ama kimin olduğu yazmıyordu ne oldu sedoş gitti mi? hoşuma giden şiirleri kaydediyorum böyle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bilmiyom ki gittimi, ansızın çekip gittimi? bir yangının külünü yeniden yakıp geçti mi? ne etti... bilmiyim ki... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Bu şiiri sen mi yazdın gerisini unuttun mu aklına gelince devam et görüşmek üzere sevgiler..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Murticim sakın yanlış anlama ,alınma elektrikler kesildi o yüzden msnden çıkmak zorunda kaldım.... Konuşma da yarım kaldı... Neyse görüşmek üzere hoşçakal Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Murticim sakın yanlış anlama ,alınma elektrikler kesildi o yüzden msnden çıkmak zorunda kaldım....Konuşma da yarım kaldı... Neyse görüşmek üzere hoşçakal Önemli değil ! olur bazen böyle şeyler . sen nasılsın bakalım,görüşmeyeli bayadır görünmüyordun ? umarım hep mutlu olsursun ? Hoşçakal..... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Bu şiiri sen mi yazdın gerisini unuttun mu aklına gelince devam et görüşmek üzere sevgiler..... Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin, Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Ne çok sevmiştim seni ne çok hatırlar mısın, Aşiyan yollarından ses versem duyar mısın, Hala beni düşünür ve hala ağlar mısın, Bir bahar seli gibi dalımdan akıp geçtin Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, murticim devamı budur, benim bestem... nasıl güzel mi? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 bak gene gitmiş ya neyse başka zaman kendine dikkat et arkadaşım olur mu? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.