Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Hükümsüz Şu hayat kavgasında toz duman sürüklendim Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm Ayrılık vurgunda belli etmedim ama ciğerim yandı Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir Ben yandım yar sen yanma Aşk amansız bir haindir Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende Leyla yeniden can buldu bak sayende Verdiğin söz hükümsüz Geçmedi gönül senden Ettiğim aha inanma Sana hiçbir kötülük gelmez benden Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 "Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye." Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 GÖL OLMAK Hintli bir yaşlı usta, çırağının sürekli herşeyden şikayet etmesinden bıkmıştı. Bir gün çırağını tuz almaya gönderdi. Hayatındaki herşeyden mutsuz olan çırak döndüğünde, yaşlı usta ona, bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyledi. Çırak, yaşlı adamın söylediğini yaptı ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başladı. “Tadı nasıl?” diye soran yaşlı adama öfkeyle: “Acı” diye cevap verdi. Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Sessizce az ilerdeki gölün kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyledi. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu: “Tadı nasıl?” “Ferahlatıcı” diye cevap verdi genç çırak. “Tuzun tadını aldın mı?” diye sordu yaşlı adam, “Hayır” diye cevapladı çırağı. Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve şöyle dedi: “Yaşamdaki ıstıraplar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Istırabın miktarı hep aynıdır. Ancak bu ıstırabın acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Istırabın olduğunda yapman gereken tek şey ıstırap veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış.” Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 naber murtisan, ne var ne yok gene uğramadın buralara yoksam sen kendine yeni forumlar mı buldun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sen, ben, biz........ dünya, evren, herşey biziz.... ben yokum sen yok..... dünya yok yok evren... her şey boş sen katıl bana.. dert yok... tasa yok yumote Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 HükümsüzŞu hayat kavgasında toz duman sürüklendim Nerdesin suna boylum, gözlerinde sevdam kaldı Öyle bir yaşamak ki kendimi zor büyüttüm Ayrılık vurgunda belli etmedim ama ciğerim yandı Elleri sevdim sanma hatıran şahidimdir Ben yandım yar sen yanma Aşk amansız bir haindir Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende Leyla yeniden can buldu bak sayende Verdiğin söz hükümsüz Geçmedi gönül senden Ettiğim aha inanma Sana hiçbir kötülük gelmez benden Sardunyacığım gene çok güzel bir şiir bulmuşsun teşekkürler....... sözün bittiği yerde şiirler devreye giriyor değil mi ? yerine göre bir söz yerine göre bir şiir herşey için teşekkürler ....... "Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye." Yolladığın umutları, her bir umut çiçeğine özenle eşit şekilde dağıttım ki ! herkesin umut çiçekleri solmasın ! umut çiçeklerime bakıyor ,suluyor ve güneşi gösteriyorum.çiçekler güneşin olmadığı yerde büyüyemez ve açmazlar değil mi ! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 GÖL OLMAKHintli bir yaşlı usta, çırağının sürekli herşeyden şikayet etmesinden bıkmıştı. Bir gün çırağını tuz almaya gönderdi. Hayatındaki herşeyden mutsuz olan çırak döndüğünde, yaşlı usta ona, bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyledi. Çırak, yaşlı adamın söylediğini yaptı ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başladı. “Tadı nasıl?” diye soran yaşlı adama öfkeyle: “Acı” diye cevap verdi. Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Sessizce az ilerdeki gölün kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyledi. Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu: “Tadı nasıl?” “Ferahlatıcı” diye cevap verdi genç çırak. “Tuzun tadını aldın mı?” diye sordu yaşlı adam, “Hayır” diye cevapladı çırağı. Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve şöyle dedi: “Yaşamdaki ıstıraplar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Istırabın miktarı hep aynıdır. Ancak bu ıstırabın acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Istırabın olduğunda yapman gereken tek şey ıstırap veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış.” hayatta gerçekler ve ızdırap hikayede anlatıldığı gibi paylaştıkça hafifler ! paylaşmak en güzel şey herşeyi paylaşmayı bilmak ne güzel arkadaşlığı ,dostluğu,svgiyi içimizde yaşattığımız tüm duyguları paylaşmak ve diğer insanlarında mutlu olmasını sağlamak ne güzel olurdu..! tüm insanlar için her zaman güzeli istemek ve dilemek.! naber murtisan, ne var ne yok gene uğramadın buralara yoksam sen kendine yeni forumlar mı buldun iyilik sardunyam ne olsun uğraşıyoruz uğruyorum ama denk gelmiyoruz yok canım başka forum yok fırsat olmuyor sen,ben, biz........ dünya, evren, herşey biziz.... ben yokum sen yok..... dünya yok yok evren... her şey boş sen katıl bana.. dert yok... tasa yok yumote oh ohh ne güzel dünya dert yok, atsa yok, keder yok ..! yangel yat o zaman sağol güzel bir yazı bir anlıkta olsa unuttum herşeyi ellerine sağlık .............. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 canım abiciiimmm yaaa ben buraları hiç görmemişim!!....çok özüüürrr!...nolur affedin beniii....anca yetişebiliyorum dershane okul sınawlar falan!....yaa ne desem bilmioooommmm nası anlatsaammm çok değerli bi insansın unutma bunu abicim!...herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Zor olsa da galiba dönüyorum sana Gel dersen hemen Çağırmazsan geçerken Yerle gök arası bir yerde Sen beni tanımazsın Severim de söylemem Sen beni uzak sanırsın Bilirim söz dinlemem Ah bu ben kendimi nerelere koşsam Saklansam bir yerlerde gizlice ağlasam Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam Çekilsem sahillere hayaller mi kursam mazhar alanson, sana armağan etmiş... sevgi günün kutlu olsun murti san, arkadaşım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sen yokmusun sen canım abiciiimmm yaaa ben buraları hiç görmemişim!!....çok özüüürrr!...nolur affedin beniii....anca yetişebiliyorum dershane okul sınawlar falan!....yaa ne desem bilmioooommmm nası anlatsaammm çok değerli bi insansın unutma bunu abicim!...herşey gönlünce olsun sende sağol abicim ! doğrudur epey zamandan beri girmiyorsun görmemem normaldir. özür dilemene gerek yok görünce yazmışsın teşekkürler . sen derslerine iyi çalış.senin iyi olduğunu bilmek güzel sen de çok değerlisin seviyeli ,sevecen ,iyi kalpli abicim benim ! seninde tüm güzel dileklerin gerçekleşsin .........! Zor olsa da galiba dönüyorum sana Gel dersen hemen Çağırmazsan geçerken Yerle gök arası bir yerde Sen beni tanımazsın Severim de söylemem Sen beni uzak sanırsın Bilirim söz dinlemem Ah bu ben kendimi nerelere koşsam Saklansam bir yerlerde gizlice ağlasam Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam Çekilsem sahillere hayaller mi kursam mazhar alanson, sana armağan etmiş... sevgi günün kutlu olsun murti san, arkadaşım sağol sardunyam teşekkürler..! Mashar Alanson'a senin aracığınla teşekkür ederim .bu şarkıyı bana armağan ettiği için seninde sevgi günün kutlu olsun sardunyam ,arkadaşım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ne olmuş bana hani nerdeyim :huh: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Harika bir arkadaşsın,adaşımsın.Yerinde davranmayı çok iyi biliyorsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 susturamazkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ne olmuş bana hani nerdeyim :huh: nerdesin yoksun gene !!! seni bulmak zormuş kaçak Sen sevdiklerimdensin..Çünkü;Harika bir arkadaşsın,adaşımsın.Yerinde davranmayı çok iyi biliyorsun.. sende öylesin arkadaşım çok sağol teşekkürler........!!! susturamazkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi bakalım görüşürüz susturamazmıyım görcezzzzzz ....!!! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Varsın 'V' sinin üzerinde maydonoz kalmış Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 abiciiiimmmm özledim yaaaa....görüşemios şöle adam akıllı sohbet edemios ne samandır şu tatil bi başlasın bi ay elimi hiç bişiye sürmicem haziranı gece gündüz forumda geçircem 24saat nette olcem hasret gideriris bol bol kendine çok iyi bak iyi kalpli abicim benim.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 murticim canım arkadaşım sağolasın ya sen hep neşe veriyorsun etrafına çok iyisin, candansın ve arkadaşlığına teşekkür ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yanımda olduğunu bilmek güzel umutların hiç tükenmesin her zaman bir ümit vardır sevgiler murtim canımsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Varsın 'V' sinin üzerinde maydonoz kalmış çok teşekkür ederim çorbayı sen mi yaptın canım çekti şimdi olsada içsek şöle şappur şuppur ellerine sağlık diyeyim düşünmen bile yeter .yemiş kadar oldum maydonozu az ama olsun .olacak o kadar abiciiiimmmm özledim yaaaa....görüşemios şöle adam akıllı sohbet edemios ne samandır şu tatil bi başlasın bi ay elimi hiç bişiye sürmicem haziranı gece gündüz forumda geçircem 24saat nette olcem hasret gideriris bol bol kendine çok iyi bak iyi kalpli abicim benim.... bende seni özledim abicim yaaa ..! tamam bekliyorum ne zaman istersen uğrayabilirsin..her zaman beklerim sohbet için . kapım sana herzaman açık buyur..melek kalpli kardeşim yüzünden gülücükler eksik olmasın emiii Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 murticim canım arkadaşım sağolasın ya sen hep neşe veriyorsun etrafına çok iyisin, candansın ve arkadaşlığına teşekkür ederim çok sağol canım arkadaşım.sende etrafına saçtığın pozitif enerji ve neşe ile kendini sevdiren ve saygı duymamıza neden oluyorsun forumda değerli kişilerdensin.arkadaşlığa verdiğin önem ve saygıdan dolayı teşekkürler........ yanımda olduğunu bilmek güzel umutların hiç tükenmesin her zaman bir ümit vardır sevgiler murtim canımsın iyi günde tüm güzellikleri paylaştığımız gibi kötü gündede acıları paylaşmayı başarabilmek acılar paylaştıkca azalır derler bende bunu yapabiliyorsam ne mutlu bana ...! sevgiler bizden sana........ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 dağda kızıl ot biter içinde keklik öter eşkıyadan da beter uslan be halil ibrahim kıvırcık saçlarına kar düşmüş uçlarına dağın yamaçlarına yaslan be halil ibrahim türküler bizim özümüz, türküler gibi uzun yaşa Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 iyi günde tüm güzellikleri paylaştığımız gibi kötü gündede acıları paylaşmayı başarabilmek acılar paylaştıkca azalır derler bende bunu yapabiliyorsam ne mutlu bana ...! sevgiler bizden sana........ başarıyorsun hem de çok içten çok güzel bi şekilde sevgi içinde insanın onu çıkarıp işlemek büyütmekte bitiyo iş sen bunu zaten öğrenmişsin sevgiler seninle dostluk seninle her günün bi öncekinden güzel geçsin ( bu arada banka geldi aklıma ) e geldim yoksun üffff ya gececi seni sevgiler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 başarıyorsun hem de çok içten çok güzel bi şekildesevgi içinde insanın onu çıkarıp işlemek büyütmekte bitiyo iş sen bunu zaten öğrenmişsin sevgiler seninle dostluk seninle her günün bi öncekinden güzel geçsin ( bu arada banka geldi aklıma ) e geldim yoksun üffff ya gececi seni sevgiler kusura bakma ama biraz geçde olsa cevap yazabildim sağol bu güzel dileklerin ve yorumlarından dolayı insanlar oldukca sevgi ve dostluk ebedi olacaktır . sen'de umarım güzel haberler alırsın ...! banka evet şu banka o banka batmışşş beeeee sevgiler ..................................... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.