Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Şimdi eğer bunlar bir yazı tpiyse benim bilgisayarda kayıtlı değil bu bir... ikincisi o zaman ben tahmin yapayım bunalrın her biri geçmişten günümüze iletişim yolları Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Şimdi eğer bunlar bir yazı tpiyse benim bilgisayarda kayıtlı değil bu bir... ikincisi o zaman ben tahmin yapayım bunalrın her biri geçmişten günümüze iletişim yolları Şu beyninin ürettiği cevaplara hastayım Gloria'cım.. Cevabın yanlış ama mantığın harika,bitanesin arkadaşımmm.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Şu beyninin ürettiği cevaplara hastayım Gloria'cım.. Cevabın yanlış ama mantığın harika,bitanesin arkadaşımmm.. şimdi bu yazı fontlarıyla ilgili mi demek bu eee o zaman ben guze bi kopya vermiş oldum ama bulmamın imkanı yok dedigim gibi ben bu fonta sahip degilim eger oyleyse... başkaları bulsun o zaman Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 world wind dings fontu ile MEDİKAL yazıyo buldum zor oldu ama Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 tebrikler gloria. teşekkürler taurus. ben de dün gece medikali tahmin ettim ve taurus a yazmıştım. ama fontu bulamamıştım. zadece önsezilerim dostumun bana bir jest yapmış olabileceğini söyledi ve 7 değişik karakter vardı. ama sen yine zekanı konuşturdun ve tam çözümü buldun. tekrar tebrikler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 tebrikler gloria. teşekkürler taurus. ben de dün gece medikali tahmin ettim ve taurus a yazmıştım. ama fontu bulamamıştım. zadece önsezilerim dostumun bana bir jest yapmış olabileceğini söyledi ve 7 değişik karakter vardı. ama sen yine zekanı konuşturdun ve tam çözümü buldun. tekrar tebrikler Evet ÖM'den cevabı ilk gönderdiği için bir tebrikte Medikal'ciğimin hakkı.. world wind dings fontu ile MEDİKAL yazıyo buldum zor oldu ama Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün Taurus. terlikler çok hoştu. alın size haftanın zeka sorusu :) bu terlikler neden köşeye sıkışmış durumda sizce? bilene benden iki çay :) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Evet ÖM'den cevabı ilk gönderdiği için bir tebrikte Medikal'ciğimin hakkı.. ayy allahımm yaaaa çok güldüm çokkkkkk Komiksin vesselammmm... Terlikler de cok makbule gecti... daha onceden de terlik almıştım cok ama onlarda ses vardı görüntü yoktu... İyi oldu valla bu yaz, turlarım artık ben bunlarla Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün Taurus. terlikler çok hoştu. alın size haftanın zeka sorusu :) bu terlikler neden köşeye sıkışmış durumda sizce? bilene benden iki çay :) Yazımda da görüldüğü üzre yakalanmışlar.Yani zanlı durumundalar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.