Φ cronaldo Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 999 555 333 111 arkadaşlar bu rakamlardan 6 tane alarak 21 rakamına ulaşabilirmisiniz.bi arkadaş sordu tam 3 gündür bu soruyla uğraşıyorum ne olur yardım edin dediğim gibi 6 tane alacaksınız yalnız sadece toplama işlemi var oke. hadi kolay gelsin ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ pherelen Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 9+5+3+3+1^1(1 üssü 1) üslü yazmayı unuttum bu arada bilen varsa ve hatırlatırsa sevinirim. Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 arkadaşım toplama işleminden başka matematik işlemi yok oke sadece topla üssü faktöriyel felan yok ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 arkadaşım bu sorunun eksik olmadığına emin misin çünkü 6 adet tek sayıyı topladığın zaman ortaya çift sayı çıkar. Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 cevabıda zaten o arkadaşlar hiç bir zaman 6 tek sayının toplamı tek sayıyı vermez matematikde kuraldır bu tebrik ederim arkadaşım ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 cevabıda zaten o arkadaşlar hiç bir zaman 6 tek sayının toplamı tek sayıyı vermez matematikde kuraldır bu tebrik ederim arkadaşım teşekkürler arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.