Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İngiltere’nin 22 çocuklu ailesi uzaktan eğitim krizi yaşıyor

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-7136540d8c66a56912f4e809695c4d30.jpeg

İngiltere’nin 22 çocuklu ailesi uzaktan eğitim krizi yaşıyor kapak_174303.jpg

İngiltere’nin 22 çocuklu en kalabalık ailesi, karantina nedeniyle uzaktan eğitim krizi yaşıyor.

/Archive/2021/2/8/174056590--ingilterenin-22-cocuklu-en-kalabalik-ailesi-uzaktan-egitim-krizi-yasiyor_1.jpg

İngiltere’de 22 çocuk annesi 45 yaşındaki Sue Radford, koronavirüs salgınına karşı uygulanan ulusal karantina nedeniyle çocuklarının uzaktan eğitim almakta zorlandığını anlatarak evde eğitimin "Daha kötüye gidemeyeceğini" söyledi.

İngiltere’nin Lanchasire bölgesinde yaşayan Radford ailesi, çocuklarının eğitiminin kriz haline geldiğini ifade ederek, evde geçirdikleri sıradan bir günü YouTube kanallarında yayımladı.

Evlerinin her bir köşesini çocuklarına çalışma alanı olarak sağlamaya çalışan anne Sue Radford, evde eğitim alması gereken çok fazla çocuğunun olduğunu ve bunun hiç kolay olmadığını belirterek, "Evden eğitim bittiğinde çok sevineceğim" dedi.

Çocuklarının uzaktan eğitimde aksaklık yaşamaması için uğraşan anne Radford, ortaokulda okuyan çocuklarının kendi kendilerine çalışabildiğini ancak ilk okul çağındaki çocuklar için uzaktan eğitimin daha zor olduğunu belirtti.

İHA

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.