Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-3941a46ba6dc90a0744642afea1c96c8.jpeg

Ezhel'den Boğaziçi'ne destek mesajı kapak_132254.jpg

Almanya’daki Boğaziçi Üniversitesi’ne destek eylemine katılan rapçi Ezhel, “Hep beraber direneceğiz, hep beraber kazanacağız” diyerek Boğaziçililere destek mesajı gönderdi.

Avrupa'nın pekçok noktasında Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin, atanmış rektör Melih Bulu'yu protesto etmek amacıyl başlattıkları eylemlerine destek verildi.

Almanya'da yapılan destek açıklamasına rap müziği sanatçısı Ezhel de destek verdi. Berlin’de yapılan eyleme katılarak Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek olan şarkıcı Ezhel, “Yaşamaya çalışıyoruz. Var olmaya çalışıyoruz. Kendimizi ifade etmekte bile zorlanıyoruz. Ağzımızı bile açamaz hale geldik” dedi.

"SİZİNLE GURUR DUYUYORUM"

Öğrencilere destek mesajı da gönderen Ezhel, "Sevgili arkadaşlarım, Boğaziçililer; öncelikle hepinizi çok seviyorum, sizlerle gurur duyuyorum. Güzel bir gelecek için hep beraber buradayız, hep beraber direneceğiz, hep beraber kazanacağız. Bir gün güzel günleri beraber göreceğiz, beraber kutlayacağız. Öpüyorum sizleri" şeklinde konuştu.

cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.