Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hönkkk..nası yaniii :huh:

erman toroğlunun eski mesleği kabzımallık ya bilmiyor musun sen?

Gönderi tarihi:

erman toroğlunun eski mesleği kabzımallık ya bilmiyor musun sen?

valla ben onu hakem olarak biliyodumm :w00t:

Gönderi tarihi:

yanlışsa bile kafiyeli bak :)

kabzımal arzuhal

değil gloriacım..ama çokkkkk yaklaştınn ;);)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

tebrik ederim dostummmmm.ben de unutuldu sanmıştımmmm :clover:;):blushing:;)

ama ayıppp sanaaaa yaaaaa ben zaten vermişim cevabııı bi de demez mi cok yaklaştın diye insan o cevabı kabul eder yaklaştın demez. Ben kafiye olsun diye kabzımal-arzuhal demiştim. Arzuhalci tabii o mesleği yapan kişinin adı... Bodrumlu sen de LÜPÇÜsün :) LÜPÇÜLER siziiiiii... Mosyna'nın ne kadar LÜPÇÜ olduğunu biliyordum ama Bodrumlu valla seni bilmiyordum :) haaa Mosyna bundan sonra sana LÜPÇÜ demiycem LÜP diycem... demek arzuhali kabul etmezsin haaa hem de ci yazmadım diye O halde sen de LÜPÇÜ değil LÜPsün artık :w00t:

Gönderi tarihi:

ama ayıppp sanaaaa yaaaaa ben zaten vermişim cevabııı bi de demez mi cok yaklaştın diye insan o cevabı kabul eder yaklaştın demez. Ben kafiye olsun diye kabzımal-arzuhal demiştim. Arzuhalci tabii o mesleği yapan kişinin adı... Bodrumlu sen de LÜPÇÜsün :) LÜPÇÜLER siziiiiii... Mosyna'nın ne kadar LÜPÇÜ olduğunu biliyordum ama Bodrumlu valla seni bilmiyordum :) haaa Mosyna bundan sonra sana LÜPÇÜ demiycem LÜP diycem... demek arzuhali kabul etmezsin haaa hem de ci yazmadım diye O halde sen de LÜPÇÜ değil LÜPsün artık :)

ama gloria ben tam olarak ARZU HALCİ cevabını aradığım için sana çok yaklaştın dedimmm.

ama seni mi KIRACAM sana da bol bol sevgi ve tebriklerrrrrrrr :clover::blushing::clover::wub:

LÜP'üm bennn LÜP LÜP

Gönderi tarihi:

ama gloria ben tam olarak ARZU HALCİ cevabını aradığım için sana çok yaklaştın dedimmm.

ama seni mi KIRACAM sana da bol bol sevgi ve tebriklerrrrrrrr :clover::blushing::clover::wub:

LÜP'üm bennn LÜP LÜP

Kırdın bi keremmm :(

LÜPSÜN SEN LÜP eee naber ya görüşemedik epey oldu ben gelemiyorum fazla ödevler falan acaip yogunum bugunlerde

Gönderi tarihi:

Kırdın bi keremmm :(

LÜPSÜN SEN LÜP eee naber ya görüşemedik epey oldu ben gelemiyorum fazla ödevler falan acaip yogunum bugunlerde

ben de fazla gelemiyorum veya bakıp çıkıyorum..sabah 8 den akşam 8 e kadar bazen 10 oluyor dershanedeyim.öğrencilerin yazılıları var o yüzden başımdan eksik olmuyorlar...ve bi de hani zübeyde vardı ya...artık yok

ona çok canım sıkılmıştı.ama böyle olması gerekiyodu.o edirnede ben antalyada çok zor oluyodu ve zamanla sıradanlaştığımızı farkettik.

çok üzüldüm.ona alışmıştım.alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor olur bilirsin..

ama ikimiz içinde bçylesi ii oldu..aman boşver.geçti artıkk.

tekrar kalbini düzeltebilrmiyim :blushing::clover:

sen nasılsın ne ödevi bu..sağlığın falan iidir umarım

Gönderi tarihi:

ben de fazla gelemiyorum veya bakıp çıkıyorum..sabah 8 den akşam 8 e kadar bazen 10 oluyor dershanedeyim.öğrencilerin yazılıları var o yüzden başımdan eksik olmuyorlar...ve bi de hani zübeyde vardı ya...artık yok

ona çok canım sıkılmıştı.ama böyle olması gerekiyodu.o edirnede ben antalyada çok zor oluyodu ve zamanla sıradanlaştığımızı farkettik.

çok üzüldüm.ona alışmıştım.alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor olur bilirsin..

ama ikimiz içinde bçylesi ii oldu..aman boşver.geçti artıkk.

tekrar kalbini düzeltebilrmiyim :blushing::clover:

sen nasılsın ne ödevi bu..sağlığın falan iidir umarım

ben iyiyim de çok şükür sen pek iyi degil gibisin gibi sanki :( benim ödevler vize ödevleri geçer yanii no problem :) üzüldüm senin için ama inşallah düzelir herşey yoluna girer. :clover: Tamam artık sna LÜP demiycem kalbimin kırıklıgı geçti bundan sonra yine LÜPÇÜ diyeceğim :):w00t:

Gönderi tarihi:

ben iyiyim de çok şükür sen pek iyi degil gibisin gibi sanki :( benim ödevler vize ödevleri geçer yanii no problem :) üzüldüm senin için ama inşallah düzelir herşey yoluna girer. :clover: Tamam artık sna LÜP demiycem kalbimin kırıklıgı geçti bundan sonra yine LÜPÇÜ diyeceğim :):w00t:

lüpçüyüm ben lüpçüüüüüüüüüüüüüüü... :w00t:

Gönderi tarihi:

ama :w00t: ayıppp sanaaaa yaaaaa ben zaten vermişim cevabııı bi de demez mi cok yaklaştın diye insan o cevabı kabul eder yaklaştın demez. Ben kafiye olsun diye kabzımal-arzuhal demiştim. Arzuhalci tabii o mesleği yapan kişinin adı... Bodrumlu sen de LÜPÇÜsün :) LÜPÇÜLER siziiiiii... Mosyna'nın ne kadar LÜPÇÜ olduğunu biliyordum ama Bodrumlu valla seni bilmiyordum :) haaa Mosyna bundan sonra sana LÜPÇÜ demiycem LÜP diycem... demek arzuhali kabul etmezsin haaa hem de ci yazmadım diye O halde sen de LÜPÇÜ değil LÜPsün artık :w00t:

arkadaşım şimdi beni üzdün arzu-halci sıradan bir cevap değil.arzu satan kabzımal'a karşılık geliyor.''arzuhal''ile aralarında çok fark var.çizgi ile ayrılan ''halci''kelimesi kabzımal anlamında kullanıldı.

bilmem arzuhalimi izah edebildimmi? :w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

arkadaşım şimdi beni üzdün arzu-halci sıradan bir cevap değil.arzu satan kabzımal'a karşılık geliyor.''arzuhal''ile aralarında çok fark var.çizgi ile ayrılan ''halci''kelimesi kabzımal anlamında kullanıldı.

bilmem arzuhalimi izah edebildimmi? :w00t::w00t:

katip arzuhalimi yaz gloria'ya böyle :lol::lol:

..........................................(arsen lüpen)

Gönderi tarihi:

katip arzuhalimi yaz gloria'ya böyle :lol::lol:

..........................................(arsen lüpen)

Taurus'un sorusuna ithafen :

Tarihin gelmiş geçmiş en büyük LÜPÇÜLERİ kimlerdir

Cevap:

1) ARSEN LÜPEN

2) MOSYNA LÜPEN

3) BODRUM-LUPEN

tarihin gelmiş geçmiş en büyük LÜPÇÜ avcıları

1) Taurusmutis (soruyu sordugu için)

2) Gloria (Sorunun cevabını bildiği için)

Gönderi tarihi:

tarihin gelmiş geçmiş en büyük LÜPÇÜ avcıları

1) Taurusmutis (soruyu sordugu için)

2) Gloria (Sorunun cevabını bildiği için)

bu forumun klasiği bu zaten

taurusmutis sorar

gloria cevaplar

kıyamet lüpçü avında kopar. :lol::lol:

Gönderi tarihi:

ben baş lüpçüyümmmmmmm..bırakmam kimseye..arsen de kim oluyomuşşşş :w00t:

tamam yeniden sıraya koyuyorum bak

birinc : MOSYNA LÜPEN

ikinc: BODRUM-LUPEN

sonunc: ARSEN LÜPEN ama ikinizin elinize de su dökemez doğru vallaaaaaaa haaaa :)

LÜPÇÜLER KRALLARI SİZİİİİİİ :)

BODRUM-LUPEN sen de geldin mi bakimmm?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.