Φ mosyna Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 dilek satan kabzımala ne denir Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 dilek satan kabzımala ne denir erman Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 erman hönkkk..nası yaniii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 hönkkk..nası yaniii erman toroğlunun eski mesleği kabzımallık ya bilmiyor musun sen? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 erman toroğlunun eski mesleği kabzımallık ya bilmiyor musun sen? valla ben onu hakem olarak biliyodumm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 yanlışsa bile kafiyeli bak kabzımal arzuhal Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 yanlışsa bile kafiyeli bak kabzımal arzuhal değil gloriacım..ama çokkkkk yaklaştınn Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 dilek satan kabzımala ne denir dilekçeci erman Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 SORU UNUTULMUŞŞŞŞ.. LÜTFEN İLGİ GÖSTERELİMMMM Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 dilek satan kabzımala ne denir arzu-halci Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 arzu-halci tebrik ederim dostummmmm.ben de unutuldu sanmıştımmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 tebrik ederim dostummmmm.ben de unutuldu sanmıştımmmm ama ayıppp sanaaaa yaaaaa ben zaten vermişim cevabııı bi de demez mi cok yaklaştın diye insan o cevabı kabul eder yaklaştın demez. Ben kafiye olsun diye kabzımal-arzuhal demiştim. Arzuhalci tabii o mesleği yapan kişinin adı... Bodrumlu sen de LÜPÇÜsün LÜPÇÜLER siziiiiii... Mosyna'nın ne kadar LÜPÇÜ olduğunu biliyordum ama Bodrumlu valla seni bilmiyordum haaa Mosyna bundan sonra sana LÜPÇÜ demiycem LÜP diycem... demek arzuhali kabul etmezsin haaa hem de ci yazmadım diye O halde sen de LÜPÇÜ değil LÜPsün artık Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ama ayıppp sanaaaa yaaaaa ben zaten vermişim cevabııı bi de demez mi cok yaklaştın diye insan o cevabı kabul eder yaklaştın demez. Ben kafiye olsun diye kabzımal-arzuhal demiştim. Arzuhalci tabii o mesleği yapan kişinin adı... Bodrumlu sen de LÜPÇÜsün LÜPÇÜLER siziiiiii... Mosyna'nın ne kadar LÜPÇÜ olduğunu biliyordum ama Bodrumlu valla seni bilmiyordum haaa Mosyna bundan sonra sana LÜPÇÜ demiycem LÜP diycem... demek arzuhali kabul etmezsin haaa hem de ci yazmadım diye O halde sen de LÜPÇÜ değil LÜPsün artık ama gloria ben tam olarak ARZU HALCİ cevabını aradığım için sana çok yaklaştın dedimmm. ama seni mi KIRACAM sana da bol bol sevgi ve tebriklerrrrrrrr LÜP'üm bennn LÜP LÜP Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ama gloria ben tam olarak ARZU HALCİ cevabını aradığım için sana çok yaklaştın dedimmm. ama seni mi KIRACAM sana da bol bol sevgi ve tebriklerrrrrrrr LÜP'üm bennn LÜP LÜP Kırdın bi keremmm LÜPSÜN SEN LÜP eee naber ya görüşemedik epey oldu ben gelemiyorum fazla ödevler falan acaip yogunum bugunlerde Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Kırdın bi keremmm LÜPSÜN SEN LÜP eee naber ya görüşemedik epey oldu ben gelemiyorum fazla ödevler falan acaip yogunum bugunlerde ben de fazla gelemiyorum veya bakıp çıkıyorum..sabah 8 den akşam 8 e kadar bazen 10 oluyor dershanedeyim.öğrencilerin yazılıları var o yüzden başımdan eksik olmuyorlar...ve bi de hani zübeyde vardı ya...artık yok ona çok canım sıkılmıştı.ama böyle olması gerekiyodu.o edirnede ben antalyada çok zor oluyodu ve zamanla sıradanlaştığımızı farkettik. çok üzüldüm.ona alışmıştım.alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor olur bilirsin.. ama ikimiz içinde bçylesi ii oldu..aman boşver.geçti artıkk. tekrar kalbini düzeltebilrmiyim sen nasılsın ne ödevi bu..sağlığın falan iidir umarım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ben de fazla gelemiyorum veya bakıp çıkıyorum..sabah 8 den akşam 8 e kadar bazen 10 oluyor dershanedeyim.öğrencilerin yazılıları var o yüzden başımdan eksik olmuyorlar...ve bi de hani zübeyde vardı ya...artık yok ona çok canım sıkılmıştı.ama böyle olması gerekiyodu.o edirnede ben antalyada çok zor oluyodu ve zamanla sıradanlaştığımızı farkettik. çok üzüldüm.ona alışmıştım.alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor olur bilirsin.. ama ikimiz içinde bçylesi ii oldu..aman boşver.geçti artıkk. tekrar kalbini düzeltebilrmiyim sen nasılsın ne ödevi bu..sağlığın falan iidir umarım ben iyiyim de çok şükür sen pek iyi degil gibisin gibi sanki benim ödevler vize ödevleri geçer yanii no problem üzüldüm senin için ama inşallah düzelir herşey yoluna girer. Tamam artık sna LÜP demiycem kalbimin kırıklıgı geçti bundan sonra yine LÜPÇÜ diyeceğim Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ben iyiyim de çok şükür sen pek iyi degil gibisin gibi sanki benim ödevler vize ödevleri geçer yanii no problem üzüldüm senin için ama inşallah düzelir herşey yoluna girer. Tamam artık sna LÜP demiycem kalbimin kırıklıgı geçti bundan sonra yine LÜPÇÜ diyeceğim lüpçüyüm ben lüpçüüüüüüüüüüüüüüü... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ama ayıppp sanaaaa yaaaaa ben zaten vermişim cevabııı bi de demez mi cok yaklaştın diye insan o cevabı kabul eder yaklaştın demez. Ben kafiye olsun diye kabzımal-arzuhal demiştim. Arzuhalci tabii o mesleği yapan kişinin adı... Bodrumlu sen de LÜPÇÜsün LÜPÇÜLER siziiiiii... Mosyna'nın ne kadar LÜPÇÜ olduğunu biliyordum ama Bodrumlu valla seni bilmiyordum haaa Mosyna bundan sonra sana LÜPÇÜ demiycem LÜP diycem... demek arzuhali kabul etmezsin haaa hem de ci yazmadım diye O halde sen de LÜPÇÜ değil LÜPsün artık arkadaşım şimdi beni üzdün arzu-halci sıradan bir cevap değil.arzu satan kabzımal'a karşılık geliyor.''arzuhal''ile aralarında çok fark var.çizgi ile ayrılan ''halci''kelimesi kabzımal anlamında kullanıldı. bilmem arzuhalimi izah edebildimmi? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 arkadaşım şimdi beni üzdün arzu-halci sıradan bir cevap değil.arzu satan kabzımal'a karşılık geliyor.''arzuhal''ile aralarında çok fark var.çizgi ile ayrılan ''halci''kelimesi kabzımal anlamında kullanıldı. bilmem arzuhalimi izah edebildimmi? katip arzuhalimi yaz gloria'ya böyle ..........................................(arsen lüpen) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 katip arzuhalimi yaz gloria'ya böyle ..........................................(arsen lüpen) Taurus'un sorusuna ithafen : Tarihin gelmiş geçmiş en büyük LÜPÇÜLERİ kimlerdir Cevap: 1) ARSEN LÜPEN 2) MOSYNA LÜPEN 3) BODRUM-LUPEN tarihin gelmiş geçmiş en büyük LÜPÇÜ avcıları 1) Taurusmutis (soruyu sordugu için) 2) Gloria (Sorunun cevabını bildiği için) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ben baş lüpçüyümmmmmmm..bırakmam kimseye..arsen de kim oluyomuşşşş Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 tarihin gelmiş geçmiş en büyük LÜPÇÜ avcıları 1) Taurusmutis (soruyu sordugu için) 2) Gloria (Sorunun cevabını bildiği için) bu forumun klasiği bu zaten taurusmutis sorar gloria cevaplar kıyamet lüpçü avında kopar. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 ben baş lüpçüyümmmmmmm..bırakmam kimseye..arsen de kim oluyomuşşşş tamam yeniden sıraya koyuyorum bak birinc : MOSYNA LÜPEN ikinc: BODRUM-LUPEN sonunc: ARSEN LÜPEN ama ikinizin elinize de su dökemez doğru vallaaaaaaa haaaa LÜPÇÜLER KRALLARI SİZİİİİİİ BODRUM-LUPEN sen de geldin mi bakimmm? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.