Φ mosyna Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 adapazarında büyük bir kaya parçası yere düşüp küçük parçalara ayrılmış ve bu sarsıntıyla yatağında yatan bebek sallanmış... yine kendim uydurdum.sizce burada ne anlatılmak isteniyor.... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 adapazarında büyük bir kaya parçası yere düşüp küçük parçalara ayrılmış ve bu sarsıntıyla yatağında yatan bebek sallanmış... yine kendim uydurdum.sizce burada ne anlatılmak isteniyor.... depremmi? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 depremmi? ıı.dedim ya kendim uydurdum....cevabı verdiğim zaman garip gelebilir.. acık da uğraşın hele.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Alakasiz ama bana Sakarya'yi,N.F.Kisakurek'in Sakarya'sini hatirlatti Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 bence oluşan deprem sonucu bebeğin ölmesidir burda anlatılmak istenen.mosyna vallaa aklıma bu geldi ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 kaya parçası ve bebek yatağı size ipucu olsun... artı çok kolay oldu ama...hadi neyse Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 kaya parçası ve bebek yatağı size ipucu olsun... artı çok kolay oldu ama...hadi neyse sakarya nehri - değirmendere bunlardan biri mi? Hani sakar bi kaya varmış bi gün yanlışlıkla düşmüş ondan sonracımaaa parçalarına ayrılmış sonra olduğu yerden bir de ne gorsin ki su akmaya başlamış... bebek de bu suymuş, yatak da sakarya nehrinin yatağıymış Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 futbolla aran nasıl gloria..bide o açıdan bak Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 kaya parçası=taş bebek yatağı=beşik -- BEŞİKTAŞ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 kaya parçası=taş bebek yatağı=beşik -- BEŞİKTAŞ vayyy tebriklerrrr Ama Mosyna o zaman adapazarını ne karıştırıyorsun ki.. Aklımı karıştırdınnn Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 vayyy tebriklerrrr Ama Mosyna o zaman adapazarını ne karıştırıyorsun ki.. Aklımı karıştırdınnn dün akşam sakarya(adapazarı)-BEŞİKTAŞ maçı vardı ve beşiktaş puan kaybetti.. o yüzden böyle bir soru uydurdum... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 kaya parçası=taş bebek yatağı=beşik -- BEŞİKTAŞ tebrik ederim arkadaşımmm.. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 tebrik ederim arkadaşımmm.. teşekkürler dost Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 tebrikler medikal gloriama da öpücükkk Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Ben de bi görüneyim de belki sevgi yumağına dahil olurum he.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 dün akşam sakarya(adapazarı)-BEŞİKTAŞ maçı vardı ve beşiktaş puan kaybetti.. o yüzden böyle bir soru uydurdum... güzel uydurmuşsun. hakkaten uymuş .güzel soru Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 güzel uydurmuşsun. hakkaten uymuş .güzel soru TEŞEKKÜRLER... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.