Zıplanacak içerik

İstanbul Emek Barış ve Demokrasi Güçlerinden Boğaziçili öğrenciler için eylem çağrısı

Featured Replies

Gönderi tarihi:

rssImage-5fbd48e90f8c211173792b0cebb6ffb3.jpeg

İstanbul Emek Barış ve Demokrasi Güçlerinden Boğaziçili öğrenciler için eylem çağrısı kapak_012702.jpg

İstanbul Emek Barış ve Demokrasi Güçleri Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri için yarın (2 Şubat) saat 18'de Kadıköy Rıhtım'a eylem çağrısı yaptı.

İstanbul Emek Barış ve Demokrasi Güçleri, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri için eylem çağrısı yaptı. "Kayyum rektöre direnen Boğaziçi hepimiziz. Baş eğmeyeceğiz, aşağı bakmayacağız" denilen açıklamada yarın (2 Şubat) saat 18'de Kadıköy Rıhtım'da yapılacak eyleme çağrı yapıldı.

Boğaziçine rektör atamasını kabul etmeyen Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, AKP'li kayyum rektör Melih Bulu'nun istifası, demokratik seçim yapılması ve gözaltına olan arkadaşlarının serbest bırakılması talebiyle bugün 17.00’de eylem yapmak istedi. Eylem öncesi polisler öğrencilerin kampüsten çıkışına izin verilmedi, kampüs önünde toplanan öğrencilere müdahale etti. Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. Polisler akşam saatlerinde üniversitesine girerek yine öğrencilere müdahale etti ve çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. 

cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.