Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Sevgili frozen ve sevgili Natalia ; ikinize de çok tşk ederim sayfama uğrayıp birbirinden güzel bu şiirleri bıraktığınız için Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Bütün denizlerin aynı limana çıkması neden? Neden gökyüzünün bu sınırsız karamsarlığı? Yitirecek neyimiz var ki umutlarımızdan başka? Ve batacak başka bir gemimiz mi kaldı? Dev bir ağaç yapraklarını döküyor içimizde Nereye baksak her haliyle o çıldırtan sonbahar Kaç yüz org birden çalınıyor, duyuyor musun? Hani o birlikte söylediğimiz şarkılar? Ne oldu o düşlere? Nerde o iyimserlik Biz seninle şatolar kurmadık mı bir zaman Şimdi biz o değiliz sanki, hiç o olmamışız, Sanki bir şey var incinen dağılan bozulan. Şu martının kanatları neden kırık biliyor musun? Bu adamı dört duvar içine kim koydu sensiz? Eğil bir kuyuya seslen, yankılanan benim hep Benim içimde can verdi o gök o deniz! Sonunda tek başımayım, bak böyle bıçaklanmış! Biliyorum bir ölü var, ama ne? Ama kim? Soğuk, merhametsiz kollarıyla sarmış her yerimi Bir kanser tümörü gibi büyüyor çaresizliğim. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gerçekten çok beğendim egzo Anlamlı sözler.., Çok tşk ederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bu da güzel kelebeğin.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bu da güzel kelebeğin.. Çok güldüm..çok beğendim..çok güzelmişş Cnmm çok tşk ederim Seni burda görmek çok güzel Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bende şiir yazmak isterdim ama karikatür daha şirin oluyooo Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bende şiir yazmak isterdim ama karikatür daha şirin oluyooo Bugün bi kere daha mutlu oldum Aça'cım çok teşekkür ederim..çok beğendim Arkadaşalrım anı defterime bişiler yazınca çok sewiniyorum..sonra okuması çok güzel oluyo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 En güzel gülüşünle karşıla beni İşte geldim yanına yorgun ve yitik Yılmışım, yıkılmışım, kahrolmuşum İçimde tarifsiz bir gariplik Anlamaya çalış bir şey sormadan Yaklaş yanıma, gözlerime bak Dağıt saçlarını çocuklar gibi Sonra başını omuzlarıma bırak Dertliyim, kahırlıyım, efkarlıyım Ağır, çaresiz hüzünlerle geldim sana Birlikte ömür boyu yaşayacağımız Perişan gecelerle, günlerle geldim sana Paramparça hayallerim, umutlarım Ne kalmışsa içimde kırık dökük Al, yeniden yarat beni, ayıkla arıt Baksana, bütün ışıklarım sönük Pelte pelte karanlığım koyu, zifir Göklerin üstüme abandığı gecelerdeyim Dinle, sana bir şarkı söyleyeceğim özlem dolu Dinle, bütün çalgıların sustuğu yerdeyim Oysa ki sen aradığım, bulduğumsun benim Oysa ki bu en güzeli kavuşmaların Bakma şimdi böyle kahırlı olduğuma En mutlu şiirleri söyleyeceğim sana yarın Yeter ki mahşere dek beni özle beni sev Zamanların en ölümsüzünde yaşat beni İşte geldim yanına alev, alev dopdolu Al dilediğin gibi yeniden yarat beni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 ben de bir şey bırakmaya geldim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Egzo'cum şiirini çok beğendim..mükemmel gerçekten..anı defterimde paylaştığın için içten teşekkürler.. yazarı kim acaba ? Leylam,cicim ne güzel dizeler bunlar..ne kadar masum anlatılmış bi sevgi.. çok tşk ederim cnm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ümit yaşar oğuzcan çok seviyorum bu adamı ben çok güzel şiirleri var Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ümit yaşar oğuzcan çok seviyorum bu adamı ben çok güzel şiirleri var Tşk ederim Egzo'cum bi kaç başka şiirini de biliyorum gerçekten çok güzel şiirleri var Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 SEN BİLİRSİN Ve hayaller güvensizlikle yıkılır İnandırmak zorunda değilim sana kendimi Yine de kalp durur, sevdiğine kırılır Yıkılır bu dünya, tüm hatıralar yok olur Geride birtek gözyaşlarımla yazdığım Anlamsız şiirlerim kalır... Biliyormusun; Bana gökyüzü güveniyor Her gece onu, hayran hayran seyrettiğimi biliyor Yeryüzü bensiz yapamaz Her gün yolda yürürken, adımlarımı sayıyor Ağaçlar beni çok sever ve kuşlar ve çiçekler Her gün onlara binlerce kere gülümsediğimi bilirler Ve bana çok güvenirler, Onları incitmeyeceğime emindirler Yıldızlar beni çok severler Onlara her gece, Yeni bir isim yakıştırdığımı bilirler Her gün yüzlerce kere, Gözgöze gelirim ben onlarla Tüm duygularımı paylaşırım Sonsuz güven ve aşkla. Ve insanlar; Ve insanların bazıları bana güvenmezler Sadece güveniyor gibi görünürler Aslında bu onların kendi bileceği bir şey Hiçbiri umurumda bile değiller Bir insana zorla sevdiremezsin kendini "Bana güven" diyemezsin Eğer kalbindeki yangını hissetmiyorsa Ve aslında güvenmeden seviyorsa Ona bir tek söz söyleyebilirsin "SEN BİLİRSİN" ! Güven nedir ki ? Ne kadar basitçe söyleniveriyor Evet bu dünyada, Bir insana güvenmek çok zor Ve güven gözlerde başlar Sevgi gibidir Kalbe yerleşir Sözlerde kilitlenir Duygularla perçinleşir Aşkla birleşir Ve karşılıklı hissedilir Biz birbirimize asla güvenemeyiz Çünkü; Hiçbir zaman gözgöze gelemeyeceğiz. Yağmurlar ben ağlamadan yağmazlar Bu dünyada beni sadece yağmurlar anlar Bilirler; Benim sana olan sevgim, Gökkubbeyi titretir, Arşı ihtizaza getirir, Tüm yıldızları, Sadece senin için avuçlarımda toplayabilirim Çünkü ben seni sonsuz severim Ve sana yağmurlar kadar güvenirim Yağmurlar gibiyim Yani yağmurun toprağa güvendiği gibi Ben de sana güvenirim. Çiçeklerin rüzgarlara, Gün ışığının güneşe güvendiği gibi Gecenin ortasında parlayan ay ışığına Ve aslında, kendime güvendiğim gibi Sana sonsuz güvenirim. Ve hala senin içindeki Ben'de Güven duygusu yoksa Boşver, uğraşma boşuna Çünkü gözlerime bakamayacaksın asla İçimdeki güveni aktaramayacağım sana Şimdi sana bir tek şey söyleyebilirim. "SEN BİLİRSİN" ... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Sen Akdenizliydin değil mi? AKDENİZ YARAŞIYOR SANA Akdeniz yaraşıyor sana Yıldızlar terler ya sen de terliyorsun Aynı ıslak pırıltı burun kanatlarında Hiç dinmiyor motorların gürültüsü Köpekler havlıyor uzaktan Demin çocuk ağladı Fatmanım cumbadan çarşaf silkiyor yine Ali dumdum anasına sövüyor saatlerdir Denizi tokmaklıyor balıkçılar Bu sesler işte sessizliğini büyüten toprak O sesinin sardunyalar gibi konuşkan sessizliği Hayatta yattık dün gece Üstümüzde meltem Kekik kokuyor ellerim hala Senle yatmadım sanki Dağları dolaştım Ben senden öğrendim deniz yazmayı Elimden düşmüyor mavi kalem Bir tirandil çıkar gibi sefere Okula gidiyor öğretmenim Ben de ardından açılıyorum Bir poyraz çizip deftere Bir ada var sırf ebabil Dönüyor dönüyor başımda Senle yaşadığım günler Gümüş bir çevre oldu ömrüm Değince güneşine Neden sonra buldum o kaçakçı mağarasını Gözlerim kamaşınca senden Ölüm belki sularından kaçırdığım O loş suda yıkanmaktır Durdukça yosundan yeşil Kulaç attıkça mavi Ben düzde sanırdım yıkıntım Örenim alkolik asarım Mutun doruğundaymışım meğer Senle çıkınca anladım Eski Yunan atları var hani Yeleleri bükümlü Gün inerken de öyle Ağaçtan izdüşümleriyle Yürüyor Balan tepeleri Yürüyor bölük bölük can Toplu bir güzelliğe doğru Kadınım Yaraşıyorsun sen Akdenize Can YÜCEL Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Egzocum..arkadaşım çok teşekkür ederim..çok güzel bir şiir daha Kleocum resim gerçekten çok güzel çok beğendim ve seni burda gördüğüme Tengeriin..Egeliyim..Ege de yakışır mı ki Tşk ederim şiir için..güzelmişş gerçekten Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Tükenen kelimeler Beynimin en ücra köşelerine kadar sakladığım kelimelerimin beyaz sayfalara düşmeden önceki halidir çilemin asıl başlangıç yeri yazdıkça çekilen çekildikçe yazılan kadere inat dönme meselesini unuttu gidenler bir haber ver sarf ettiğin bu kaçıncı yürek kaçıncı şehir değiştirişin uykusuzluğunun sebebi yollar dilerim ki huzursuzluğunun da intikamını alsın malum söz tükenmez öz tükenmeyince eğri kalem doğruyu nasıl yazsın altı üstü ettiğini çekiyorsun haksızda sayılmazlar hani iki noktayla bir ünlem koyup yanı başımızdan geçenler sessiz bir koyda hep aynı çocuğun gözlerini ıslatıyor hayat sebepli sebepsiz gidiveriyorsun ya pamuk tarlası bulutlarda gözlerimi sınırsız ama sorumlu özgürlüğüne bıraktım yanıldıklarına inat döndün sen biz hep buradaydık buradayız aşkı benden bizden bil ve olanların tümünü unut doğru adamlar sıkışınca doğru atlara binip gitmezler Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Naticim..cicim.. çok güzel bi şarkı seçmişsin..uzun zaman olmuştu dinlemeyeli.Çok tşk ederim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Tşk ederim redblack..aslına baakrsan seni burda görmek çok şaşırttı beni..ama memnun da oldum Saolasın çok sevdiğim bi şarkıydı..uzun zaman sonra tekrar dinleme fırsatı buldum sayende.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Tşk ederim redblack..aslına baakrsan seni burda görmek çok şaşırttı beni..ama memnun da oldum Saolasın çok sevdiğim bi şarkıydı..uzun zaman sonra tekrar dinleme fırsatı buldum sayende.. rica ederim..... hem güzel olanda şaşırtabilmesi değil mi zaten bugün sertab erener günümdeydim herhalde. ben dinlerken sevdiklerimede dinleteyim dedim. sevdiğin bir şarkıyı seçebilmiş olduğuma sevindim. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 iyi misiniz güzel kelebek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.