Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 LilaC abicim nasılsın ? Umarım iyisindir kendine iyi bak görüşmek üzere ! Sevgiler Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 taurus abicimm hikayen gerçekten çok güzelmiş..anı defterimde paylaştığın için çok tşk ederim Gülsüncüm Yumotecim sizlere de çok teşekkür ederim Murti abicim iyiyim saolasın sen de iyisindir umarım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Sevgili The Boss,çok teşekkür ederim senin de bayramın ve yeni yılın aynı güzelliklerle geçer umarım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun abicim. Kendine iyi bak..! Sevgiler...... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun abicim. Kendine iyi bak..! Sevgiler...... Abicimmmm dilediğin bütün güzelliklerin binlerce kat fazlası senin olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 misilleme yapmak lazımdı... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Çok naziksiniz efendim teşekkür ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 çiçeklerin güzeli kalmamış e resmin yok ki bende gönderiyim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Canim sen de bir ogretmen adayi olarak,cocuklari ve cocuklugunu seviyorsundur diye tahmin ettim.ben cok severim de bunu Mahallemizde Senden başka ağaç olsaydı Seni bu kadar sevmezdim. Fakat eğer sen Bizimle beraber Kaydırak oynamasını bilseydin Seni daha çok severdim. Güzel ağacım! Sen kuruduğun zaman Biz de inşallah Başka mahalleye taşınmış oluruz. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Canim sen de bir ogretmen adayi olarak,cocuklari ve cocuklugunu seviyorsundur diye tahmin ettim.ben cok severim de bunu Mahallemizde Senden başka ağaç olsaydı Seni bu kadar sevmezdim. Fakat eğer sen Bizimle beraber Kaydırak oynamasını bilseydin Seni daha çok severdim. Güzel ağacım! Sen kuruduğun zaman Biz de inşallah Başka mahalleye taşınmış oluruz. cnmm sevmez miyim,hem çocukları hem de çocukluğumu çok seviyorum çok güzelmiş gerçekten,paylaştığın için çok tşk ederim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Niyazi yaa yapılır mı bu zavallı kuşa,sen de acıma diye bişi yok mu hiç bak LilaC ablandan örnek al o hiç böle şeyler yapıyo mu Çok ayıpladım seni haberin olsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Ben Toprağın Sinesinde İnsan Denilen Bir Canım, Hem Düşünür Hem Severim Budur Taştan Farklı Yanım. Her Maddenin Zerresini Bedenimde Taşıyorsam, Ben Ne Bir Taş Ne Bir Ağaç, İnsanlığımla İnsanım. Ben Topraktan Bir Canım Senin Gibi Çiğnesen Ne Fark Eder Yolun Gibi Dil Söylemiş, Kalp Kırılmış. Ha Bir Eksik Ha Bir Fazla Ne Fark Eder Derdim Gibi, Ben Seni Her Halin ile Seviyorum Toprak Gibi Benim Aşkta Tek Dilegim, Benim Cefada Örnegim. Ağlatmayı Hüner Bilen, Benim Vefasız Sevgilim. Affetme Beni Sensiz Gülersem Affetme Senden Birşey Gizlersem Aşkın Ecel Olsa Bile Affetme Senden Sonra Can Verirsem İstemem Sensiz Olan Kaderi Ver Bana Sana Gelen Dertleri Olsa Bundan Daha Beteri Affetme Sana Şikayet Edersem Benim Aşkta Tek Dileğim Benim Cefada Örnegim Ağlatmayı Hüner Bilen Benim Vefasız Sevgilim Bahtımdaki Yanlızlık Seni Bana Getirdi Bahtımdaki Acılar Seni Bana Getirdi Aşkın İle Bütün Dertler Anlamını Yitirdi Razıyım Senden Gelen Herşeye Razıyım Aşkın İle Ölmeye Senle Geçen Bir Günümü Değişmem Senden sonra Can Vermeye Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 evet aynen öyle sorun var PC de........ Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 == Gurbet == Gurbet o kadar aci Ki ne varsa içimde Hepsi bana yabanci, Hepsi baska biçimde. Eriyorum gitgide; Elveda her ümide. Gurbet benligimi de Bitirmis bir içimde. Ne arzum, ne emelim... Yaralanmis bir elim Ben gurbette degilim, Gurbet benim içimde. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir. Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir. Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. Yalnız ben biliyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır. Ozdemir Asaf Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yumoşum,biricik yeğenim şiirlerin çok güzel,arşivliyorum hepsini çok teşekkür ederim Karax süper çıkmışsın fotoda,yanlız sarı kırmızı küpeler bi karakartallıya yakışmamış hiç Lelacımm,canımıniçi ne güzel dizelermişş onlar öle Senin güzelliğini bi tek ben görüyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 hııım...bi şiirde ben koyim bari.... Ask ve Savas hangi kelimeyle adlandırıyorsan eylemini o kelime taşımalı ne demek istediğini savaş diyorsan kan gövdeyi götürmeli sipere girmeye zamanın olmamalı girmişsen başını uzatmaya korkmalısın ve düşmanın da aynı duyguları taşımalı karşıkarşıya geldiğinde şimşekler çakmalı canlar yanmalı evler yıkılmalı böyle birşey değilse yaptığın başka bir kelime bul savaşı rezil etme aşk diyorsan yaşadığına nefesin kesilmeli seni tutan bahaneler olmamalı derin derin düşünmeden geleceği onsuz bir an bile yaşamamalısın onu çekip ona koşmalısın canlar yanmış, yürekler dağlanmış aldırmamalısın böyle birşey değilse yaşadığın başka bir kelime bul aşkı küçültme aşk da savaş gibidir cesaret ister yürek ister belki de ölmek ister her ikisinde de kazanan yoktur yalnızca yaşanan vardır yaşananın adı acıdır gözyaşıdır ölümlü ölümsüz ayrılıklardır canda kapanmayan yaralar yürekte ilaçsız sayrılıklardır lakin savaş ve aşktır hayatı sürdüren ızdırap olsa da her sefer binlerce yıldır insanlık çabalıyor savaşta ve aşkta olmak için muzaffer bununla birlikte unutmayacağın tek şey var çocuk her kelimeyi manasıyla yaşamalısın. Oğuzkan Bölükbaşı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Seni dağladılar, değil mi kalbim, Her yanın, içi su dolu kabarcık. Bulunmaz bu halden anlar bir ilim; Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık. Sensin gökten gelen oklara hedef; Oyası ateşle işlenen gergef. Çekme üç beş günlük dünyaya esef! Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık! NECİP FAZIL KISAKÜREK Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sen, ben, biz........ dünya, evren, herşey biziz.... ben yokum sen yok..... dünya yok yok evren... her şey boş sen katıl bana.. dert yok... tasa yok yumote Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 LilaC şiiri çok seviyorsun bende sana bir şiir yollayayım dedim umarım beğenirsin her zaman böyle kal ....Sevgiler Bekletme Ömür geçip gidiyor, kırk oldu yaş, Ben sakinim ama yıllarda telaş, Baş ucuma dikilmeden bir uzun taş Bekletme nazlım, gel yavaş yavaş. Solarmış güller, susuz kalınca Anlarsın beni, sevdalanınca Bir gece vakti yalnız kalınca Ben gibi hayale dal yavaş yavaş Ak dolar saçların, bükülür belin Susar da şarkılar söylemez dilin Kapın çalınmaz, tutmaz ayağın elin Gelirim, bir haber sal yavaş yavaş. Derdim dinlemedin, dertliyim Başımda sevdan, perişan halim Gözlerim enginde ağlarken, benim Uzanıp elimi tut yavaş yavaş Baharım gelmez, uzak tüm ümitler Sen yoksun, soldu ah! bütün çiçekler Başıma devrilmeden viran haneler Yıkılmadan bendim gel yavaş yavaş Beklerim hasretle, nerdesin nerde Hazan dolu ömrüme inmeden perde Solmuş çiçekler açtığında bu yerde Gül koka koka, gel yavaş yavaş Ahmet Ünal ÇAM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.