Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl adamın biri durmadan uluyormuş? neden? durunca ulumasımı kesiliyomuşşşş
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl uykuda horulduyor herhalde ..senin kulagına o uluma sesi geliyordur gloria............
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar olmadıııı.. hadi bilin şunu da gidim ben yaaaa geç oldu uykum geldi
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl olmadıııı kıssss bizi kandırma ..... uykuylan bir meselede tam çözemedim...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar kıssss bizi kandırma ..... uykuylan bir meselede tam çözemedim... bilemem bulun işteeee
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Şu deyimle mi alakalı: İçine kurt düşmek.. Yani içine kurt mu düşmüş..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Şu deyimle mi alakalı: İçine kurt düşmek.. Yani içine kurt mu düşmüş.. evettttt tebrikler Tauruscumm şimdi ben mutlu huzurlu yatmaya gidiyorum herkese iyi gecelerrrrr
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl iyi geceler bende uyuyacam çok uykum var size iyi geceler bana da tatlı rüyalar...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl evettttt tebrikler Tauruscumm şimdi ben mutlu huzurlu yatmaya gidiyorum herkese iyi gecelerrrrr Teşekkür ederim.. Ben de çıkıyorum arkadaşlar iyi geceler..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.