Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl İşyerimde arkadaşlar para vermedikleri (Beleş) yemeğe ''LÜP'' diyorlar.Bu yemeklere tamah edene de ''LÜPÇÜ''.Şimdi buradan hareketle tarihteki en ünlü lüpçü kimdir..?
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Vay lüpçü leviii.. Ama henüz tarihe geçmedim yahu,cevabımı geri alıyorum
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl aklım hep türklere gidiyor taurus aklım devam etsin mi...yoluna..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl aren lüpen mi ARSEN LÜPEN sen aren yazmışsın. doğruysa benimki kabul olurr... bana ne..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl aklım hep türklere gidiyor taurus aklım devam etsin mi...yoluna.. Diğer milletler sömürgecilik yapıyorlar,o daha kötü değil mi?
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl arsen lüpen mi Ben düzelttim harf hatasını yorulma Gloria'cığım.Tebrik ederim.. Arkadaşlar size cevap vermeye fırsat kalmadı ama Levi sen de tarihe adını kazıdın geçmiş olsun.. Levi lüpen.. Haydaa..Mosyna senin iletini görmeden yazdım sakın yanlış anlama harf mevzusunu ha..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Ben düzelttim harf hatasını yorulma Gloria'cığım.Tebrik ederim.. Arkadaşlar size cevap vermeye fırsat kalmadı ama Levi sen de tarihe adını kazıdın geçmiş olsun.. Levi lüpen.. bildim mi yaniii Ya Mosyna sen ne lüpçü bi adamsın yaaaaa.. hemen benim cevabımdan kendine pay çıkardın haaa Lüpçü Mosyna...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Ben düzelttim harf hatasını yorulma Gloria'cığım.Tebrik ederim.. Arkadaşlar size cevap vermeye fırsat kalmadı ama Levi sen de tarihe adını kazıdın geçmiş olsun.. Levi lüpen.. Haydaa..Mosyna senin iletini görmeden yazdım sakın yanlış anlama harf mevzusunu ha.. Tarihe de geçtim hayırlı olsun Türk milletine,Eurevision da(inşallah doğru yamışımdır ) ülkemi en iyi şekilde temsil edicem
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Tarihe de geçtim hayırlı olsun Türk milletine,Eurevision da(inşallah doğru yamışımdır ) ülkemi en iyi şekilde temsil edicem Eurevision'un yanlışlığı önemli değil de yamışımdır bitirdi beni..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Eurevision'un yanlışlığı önemli değil de yamışımdır bitirdi beni.. yamışş ne kii yanlış yamışın Levi Eurovision olacaktı
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Eurevision'un yanlışlığı önemli değil de yamışımdır bitirdi beni.. Allah Allah,yamışımdır mı dedim ben
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Sanki bir kedi gördüm.. Gördüm gördüm bir kedi gördüm.. Bu saatte kedi görmek uykusuzluk çekiceğini gösterir
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl bildim mi yaniii Ya Mosyna sen ne lüpçü bi adamsın yaaaaa.. hemen benim cevabımdan kendine pay çıkardın haaa Lüpçü Mosyna... LÜPçüyüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl LÜPçüyüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn evet lüpçüsün iki dakka da kaptın cevabımı yaaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.