Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 İşyerimde arkadaşlar para vermedikleri (Beleş) yemeğe ''LÜP'' diyorlar.Bu yemeklere tamah edene de ''LÜPÇÜ''.Şimdi buradan hareketle tarihteki en ünlü lüpçü kimdir..? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Ben Vay lüpçü leviii.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 hortummcular olur ozaman en lüpcü enlüpcü Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Vay lüpçü leviii.. Ama henüz tarihe geçmedim yahu,cevabımı geri alıyorum Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 aklım hep türklere gidiyor taurus aklım devam etsin mi...yoluna.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 arsen lüpen mi aha da düzelttimm ekledim s yi ne olcak şimdi Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 aren lüpen mi ARSEN LÜPEN sen aren yazmışsın. doğruysa benimki kabul olurr... bana ne.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 aklım hep türklere gidiyor taurus aklım devam etsin mi...yoluna.. Diğer milletler sömürgecilik yapıyorlar,o daha kötü değil mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 arsen lüpen mi Ben düzelttim harf hatasını yorulma Gloria'cığım.Tebrik ederim.. Arkadaşlar size cevap vermeye fırsat kalmadı ama Levi sen de tarihe adını kazıdın geçmiş olsun.. Levi lüpen.. Haydaa..Mosyna senin iletini görmeden yazdım sakın yanlış anlama harf mevzusunu ha.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Ben düzelttim harf hatasını yorulma Gloria'cığım.Tebrik ederim.. Arkadaşlar size cevap vermeye fırsat kalmadı ama Levi sen de tarihe adını kazıdın geçmiş olsun.. Levi lüpen.. bildim mi yaniii Ya Mosyna sen ne lüpçü bi adamsın yaaaaa.. hemen benim cevabımdan kendine pay çıkardın haaa Lüpçü Mosyna... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Ben düzelttim harf hatasını yorulma Gloria'cığım.Tebrik ederim.. Arkadaşlar size cevap vermeye fırsat kalmadı ama Levi sen de tarihe adını kazıdın geçmiş olsun.. Levi lüpen.. Haydaa..Mosyna senin iletini görmeden yazdım sakın yanlış anlama harf mevzusunu ha.. Tarihe de geçtim hayırlı olsun Türk milletine,Eurevision da(inşallah doğru yamışımdır ) ülkemi en iyi şekilde temsil edicem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Tarihe de geçtim hayırlı olsun Türk milletine,Eurevision da(inşallah doğru yamışımdır ) ülkemi en iyi şekilde temsil edicem Eurevision'un yanlışlığı önemli değil de yamışımdır bitirdi beni.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Eurevision'un yanlışlığı önemli değil de yamışımdır bitirdi beni.. yamışş ne kii yanlış yamışın Levi Eurovision olacaktı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Eurevision'un yanlışlığı önemli değil de yamışımdır bitirdi beni.. Allah Allah,yamışımdır mı dedim ben Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Sanki bir kedi gördüm.. Gördüm gördüm bir kedi gördüm.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Sanki bir kedi gördüm.. Gördüm gördüm bir kedi gördüm.. Bu saatte kedi görmek uykusuzluk çekiceğini gösterir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 bildim mi yaniii Ya Mosyna sen ne lüpçü bi adamsın yaaaaa.. hemen benim cevabımdan kendine pay çıkardın haaa Lüpçü Mosyna... LÜPçüyüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 LÜPçüyüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn evet lüpçüsün iki dakka da kaptın cevabımı yaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.