Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Ben yoo sen değilsin ben senden önce gideni yaklaşık 18,19 yıl önce gördüm. hatta televizyonlarda bile saatlerce göstermişti... bunu 25 yaşın altındakiler hatırlamayabilir....
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Ayla,Aydan,Gloria.. eğer 18,19 yıl önce televizyona gloria çıkmışsa doğrudur... ve o gloria ise ben gloriayı tanıyommm
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl yoo sen değilsin ben senden önce gideni yaklaşık 18,19 yıl önce gördüm. hatta televizyonlarda bile saatlerce göstermişti... bunu 25 yaşın altındakiler hatırlamayabilir.... O zaman ben hiç bakmıyım
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Ayla,Aydan,Gloria.. yok ben daha gitmedim ama hazırlıklar sürüyo yakında gitcem... Gloria yanlış.. doğru cevap ayferi
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl tesekkurler,ben kucuktum,o aya mi gitmisti,uzaylilar mi musallat olmustu?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl TERLİĞİN BOL OLSUN.. doğru... terlikleri dağıtıyosun ama ilk giden demişsin bence ay'a ilk giden türk:İLKAY'dır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.