Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ZOKA KEFİL İM KAL TERE VAN yukarıdaki altı kelimeyi ikişerli gruplar halinde ayırarak üç kelime oluşturunuz.. örnek: VAR TAK = KRAVAT Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 im kal-------- malik zoka van--------- kavanoz veeee kefil tere------ teleferik oh be buldum Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 im kal-------- malik zoka van--------- kavanoz veeee kefil tere------ teleferik oh be buldum tamam ama im ve kal dan benim istediğim değil... bana ne bana ne.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sen de çok şey istiyon yaw buldum işte bana ne leylacığım da yazmış seç beğen al aaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ikmal dir senin istediğin ya da milka bu arada zoka ve kal dan kozalak da oluyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sustum tamam Hoyyt..Kim susturdu benim torunumu bakayım.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Bi tane de benden;İkmal Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 kamil sen de çok şey istiyon yaw buldum işte bana ne leylacığım da yazmış seç beğen al aaaa ikmal dir senin istediğin ya da milka bu arada zoka ve kal dan kozalak da oluyor ben milka yi alayim sustum tamam Bi tane de benden;İkmal değil işteeee......hal bulamdınız ama ben size kıyamam..vereyim cevabı.. sizinkiler de doğru ama ben soruyu yazarken KLİMA düşünmüştüm... Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Ben de ikmal diye düşünmüştüm ama klima aklımın ucundan bile geçmedi... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Çok sonuçlu cevaplarda böyle karışıklıklar çıkabiliyor ama çok ta önemli değil ya,eğleniyoruz işte.Yeter ki soru olsun.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 katılıyorum dedemmmmmmmmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.