Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl ZOKA KEFİL İM KAL TERE VAN yukarıdaki altı kelimeyi ikişerli gruplar halinde ayırarak üç kelime oluşturunuz.. örnek: VAR TAK = KRAVAT
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl im kal-------- malik zoka van--------- kavanoz veeee kefil tere------ teleferik oh be buldum
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar im kal-------- malik zoka van--------- kavanoz veeee kefil tere------ teleferik oh be buldum tamam ama im ve kal dan benim istediğim değil... bana ne bana ne..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl sen de çok şey istiyon yaw buldum işte bana ne leylacığım da yazmış seç beğen al aaaa
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl ikmal dir senin istediğin ya da milka bu arada zoka ve kal dan kozalak da oluyor
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl Yazar kamil sen de çok şey istiyon yaw buldum işte bana ne leylacığım da yazmış seç beğen al aaaa ikmal dir senin istediğin ya da milka bu arada zoka ve kal dan kozalak da oluyor ben milka yi alayim sustum tamam Bi tane de benden;İkmal değil işteeee......hal bulamdınız ama ben size kıyamam..vereyim cevabı.. sizinkiler de doğru ama ben soruyu yazarken KLİMA düşünmüştüm...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Ben de ikmal diye düşünmüştüm ama klima aklımın ucundan bile geçmedi...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Çok sonuçlu cevaplarda böyle karışıklıklar çıkabiliyor ama çok ta önemli değil ya,eğleniyoruz işte.Yeter ki soru olsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.