Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Kadınlar diyor ki! Erkekleri neden severiz? 1. Çünkü güçlü kollarında kendimizi güvende hissediyoruz. 2. Çünkü bizden farklılar. 3. Çünkü hepimiz birer mazosistiz bize acı çektiren seyler hosumuza gidiyor. 4. Çünkü banyodan ıslak ve bellerine sarılı bir havluyla çıktıklarında çok seksiler. 5. Çünkü bokser'ları onlara çok yakışıyor. 6. Çünkü yapılı vücutlarına,adelelerine asla karşı koyamıyoruz. 7. Çünkü akşam yemeği için yaptıkları sadece omlet olsada bu büyük bir ustalıkmıs gibi gurur duyuyorlar. 8. Çünkü öpüşürken gözlerimizi açıp baktığımızda o "aşk sarhoşu bakışını" paylaştığımızı görüyoruz. 9. Çünkü annesiyle konuşurken birden nasıl olupda anne kuzusuna dönüştüğüne inanamıyoruz. 10. Çünkü arabamız,televizyonumuz veya müzik setimiz bozulduğunda "ben hallederim" edasıyla tamir etmeye çalışıyorlar. 11. Çünkü saçımızla oynadıklarında nasıl bu ! kadar yumuşak olduğuna inanamadıklarını söylüyorlar. 12. Çünkü bize,ilk defa bizi önemsediklerini açıklerken utanıp sıkılıyorlar. 13. Çünkü seks yapmadan hemen önce bizi incitmemesi için saatlerini çıkartıyorlar. 14. Çünkü bir şeye konsantre olduklarında alınlarında minik bir çukur oluşuyor. 15. Çünkü yaramazlık yapmış küçük bir çoçuk gibi gözümüzün içine endişeyle bakıp biz gülene kadar öyle kalıyorlar. 16. Çünkü alışverişten nefret etseler bile bizimle gelip çantalarımızı taşıyorlar. 17. Çünkü göğüslerimize büyülenmiş ve hipnotize olmuş gibi bakıyorlar. 18. Çünkü tişörtlerini veya kazaklarını bizden farklı olarak,boğaz kısmından tutarak çıkarıyorlar ve bu onları daha seksi yapıyor. 19. Çünkü restoranda yemeğimizi beğenmezsek bizimle tabaklarını değiştiriyorlar. 20. Çünkü maç yaparken sürekli düşüp sakatlandıkları halde,basit bir düşmeden ödleri kopuyor. 21. Çünkü e-mail'imize eğlenceli ve erotik mesajlar yolluyorlar. 22. Çünkü dans ederken o güçlü kolları birer yastığa dönüyor. 23. Çünkü sinemada elele,kolkola hatta yanak yanağa film seyretmek çok zevkli. 24. Çünkü boynumuzun arkasından öpülmek muhteşem bir duygu. 25. Çünkü bizi dizlerine oturttukları zaman "ağır mıyım?" diye sorduğumuzda "HAYIRRRR" diyorlar =) 26. Çünkü yeni traş olmuş,yumuşak ve mis kokan yüzlerine dokunmak müthiş bir duygu. 27. Çünkü kalabalık bir ortamda,bizi korumak veya yol göstermek için,ellerini nazikçe sırtımıza koyuyorlar. 28. Çünkü onların büyük,sıcak ellerinin içinde bizim elimiz küçücük ve narin kalıyor. 29. Çünkü traş köpüğü içindeki yüzleri çok tatlı. 30. Çünkü egzersiz yaparken çok seksi oluyorlar. 31. Çünkü arkamızdan gelip bize sıkıca sarılıyor ve öpüyorlar. 32. Çünkü kirli sakal onlara çok yakışıyor. 33. Çünkü hava buz gibi olduğunda üşüdüğümüzü söylediğimiz zaman,üstlerindeki montu vermekten çekinmiyorlar. 34. Çünkü gitmek istediğimizde yaramaz çocuklar gibi bacaklarımıza yapışıp,gitmemize izin vermiyorlar. 35. Çünkü ! suçlu olduklarını yüzlerine vurduğumuzda bunu kabul edip pis bir gülümseme takınıyorlar. 36. Çünkü en önemli olay için bile hazırlanmaları sadece 3 dakika sürüyor. 37. Çünkü söylediğimiz bir sözü anlayamadıklarında en tatlı ses tonlarıyla "Efendim canım?" diyorlar. 38. Çünkü erkek arkadaşlarıyla çene yarıştırdıkları halde,bizi yemeğe çağırırken dilleri tutuluyor!!! 39. Çünkü bizi eve bıraktıklarında gözlerinde o "Seni gecenin ilerleyen saatlerinde arayacagım" diyen seksi ve muzip bakıs var. 40. Çünkü gün içinde ne kadar ser olsalarda uyurken bir bebeğe dönüyorlar. 41. Çünkü kız arkadaşlarımızla olan sorunlarımızı çözmeye çalışıyor ama işin içinden çıkamıyorlar. 42. Çünkü özel günlerde,hatta canları istediği her zaman bize çiçek gönderiyorlar. 43. Çünkü yaptığımız yemek kötü bile olsa,dünyanın en güzel yemeğiymiş gibi davranıp iştahla yiyorlar. 44. Çünkü sabah uyandıklarında kısık sesli,saçları dağılmış ve gözleri şiş oluyor. 45. Çünkü hiç sebepsiz yere elimizi sımsıkı tutup öpüyorlar. 46. Çünkü onlarda bizi seviyor!!!!!!!... evet bizde sizi seviyoruz beeeeeeeeeee Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 3. Çünkü hepimiz birer mazosistiz bize acı çektiren seyler hosumuza gidiyor. aynen katılıyorum. bütün kadınlar doğduğu andan itibaren potansiyel bir mazoşisttir. o yüzdendir ki güce hayrandırlar... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 7. Çünkü akşam yemeği için yaptıkları sadece omlet olsada bu büyük bir ustalıkmıs gibi gurur duyuyorlar. bu işte bizim grururumuz olsun beh yanlız ben iyi yemek yaparım omletlen kalmaz....... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 9. Çünkü annesiyle konuşurken birden nasıl olupda anne kuzusuna dönüştüğüne inanamıyoruz. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 45. Çünkü hiç sebepsiz yere elimizi sımsıkı tutup öpüyorlar. Evettt.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 46. Çünkü onlarda bizi seviyor!!!!!!!... İşte bu çok doğru... Biz sizi gerçekten çooook seviyoruz. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 1. Çünkü güçlü kollarında kendimizi güvende hissediyoruz. ya kadın güçlüyse ne olacak şimdi heeeeeee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Seni Seviyorum : Teoride mi, pratikte mi? Seni Seviyorum : Anlaşıldı. Tamam... Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... Seni Seviyorum : Havalardandır, bana da oluyor bazen... Seni Seviyorum : Et olarak mı, ruh olarak mı? Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmediğim bir şeyler mi var? Seni Seviyorum : Çok hoş... Peki başka ne gibi hünerlerin var? Seni Seviyorum : Beni bu işlere karıştırma ne olur... Seni Seviyorum : Ben de senin, beni sevişini seviyorum. Seni Seviyorum : Üzülme, zamanla geçer. Seni Seviyorum : Hadi ya, çok ilginç... Eee sonra... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum. Eee, şimdi ne olacak? Seni Seviyorum : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim. Seni Seviyorum : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. Seni Seviyorum : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! Seni Seviyorum : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? Seni Seviyorum : Allah razı olsun... Seni Seviyorum : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... Seni Seviyorum : Olur paket mi olsun, burada mı seveceksin? Seni Seviyorum : Seni seviyorumunda ekleyeceğin bir şey yoksa evlere dağılalım. Seni Seviyorum : Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. Seni Seviyorum : İyi de bunun sosyal güvencesi, sigortası filan var mı? Seni Seviyorum : O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. (TEMA Vakfı) Seni Seviyorum : Ömrünü, enerjini daha faydalı işlere harcasana canım... Yazık ediyorsun vallaha... Seni Seviyorum : Elinden başka bir halt gelmez ki zaten... Seni Seviyorum : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... Veee Tabi ki... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum aşkım... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Seni Seviyorum : Ömrünü, enerjini daha faydalı işlere harcasana canım... Yazık ediyorsun vallaha... Seni Seviyorum : Et olarak mı, ruh olarak mı? Seni Seviyorum : Teoride mi, pratikte mi? Seni Seviyorum : Üzülme, zamanla geçer. Seni Seviyorum : Hadi ya, çok ilginç... Eee sonra... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum aşkım... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Seni Seviyorum : Teoride mi, pratikte mi? Seni Seviyorum : Anlaşıldı. Tamam... Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... Seni Seviyorum : Havalardandır, bana da oluyor bazen... Seni Seviyorum : Et olarak mı, ruh olarak mı? Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmediğim bir şeyler mi var? Seni Seviyorum : Çok hoş... Peki başka ne gibi hünerlerin var? Seni Seviyorum : Beni bu işlere karıştırma ne olur... Seni Seviyorum : Ben de senin, beni sevişini seviyorum. Seni Seviyorum : Üzülme, zamanla geçer. Seni Seviyorum : Hadi ya, çok ilginç... Eee sonra... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum. Eee, şimdi ne olacak? Seni Seviyorum : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim. Seni Seviyorum : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. Seni Seviyorum : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! Seni Seviyorum : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? Seni Seviyorum : Allah razı olsun... Seni Seviyorum : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... Seni Seviyorum : Olur paket mi olsun, burada mı seveceksin? Seni Seviyorum : Seni seviyorumunda ekleyeceğin bir şey yoksa evlere dağılalım. Seni Seviyorum : Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. Seni Seviyorum : İyi de bunun sosyal güvencesi, sigortası filan var mı? Seni Seviyorum : O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. (TEMA Vakfı) Seni Seviyorum : Ömrünü, enerjini daha faydalı işlere harcasana canım... Yazık ediyorsun vallaha... Seni Seviyorum : Elinden başka bir halt gelmez ki zaten... Seni Seviyorum : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... Veee Tabi ki... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum aşkım... en sonun cusunu tuttum ablacım ,ablacım dedim yaşını bilmiyorum birde büyüksün herhalde benden ..... yanlız kadınlar kıskançtır ..ben çok kıskandırırım o yüzden bedduaları tutuyor kızların Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 evet kaan senden 10 yaş kadar büyükmüşüm bu durumda tabiki abla oluyorum... ben en çok Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmediğim bir şeyler mi var? bunları beğendim... Alıntı
Φ crazy19 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... buna bayıldım yaaa Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 evet kaan senden 10 yaş kadar büyükmüşüm bu durumda tabiki abla oluyorum... ben en çok Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmediğim bir şeyler mi var? bunları beğendim... evet ablacım dicem artık hep sana .....büyükmüşsün.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Ask Ne Demek Bilir Misin ? Sevgiler vardir hani hic bitmeyen, yasandikca arkasi gelen. Mutlulugun ta kendisidir hani, hic eksilmeyen. Bir narin cicek gibidir her gun yeniden yeseren. Bilir misin bir de hani ulasilmayan sevgiler vardir, hic sulanmadan, hic gunes yuzu gormeden buyuyen ciceklere benzerler. Dilin varmaz hani bu buyuk aski icinden atip haykirmaya, ellerin varmaz hani gidip onun elinden tutmaya. Sadece gozlerin vardir senin bu askini anlatan, bir yalan soylemeyen onlardir, yada derdini gizlemeyen. Elinden kurtulup ucan bir kusa benzer ask, bazense elinde tutup oldurdugun bir kusa. Otusu mutlu eder seni gunun her saati, nese sacar senin yasamina. En yorgun oldugun bazi sabahlar bile uyandirir belki seni. Ama ne hostur onunla uyanmak, ne hostur ona yakin olmak. Belki de ucup kacirmaktan korkuyorsun ona askini soyleyince, o guzelligi biraz daha seyredeyim istiyorsun onu ucurmadan. Ama bir sabah olurki uyanamamissindir onun sesiyle, pencerene cikip puslu gozlerle aramissindir. Biraz sonra gelirdi nasilsa onemli degil. Beklemeler devam eder pencere onunde, ama hava artik kararmistir.Onu goremeden gelen bir gece ne kadarda huzunluymus meger. Ertasi sabah yine huzunle uyanirsin, yoksa seni terk mi etmisti, hem de onca askina ragmen. Simdi ondan ne bir haber kalmistir ne de bir baska iz, kalakalmissindir ondaki o buyuk askla. Halbuki tam onun gittigi gun tum cesaretini toplayim onu sevdigini soylemeyecek, Ona olan askini yuzune haykirmayacak miydin ? Gunlerden bir gun yine o kusa denk gelirsin. ama her zamanki civil civil oten kus degildir artik O. Aglamak istersin hani aglayamaz, dokunmak istersin hani dokunamazsin. Tum atesini atarsin icine, onca sevgini hapsetmeye calisirsin bedenine. ama artik askini Ona anlatmanin da faydasi yoktur, Ona delice yanmanin da. Cunku o kus artik baskalarinin elinde, baskalarinin kafesindedir, ve bir daha da senin olmayacaktir....! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 29. Çünkü traş köpüğü içindeki yüzleri çok tatlı. peehhh ne demezsin...her sabah taras olmaktan bıktım yaff .. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 10. Çünkü arabamız,televizyonumuz veya müzik setimiz bozulduğunda "ben hallederim" edasıyla tamir etmeye çalışıyorlar. 15. Çünkü yaramazlık yapmış küçük bir çoçuk gibi gözümüzün içine endişeyle bakıp biz gülene kadar öyle kalıyorlar. 46. Çünkü onlarda bizi seviyor Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 46. Çünkü onlarda bizi seviyor seviyoruz tabi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.