Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Aynı konunun 3 değişik versiyonu: 1-Kadın/Erkek, 2-Kadın/Kadın, >>3-Erkek/Erkek >> >>1.Versiyon: Kadın / Erkek: Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır? >> >>Kadın: Saçımı kestireyim mi? >> >>Erkek: Olur. >> >>Kadın: Ama kıyamıyorum. >> >>Erkek: Öyleyse kestirme. >> >>Kadın: Canım değişiklik istiyor... >> >>Erkek: O halde kestir. >> >>Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi. >> >>Erkek: Eger nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun >>saçlı. Bunu biliyorsun. >> >>Kadın: Beni tanıdığında kısaydı.. >> >>Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum:"Ne güzel olurdun uzun >>saçla" >> >>Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor. >> >>Erkek: Bu durumda kuafore git, ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah >>rızası için istiyorum. >> >>Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? >> >> >>Erkek: Kat kat. >> >>Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz. >> >>Erkek: Bırak perçemli olsun öyleyse. >> >>Kadın: Çok yorucu. >> >>Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin. >> >>Kadın: O zaman asla uzatamam. >>Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. >> >>Kadın: Bana guzelim deme!!! >> >>Erkek:?!?!?!?!!! >> >> >> >>2.Versiyon : Kadın / Kadın: >> >>1.Kadın: Ah şekerim sacını mi kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun! >> >> 2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa >>oldu acaba...? >> >>1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa, aynı >>kesimi ben de >>denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret >>edemiyorum. >> >>2.Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün... Bak şöyle >>suralarından kat verdirsen, harika olur! Benim de boynum uzun olmasa aynı >>seninki gibi bir model yaptırırdım. >> >>1.Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin. Keşke benim de boynum seninki gibi >>olsa. En >>azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum. >> >>2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzları olmasını isteyen bir >>sürü kız var... >>Giydigin her şey sana öyle yakışıyor ki... Bir de benim şu kısa kollarıma >>bak. Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet >>gibi durur muydu? >> >>Vır vır vır, dır dır dır... >> >> >> >>3.Versiyon : Erkek / Erkek: >> >>1.Adam: Saçını mı kestirdin? >>2.Adam: Evet >>1.Adam: Sıhhatler olsun abi!.. >>2.Adam: Sağol... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.