Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl bir masam bile yok derim olumden sonra yasam varmi sence desem ?
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 16 yıl Gazete okumayi kim sevmezki.. Forum oyunlari durgunmu yoksa banami oyle geliyor desem...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl ortama göre bi akışkanlık sergiliyor diyelim.. tembelliği seviyorsun..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl seni kurbağaya çevirirdim.. bir insanı tanımak için gücü onun eline vermek yeterlimi desem.
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl "bu nasıl bir baş,ne kuyruk var ne ayak" derüm canım seviyor musun desem...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl yanii..herkez kadar. Atla katır tepişir arada eşşekler ezilir.. desem.
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 16 yıl Herzaman oyle olmamismidir.. Duzen kuruldugundan buyana bu hep boyledir.. Yagmur artik yasa desem...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl olmaz derim zaten yagdi yagca kadar gunes gelsin artik bu tarafa desem
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 16 yıl hayir ben zaten uyanik birisiyim derim bugunde kahve icme desem ...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 16 yıl Kediye alerjim var zati,kaldı ki tüyü yaşamanın diğer adı direnmektir desem...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 16 yıl direnişe sormak lazım derim .) Polivinilkarbon bileşiklerini kullanıp su içiyorsun desem...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 16 yıl benimki dogal yerden derim icinde ne var yinede bilmiyorum derim hayat bu gecer desem
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl .. Oylemi bak bunu bilmiyordum, ben kadinlarinda erkeklerinde akilsiz olduklarini dusunuyordum... Kahve yemendenmi geliyor desem...
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl benimkisi Guney Amerikadan geliyormus derim yazin degisiklik yap baska yere git desem
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl kafamda bir plan var, ama baska bir yere derken nereye mesela.... Forum oyunlarida cok sessiz kaldi desem
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl Dogrudur derim hangi ulkede tatil yapacagini bilsem belki yardimci olurum desem ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.