Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Ağustos böceklerinin ömrü 1 aydır yani sadece Ağustos için geçerlidir Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 dimek öyle o zaman national geographic kanalı yalan söylüyor... bi maraş dondurması olsa ne yinirdi desem? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 of of deme boşver acaba bu yıl sonbahar gelecek mi desem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 geç gelecek sanırım yağmur yağsa şöyle en sağanağından çıkıp sokakta şemsiyesiz dolaşacağım desem? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 yağarsa benim için de dolaş derim yağmur duasına çıkalım mı,ağru dağına mesela desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 sen, diloş, frozen için yanıma 3 taş alırım ben kendim bizzat sizin içinde ıslanırım... çıkalım canım Ağru dağı eteğinde oçan gvercin oluruz belki... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 olsak da ordan özgürce beraberce uçup gitsek.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 desem desem de ne desem? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 diye diye desem desem de ne desem mi dedin derim peki aceba ben ne desem bu durumda.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 diyecek söz bulamadım desem? güvercin olup ağru dağında yağmur duasınamı çıkacaktık desem? eee başka ne desem? beynim sulandı galiba desem? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ee üç gün tuzlu suda bekletirsen sulanır tabi,ama hiç olmazsa kokmamıştır derim benim beynim de üşüdü valla desem.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Sıcaklar seni kül etmiş diloşcum Efsane geri döndü desem siz sayın efsane..siz sıcaklardan ni şekilde etkilendiniz acep..? biraz kül biraz duman bu benmiyim işte desem..? sen, diloş, frozen için yanıma 3 taş alırım ben kendim bizzat sizin içinde ıslanırım... çıkalım canım Ağru dağı eteğinde oçan gvercin oluruz belki... üç taş mı ..oda neyin nesi..beş taş oynar gibi kız.. bizi ifade edicek başka nesne bulamadın mı bacım..misal..misal..misal.. anacım bizi ifade eden heçbişeycik bulamıyom.. bizi ifade eden şey ne ola ki desem..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ee üç gün tuzlu suda bekletirsen sulanır tabi,ama hiç olmazsa kokmamıştır derim benim beynim de üşüdü valla desem.. bak işte üstün zeka ve hafıza diye ben buna derim nasıl unutmamış ben unutmuştum beynimi tuzlu suda... iyiki hatırlattın kız leyla gidip çıkarayım şunu sudan... üç taş mı ..oda neyin nesi..beş taş oynar gibi kız.. bizi ifade edicek başka nesne bulamadın mı bacım..misal..misal..misal.. anacım bizi ifade eden heçbişeycik bulamıyom.. bizi ifade eden şey ne ola ki desem..? sizi ifade edecek şeyi bende bulamadım derim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ............... desem ne dersin? diyor ya noktaları dolduruyorsun boheme... doldur bakalım noktaları desem? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 benimde derim... biraz uyusam dedim uyku tutmadı desem? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 sanırım Çarşamba günü yüzeceğim ama bugün zor... senin için mümkünse hiç kaçırma bu fırsatı desem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 dersin tabi, söylede fesatımdan çatlayım demi? ahh be gençlik kıymetini bilemedik desem? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ben yarın akşam Tekirdağda olucam sanırım... sahil akşamları güzel olur, rüzgarda varsa püfür püfür denize karşı içiniz çayınızı, biranızı yada ne isterseniz... neyse beni kıskanmasınlar madem sen benim yerimede eğlen derim... en sevdiğin yemek ne desem? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 benimde tavuk ve et hariç ve sakatat hariç hepsini severim... sebze türlerini çok severim... kim ne düşünüyo desem? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 etsiz hayat mı olur derim buna ne düşünüyorsunuz desem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 ben pasta yaptım derim hemde pastadan çok çikolata var içinde Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 şekerin yükselir derim ne desemde sende bana istediğim şeyi söylesen desem ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 ne istediğini söyle derim.. onca emekle kurduğumuz köprüleri neden yıkarız desem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 ama istediğim şeyi sölememişsin derim.. köprüleri insanlar kurar ve yıkarlar desem ? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Karıncalar da köprü kuruyormuş ama Bir araba geri viteste en çok 100 mil yapabilmiş desem? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.