Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 öyle diosan öyledir ablacım eline imkan verseydiler hangi türü incelerdin desem.. aslanları görünüşleri ve kükredikleri kadar korkunç mu acaba Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 biliyosun körüm göremiyom sankim kuzu gibi görünüyo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bişeyler körebiliyosan sen kör değil tavuk karası' sın derim bence sen bir doktora gidip gözleri çizdir desem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 kedigilleri incelemek isterdim hepsini... ama en çok siyah panteri ve leoparları Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bişeyler körebiliyosan sen kör değil tavuk karası' sın derim bence sen bir doktora gidip gözleri çizdir desem.. benim doktara gitmeme gerek yok .doktor benim desem.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 kendi kendini çizebilmisin desem ben gidiyorum kendine ii bak desem... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 güle güle ..... bende gidiyom görüşmek üzere..... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bi daha gelmemen üzerre derim ben soğudum bu forumdan birz desem?? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hayırdır..çektiren mi var derim bir ihtimal daha var..bilen var mı desem? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ne ihtimali peeee derim çektiren yok ama laf atan oluyo uyuz oluyorum ihtimalleride biliosan da kapa desem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 yaw biliyosan niye kapıyosun..söyle derim ibişle memiş mahkemeye gitmiş..mahkemeleşmiş mi..mahkemeleşmemiş mi desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 mahkemeleşmiş kadınlara yaşı sorulmazmış.yaşın kaç.? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bak..bak..bak..derim erkeklere işi sorulmazmış ama.. işin ne desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bak..bak..bak..derim erkeklere işi sorulmazmış ama.. işin ne desem? İsmimdende anlaşılacağı gibi karanlık işler sardunyam ablamın arkasından konuşuyormuşsun desem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 İsmimdende anlaşılacağı gibi karanlık işler sardunyam ablamın arkasından konuşuyormuşsun desem bu dediğine sardunyamda ben de kahkalarla güleriz derim.. sen provakatörmüsün desem? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 İsmimdende anlaşılacağı gibi karanlık işler sardunyam ablamın arkasından konuşuyormuşsun desem bu dediğine sardunyamda ben de kahkalarla güleriz derim.. sen provakatörmüsün desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bu dediğine sardunyamda ben de kahkalarla güleriz derim.. sen provakatörmüsün desem? Yok ajanım ben bilmiyonmu memleket nire desem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yok ajanım ben bilmiyonmu memleket nire desem ortaya karışık derim mutlumusun desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ortaya karışık derim mutlumusun desem? evet mutluyum Sen mutlu değilmisin yoksa Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 onu arıyorum derim insanları mutlu etmekten hoşlanırmısın desem? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 onu arıyorum derim insanları mutlu etmekten hoşlanırmısın desem? Kim hoşlanmazki insanları karakterine göremi değerlendirirsin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hiç şüphesiz evet!!! ama erkeklerde böyle olmaz öyle değil mi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hiç şüphesiz evet!!! ama erkeklerde böyle olmaz öyle değil mi? Güzel olsun karakter mühim değil dermişim şaka tabi niye diloş.? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.