Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sende benim canımsın desem Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 ya ben ya ben derim dedim bile Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Sen sus,sen benim hemşerimsin derim.. Gidiyorum desem.. Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Sen sus,sen benim hemşerimsin derim..Gidiyorum desem.. git güle güle yolun acık olsun derim hemserim ben de gidiyorum sıkıldım bu diyarlardan rüyalar alemine doğru yol alacağım biraz da desem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Crom'a emanet ol derim.. İyi geceler arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 gidene dur demek olmass, yolunuz açık olsun güle güle... ben kalayım biraz daha bakınayım sağa sola Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sağa sola fazla bakınma şaşı olma sakın ? Uyku tutmadı mı ? desem.....! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 tutmadı ama hafiften geliyor gibi, hoşgeldin... seni gördüm mutlu oldum murticim... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Senide görmek güzel sardunyacım nerelerdeydin desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 arkadaş listemi hazırlıyorum murticim kendi profiline bak oraya sizin için bir not iliştirdim desem? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 teşekkür ederim derim. sen ne kadar sevgi ve iyilikle dolusun . hemen bakayım bari derim .sana bir notta ben yazacağım desem ama acele yok desem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 sende öylesin derim peki acele yok derim... bugün nasıl geçti desem? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 evde geçti pazara alışverişe gittim normal bir gündü ? senin günün nasıl geçti desem ? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 ben sabah kalkıp okula toplantıya gittim, ordan geldim kahvaltı yaptık, sonra ütü yaptım, 1 saat ders çalıştık kızımla, pazara gittim bende, sonra geldim akşam yemeği yaptım yedik... sonra film izledim şimdi burdayım... uzun mu oldu desem? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 yok olmadı derim seni dinlemek ve birşeyler paylaşmak güzel sağol ! şimdi baban nasıl desem ? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 aynen, seninlede sohpet güzel... babamı dün gördüm yanındaydım, ayağından alınan damar yüzünden bacağında ağrı var, 2 ay bu tür şikayetleri olacakmış geçen o kadar ağrımış ki bacağı ağlamış bütün gece ben hergün 5 posta telefon ediyorum bana hiç bişey demiyor iyiyim diyor, annemden duyuyorum şikayetlerini... dün yine bana iyiyim dedi, kardeşime demiş bacağım ağrıyor diye... beni gördü yine ağladı sarıldık birbirimize, benim kalbi güzel kızım dedi... hayatımda ki en önemli insan babam... annemde babasının kızı der bana yarı sitemkar... hiç dayanamıyorum biran önce iyileşmesi için dua ediyorum... Allah tüm hastalara acil şifa versin... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 sana ve tüm hasta yakınlarına allah sabır versin. umarım en kısa zamanda iyi olur . sende sabırlı olman lazım her zorluğun arkasından bir ferahlık vardır . Dualarım sizinle Babanı sen her zaman ara hal ve hatır sor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 amin murticim, inan ki çok zor Allah ım biran önce sağlığına kavuştursun ona söz verdim balık tutmaya gidicez beraber... iyileş biran evvel dedim, hergün arıyorum emin ol murti annem telefona çıkmaktan bıktı bizden. bir arıyorum uyuyoruz diyor, bir arıyorum yemek yiyoruz diyor, öyle bir diyor ki ama aman be der gibi... şaka tabiki... aramazmıyım babamı, o benim canımdan öte. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 tamam balık tutmaya gittiğinde bizede ayır balıklardan olur mu? yeterki iyileşsin baban gerisi önemli değil . güzel günler dileğimle mutlu kal Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 babam iyileşsin hiç bişeyin önemi yok... tamam balıklar sana feda olsun, sen yazma bir daha son yazıyorum, biraz daha kalırsak kafam pc ye gömülcek zıbarcam burda valla canım murticim görüşürüz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 aynen, seninlede sohpet güzel...babamı dün gördüm yanındaydım, ayağından alınan damar yüzünden bacağında ağrı var, 2 ay bu tür şikayetleri olacakmış geçen o kadar ağrımış ki bacağı ağlamış bütün gece ben hergün 5 posta telefon ediyorum bana hiç bişey demiyor iyiyim diyor, annemden duyuyorum şikayetlerini... dün yine bana iyiyim dedi, kardeşime demiş bacağım ağrıyor diye... beni gördü yine ağladı sarıldık birbirimize, benim kalbi güzel kızım dedi... hayatımda ki en önemli insan babam... annemde babasının kızı der bana yarı sitemkar... hiç dayanamıyorum biran önce iyileşmesi için dua ediyorum... Allah tüm hastalara acil şifa versin... ablacım(canım annecim...) hissettim adeta içindeki acıyı....babamı düşündüm seni düşündüğüm gibi kendimde...ablacım Allah'ım inşallah iyileşmesini nasip eder... akşam yatarken sırf bunun için dua edicem ablacım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 ablacım(canım annecim...) hissettim adeta içindeki acıyı....babamı düşündüm seni düşündüğüm gibi kendimde...ablacım Allah'ım inşallah iyileşmesini nasip eder... akşam yatarken sırf bunun için dua edicem ablacım... yaa kıyamam ben sana, ne söyleyeceğimi bilemedim Allah dualarını kabul etsin... ve sana çok teşekkür ederim bir tanem kızım Allah gönlünü darda bırakmasın, her sıkıntında Hızır yetişsin sana, canımsın... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 geçmiş olsun sardunyam... Allah acil şifalar versin.... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yeni gördüm bende geçmiş olsun arkadaşım Allah sağlık sıhhat versin Nen yokkene bu başlık aşağılara düşmüş desem... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 ben de bi ucundan tutarım derim... aman ha sıkı tutalım da düşmesin desem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.