Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Ağustos böceklerinin ömrü 1 aydır yani sadece Ağustos için geçerlidir
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl dimek öyle o zaman national geographic kanalı yalan söylüyor... bi maraş dondurması olsa ne yinirdi desem?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl geç gelecek sanırım yağmur yağsa şöyle en sağanağından çıkıp sokakta şemsiyesiz dolaşacağım desem?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl yağarsa benim için de dolaş derim yağmur duasına çıkalım mı,ağru dağına mesela desem
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl sen, diloş, frozen için yanıma 3 taş alırım ben kendim bizzat sizin içinde ıslanırım... çıkalım canım Ağru dağı eteğinde oçan gvercin oluruz belki...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl diye diye desem desem de ne desem mi dedin derim peki aceba ben ne desem bu durumda..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl diyecek söz bulamadım desem? güvercin olup ağru dağında yağmur duasınamı çıkacaktık desem? eee başka ne desem? beynim sulandı galiba desem?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl ee üç gün tuzlu suda bekletirsen sulanır tabi,ama hiç olmazsa kokmamıştır derim benim beynim de üşüdü valla desem..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Sıcaklar seni kül etmiş diloşcum Efsane geri döndü desem siz sayın efsane..siz sıcaklardan ni şekilde etkilendiniz acep..? biraz kül biraz duman bu benmiyim işte desem..? sen, diloş, frozen için yanıma 3 taş alırım ben kendim bizzat sizin içinde ıslanırım... çıkalım canım Ağru dağı eteğinde oçan gvercin oluruz belki... üç taş mı ..oda neyin nesi..beş taş oynar gibi kız.. bizi ifade edicek başka nesne bulamadın mı bacım..misal..misal..misal.. anacım bizi ifade eden heçbişeycik bulamıyom.. bizi ifade eden şey ne ola ki desem..?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl ee üç gün tuzlu suda bekletirsen sulanır tabi,ama hiç olmazsa kokmamıştır derim benim beynim de üşüdü valla desem.. bak işte üstün zeka ve hafıza diye ben buna derim nasıl unutmamış ben unutmuştum beynimi tuzlu suda... iyiki hatırlattın kız leyla gidip çıkarayım şunu sudan... üç taş mı ..oda neyin nesi..beş taş oynar gibi kız.. bizi ifade edicek başka nesne bulamadın mı bacım..misal..misal..misal.. anacım bizi ifade eden heçbişeycik bulamıyom.. bizi ifade eden şey ne ola ki desem..? sizi ifade edecek şeyi bende bulamadım derim...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl ............... desem ne dersin? diyor ya noktaları dolduruyorsun boheme... doldur bakalım noktaları desem?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl sanırım Çarşamba günü yüzeceğim ama bugün zor... senin için mümkünse hiç kaçırma bu fırsatı desem...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl dersin tabi, söylede fesatımdan çatlayım demi? ahh be gençlik kıymetini bilemedik desem?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl ben yarın akşam Tekirdağda olucam sanırım... sahil akşamları güzel olur, rüzgarda varsa püfür püfür denize karşı içiniz çayınızı, biranızı yada ne isterseniz... neyse beni kıskanmasınlar madem sen benim yerimede eğlen derim... en sevdiğin yemek ne desem?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl benimde tavuk ve et hariç ve sakatat hariç hepsini severim... sebze türlerini çok severim... kim ne düşünüyo desem?
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl ben pasta yaptım derim hemde pastadan çok çikolata var içinde
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl şekerin yükselir derim ne desemde sende bana istediğim şeyi söylesen desem ?
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl ne istediğini söyle derim.. onca emekle kurduğumuz köprüleri neden yıkarız desem
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl ama istediğim şeyi sölememişsin derim.. köprüleri insanlar kurar ve yıkarlar desem ?
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 16 yıl Karıncalar da köprü kuruyormuş ama Bir araba geri viteste en çok 100 mil yapabilmiş desem?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.