Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl cok cesıt yapamam ama yaptıgımıda cok guzel yaparım cok makyaj yaparmısın desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl doğal olmayı severim ama az da olsa mutlaka yaparım... süslülük işte ne yaparsın mesela desem???
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl yapmayı sevmem (aranıza girdim ama....) seçmi gidiyoruz desemm
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl cok guzel patets kızartırım makarna yaparım tavuk sote yaparım pılav yapmasını da ogrendım salatayı saymıyorum bıle sımdılık bu kadar dedımya cok cesıt bılmıyorum dıye paranı kaybetsen ararmısın desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl ıcmıstım kafam guzeldı kendımde deıldım ne yaptıgımı bılmıyodum ayıldıgımda bırde baktım kı burdayım sonrada cıkamadım zaten pekı ya sen nasıl kesfettın desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl ödev araştırırken buldum böyle sitelere bakarken bi bakmışımki burdayım bende çıkamadım bi daha düzenli misin desem?
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl cok dagınıgım bır yere koydugum bı seyı kesınlıkle zamnında bulamam hıc araba kullandın mı desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl maxım gorkı ana. devrıme gıden yolu anlatıyor sabah erkenden oyumu kullanıp tatıle gıdecem ıyı geceler desem
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl sana iyi yolculuklar derim benimde iyi bir tatile ihtiyacım var desem ...!
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl zeynep jön gitti senin sorularda bittimi fareler neden bizi görünce kaçarlar desem?
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 17 yıl aaaa soru sormayı unutmuşum bilmiyorum ki fare işte sürekli bi kaçma modunda kedi,insan fark etmez angelina jolie türkiyeye geliyormuş desem
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl hım derim.. neden insanlar kendilerini görmezlerken karşısındakini acımasızca eleştirir ?
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl daha kolay tabi.. eleştiriye her an hazır olmuyoruz galiba desem..
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl eleştri seni değiştirme boyutunda olursa yada karşındaki bunu bekliyorsa zor bir durum.. neden buna hazırlıklısızda, insanları olduğu gibi kabul edemiyoruz ?
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl bunu genel düşününce çok karışık oldu,çuvaldızı kendine batırmak zor ve herkesin harcı değil galiba.. değişim gelişimdir diyerekten durumu biraz daha karıştırsam..
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl insan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır derim.. deşimi gep biz yapsak ne olur desem ?
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl kendimizi kaybederiz zannımca..(acaba doğru mu anladım) yok yine de en güzeli değişmeyip değiştirmek desem..
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl o zamanda bencil olmuş olmazmıyız hayat sevince güzel desem ?
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl sadece sevince güzel değil,sevilince daha güzel derim.. parayla saadet olur mu olmaz mı desem..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.