Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 salla ya...... boşver..... karnedeki kırıklara ailen bişey dedimi desem? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 salla salla bi yere kadar.. ama baskasina söyleyip rahat etmissindir sen... (nede olsa neeten biriyim.. pek güven olmaz bana.. :lol: :lol: ) Bana güveniyormusun desem?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 annem tanımadığın insanlara güvenme dedi Ben sıcakmıyım sence alttakiiii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 sana güvenme meselesi deil....asıl mesele... sadece tek kaldım koca istanbulda ona yanarım (black e) evet gayet sıcaksın aysum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 annem tanımadığın insanlara güvenme dedi Ben sıcakmıyım sence alttakiiii kizim... sen yaniyorssun.. süper sempatik seni... sana güvenme meselesi deil....asıl mesele... sadece tek kaldım koca istanbulda ona yanarım (black e) evet gayet sıcaksın aysum ay... yesinler... milyonlarca kisinin kaldigi yerde... yapayalniz.. hehe... benim gibi sempatik degilsin ki arkadasin olsun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ay... yesinler... milyonlarca kisinin kaldigi yerde... yapayalniz.. hehe... benim gibi sempatik degilsin ki arkadasin olsun.. ya sorun bunca yıl alıştığın insanlar terketsinde seni o zaman görürüm seni ama salllllllllla ayrıca sempatik deilimdir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 soğuk olursa yardımım dokunur o zaman Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 anlamadı ben bana mı dedin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Evvvet vampircim sana didim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 peki ama aysum bana ne dedin ben onu da anlamadım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 siyahx nerdeeee desem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Bi kere de anla vampircim yaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 tmm ya neyse aysum sallaaaaaaaaaaaaaa ben çıkıyorum bu arada hepinize hoş sohbetler arkadaşlar daha sonra geri gelcem ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 biri bişey dememiş...gidene güle güle denir.... o zaman bugün nasıl geçti tek kelime ile desem... ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ehhhh ...........! bu gün görmeyi çok isteyipte göremediğin biri varmı ? desem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ah be bu askin gözü kör olsun derim... Peki bu soru nerden geldi aklina desem?? Cokdan dir görmedigin biri mi var?? desem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 evt var ama dostlarımdan peki naptın tatilde desem ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Delilik derim... hehe Eee ingilizcen düzeldi mi desem??? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 hayır düzeleceğe de benzemio ama şimdi mat sorun ya hoca sorunlu bize de çektiriyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 savas ac sende hocaya... kac hoca cökerdik biz.. pah... gecer desem inanir misin?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 inanmam mı... peki bugün seni ağlatıcak kadar üzüldüğün bişey oldu mu ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 yok cok sükür.. tü tü tü tü tü.. allah korusun... Peki ya sen cok yorulmussun diye duydum?? Yazik ya.. ii misin simdi?? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Eh idare ediorus Yorgunluk bu ha diince geçmio Ben diorum ki forum cansız şu sıralar sen ne derdin hı dooru mu ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Doğrudur pek forum oyunlarına takılmıyorum bu aralar ondandır Noldu cimboma desem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Bişi olmadı.. Noldu Beşiktaşa desem ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.