Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 ya saatle alakalı...ya da işle...ama tatildeyiz...bilmiyorum belki unutanlar vardır ama burda online olanlar sürekli girenler sanırım...bazıları yok ama saat saate uymuyo işte derim... özlemek insanın içindeki sevgiyi soğuturmu yoksa özlem sevginini alevlenmesi için midir... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 özlem sevgisinin alevlenmesidir derim... okulu özledinmi desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 evet kısmen derim..benm bi kimyacım var o ürkütüyo okuldan derim... peki sen buralardan uzak kalınca ne kadar özlüyoosun burayı desem... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 çok özlüyorum burayı bazen hemen çıkmam gerekiyor ama bugün epey kaldım sen kimyacını bir kaşık suda boğmak istermisin ? desem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 çok özlüyorum burayı bazen hemen çıkmam gerekiyor ama bugün epey kaldım sen kimyacını bir kaşık suda boğmak istermisin ? desem :grin: hemi de nasılllllllllllll......... bi kaşık değil bi damla bile olur... peki senin hiç böle nefret ettiğin öğretmenin olmuş muydu desem.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 oldu nefret ettiğim oretmenim bizim bu sene tek derse giren hoca adama uyuz oluyorum yaaaa peki alttaki sen nasıl bilirsin beni???? bu arada iletilerim 2006 olmuş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 ..... ...dost...kardeş...şirefli vampir.... aşık bide... peki sen.... ? ? beni yani nasıl bilürrsün... ? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 kelecek sin sen en iyi dostlarımdansın aslında en iyisisin galiba... peki alttaki sen forumu seviyomusun desem?(aklıma başka bişe gelmiyo ) Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 heeee sevirem gardas... belli aklina bisey gelmemesi... gece vakti burda ne isiniz var desem?? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 pc yi boş buldum başına oturdum derim peki sen nerelerdesin desem?? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 pc yi boş buldum başına oturdum derim peki sen nerelerdesin desem?? sorma derim.. sinavlarla aram iyi degil hic... düzeltmeye calisiyom bu günlerde... cumaya karne var ne de olsa... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 kolay gelsin sana karnende kırık varmı bu arada?? neyse sen gene de moralini bozma derim benn peki uykum var desem???ne dersin?? Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 kolay gelsin sana karnende kırık varmı bu arada?? neyse sen gene de moralini bozma derim benn peki uykum var desem???ne dersin?? kirik siz karneye karne demem ben... bende gidcem derim... Iyi gecler desem??? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 kolay gelsin sana karnende kırık varmı bu arada?? neyse sen gene de moralini bozma derim benn peki uykum var desem???ne dersin?? sütünü içmeyi unutma derim. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 kirik siz karneye karne demem ben... bende gidcem derim... Iyi gecler desem??? sana de derim ama ben yatmıcam desem?? sütünü içmeyi unutma derim. içerim merak etme teyze nesquikle faalan daha ii oluyo Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 ben bişey demesem ne dersin???...... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 sen ellerinle anlat derdini saat kaç acaba desem Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 09.09 derim(bu saat ne zaman doğru çalıştı ki derim..... ) uykun gelmedi mi desem...... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 09.09 derim(bu saat ne zaman doğru çalıştı ki derim..... ) uykun gelmedi mi desem...... sabah güneşinin üstüme doğmasını beklicem. senin uykun gelmedimi desem? Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 yoldadır birazdan damlar derim.... yaw bu kış hiç kışı yaşayamadık desem.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 aha kuraklık yoldadır derim.. ben sankim paranoyaklaştım desem Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 aha kuraklık yoldadır derim.. ben sankim paranoyaklaştım desem hahaa....aldırmaaaaa,herkeste vardır biraz derim.... yarını özledim desem..... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 aha kuraklık yoldadır derim.. ben sankim paranoyaklaştım desem herzamanki halin teyzem hahaa....aldırmaaaaa,herkeste vardır biraz derim.... yarını özledim desem..... bende derim peki sen nerelisin desem yazmıoda?? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 saatler kaldı derim yarın ne var desem Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 saatler kaldı derim yarın ne var desem yapılacak bi ton iş var derim.... kleopatra... korkma dünyadanım derim...hayalperest.... kaloriferler söndü dondum desem.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.