Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl öyle diosan öyledir ablacım eline imkan verseydiler hangi türü incelerdin desem.. aslanları görünüşleri ve kükredikleri kadar korkunç mu acaba
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bişeyler körebiliyosan sen kör değil tavuk karası' sın derim bence sen bir doktora gidip gözleri çizdir desem..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl kedigilleri incelemek isterdim hepsini... ama en çok siyah panteri ve leoparları
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bişeyler körebiliyosan sen kör değil tavuk karası' sın derim bence sen bir doktora gidip gözleri çizdir desem.. benim doktara gitmeme gerek yok .doktor benim desem....
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl kendi kendini çizebilmisin desem ben gidiyorum kendine ii bak desem...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bi daha gelmemen üzerre derim ben soğudum bu forumdan birz desem??
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl hayırdır..çektiren mi var derim bir ihtimal daha var..bilen var mı desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl ne ihtimali peeee derim çektiren yok ama laf atan oluyo uyuz oluyorum ihtimalleride biliosan da kapa desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl yaw biliyosan niye kapıyosun..söyle derim ibişle memiş mahkemeye gitmiş..mahkemeleşmiş mi..mahkemeleşmemiş mi desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bak..bak..bak..derim erkeklere işi sorulmazmış ama.. işin ne desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yazar bak..bak..bak..derim erkeklere işi sorulmazmış ama.. işin ne desem? İsmimdende anlaşılacağı gibi karanlık işler sardunyam ablamın arkasından konuşuyormuşsun desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl İsmimdende anlaşılacağı gibi karanlık işler sardunyam ablamın arkasından konuşuyormuşsun desem bu dediğine sardunyamda ben de kahkalarla güleriz derim.. sen provakatörmüsün desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl İsmimdende anlaşılacağı gibi karanlık işler sardunyam ablamın arkasından konuşuyormuşsun desem bu dediğine sardunyamda ben de kahkalarla güleriz derim.. sen provakatörmüsün desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yazar bu dediğine sardunyamda ben de kahkalarla güleriz derim.. sen provakatörmüsün desem? Yok ajanım ben bilmiyonmu memleket nire desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yok ajanım ben bilmiyonmu memleket nire desem ortaya karışık derim mutlumusun desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ortaya karışık derim mutlumusun desem? evet mutluyum Sen mutlu değilmisin yoksa
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl onu arıyorum derim insanları mutlu etmekten hoşlanırmısın desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yazar onu arıyorum derim insanları mutlu etmekten hoşlanırmısın desem? Kim hoşlanmazki insanları karakterine göremi değerlendirirsin
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl Yazar hiç şüphesiz evet!!! ama erkeklerde böyle olmaz öyle değil mi? Güzel olsun karakter mühim değil dermişim şaka tabi niye diloş.?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.