Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl sıkıcı derim dersler bitmiyo ki bi de yalnızlık derdime derman bulun desem ?
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl E yalnız değilsin arkadaşım,benim de derim.. Azıcık film izleyeyim bari desem..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl :crying: benim de sıkılıyo baya geç kalmışım yaw desem mesela butterfly effect 2???
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl Bende ''Göl Evi'' ve ''Canavar Ev''(Animasyon) var.Ama seyretmediysen ''For Vendetta''yı tavsiye ederim.. Hepinize iyi eğlenceler dedim..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl ben kaç gündür Dondurmam Gaymak filmi var onu seyrediyorum. :D izlemeyenlere tavsiye ederim ama biraz argo kelimeler var kulaklarınızın pası silinirrrrrr :P
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 18 yıl happy feet süper ama derim bayıldım ben animasyon güzeldir desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl niyeki derim (ayılmadan nasıl çalışabiliyon ki yuksam çalışmıyon mu) keçiboynuzu severmisin desem?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bizim buralarda çok olur ama sevmem.. peki sen ne seversin desem......
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl seni derim... biraz daha açarsan konuyu daha iyi bir cevapta verebilirim desem..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bende seni severim arkadaşça alzaymır var ama hemen anlarım açma desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl olur derim nasıl olsa hastasın bende hasta severim, ablamı severim desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl hastamı seversin derim yoksam sen birine mi hastasın egzorsist desem
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl seni az çok tanımasam, fesat olduğunu düşünücem derim ablacım hayır ablacım ben hasta insanlara yardım etmeyi severim desem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.