Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl Girme aşamasındayım derim... Sıkı can geç çıkarmış derler sence doğrumu?...
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl doğrudur derim... hayat dünyadaki, dünyevi dertlerle sıkılınacak kadar uzun değil desem...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 18 yıl Doğru dersin kardeşim... Bir insanın karakterini tamamen değiştirmek mümkünmüdür...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 18 yıl duruma gore deısır hersey kısının kendısınde bıter desem desem ne desem kımse yokmu ben burda kendı basıma oynuyorum desem
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl var buradayım derim.. fazla derinlere dalmak bunaltır desem..
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl fazlaa derin beni bunaltmakla kalmıooo boğuyooo derim.... bugünn herşeyy ters gidiooo desemm.......
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl daha yeni uyandık derim. simitin yanına en iyi ne gider desem?
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl bulgur pilavı da fena uyku yapar derim (geçen 2 tabak yedik anında mort olduk) hava soğuk mu orada da desem?
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl Orda derken şu an oturduğum yer sıcak ama dışarısı yani istanbul dersen soğuk... Kar yağsınmı yağmasınmı...
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl yağsın ama yerler buz tutmasın yazın en çok neyini özledin desem?
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl Günlerinin uzun olmasını ve havanın geç karamasını... En sevdiğin evcil hayvan hagisidir desem...
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl kedi (kedim kayboldu ama) devekuşu yumurtası böcekleri engellermiş biliyormuydun desem?
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl hayır derim.. bütün kutup ayıları solaktır ve aslında yunuslar bi balık değildir. desem..
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl Vayyy bee derim... Şimdi şöyle güzel bi iskender olsa yanındada künefe desem...
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl iskendere asla hayır demem , ama künefe yemesemde olur derim çok bitkin görünüyosun hayırdır desem?
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl gez toz eğlen coş şeker çikolata ohh belkim fazlalıklarla yapılan dietlerin bozulduğu anlar... :D yaff aklıma bunlar geldi birden aama şimdi düşündüm de aklıma anneannem-dedem,babaannem-dedem geldi...o yaşlılıklar bekleyişler eğlenmekten çok şahsen onların yanına gidip onları güldüğünü görmek benim için en büyük eğlence ve mutluluk... derim...! peki yaşlılık desem... ? ?
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl bitti kardeşim ömür bitio bak derim.. en güzel hafta sonu nasıl olur desem?
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl çok haklısın leyla derim ama bir tanesi hala kayıplarda desem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.